Jaki prezent dla brata na święta
No właśnie, czas już się zastanowić nad kupnem a ja wciąż nawet nie mam pomysłu, najlepiej by było żeby prezent był związany z muzyką rockową bo to chyba największe hobby mojego brata, tyle tylko że ma już odtwarzacze (nawet kilka ipodów), wyczapiste słuchawki i całą resztę gadżetów, a płytę kupuje co roku i pomyślałem żeby może kupić coś nieco ambitniejszego, budżet to 50-70 zł , zapewne zaraz będą wypowiedzi żeby kupić wódkę, aczkolwiek z tego co zauważyłem to wódki raczej on nie pija, jak już coś to jakieś łiskacze, po za tym alkoholu to pomimo wszystko wolałbym nie kupywać. Dziewczyna kupuje dla niego stację dokującą do ipoda z bajerami więc to odpada.
Ile jeszcze takich wątków powstanie do świąt. Apogeum chyba dopiero nadchodzi.
Gdybyś miał większy budżet to może Rock Band albo ta druga gra (przygodowa) o gwiazdach rocka - nie pamiętam nazwy.
Tak to to nie mam pojęcia
Guitar Hero! Czemu o tym nie pomyślałem, wiem budżet jest mały, ale może uda mi się namówić rodzinę, albo jego dziewczynę żeby się coś dorzucili.
Czekam na dalsze pomysły.
Tak jak pisze Kradnolud. Ostatnio sporo tego typu książek wyszło. Dzisiaj kupowałem biografię Micka Jaggera za 50zł.
Może jakaś oryginalna koszulka np taka [link] . Fajny prezent i praktyczny ;)