Jaka inna nazwa spotkania
Jak nazywa się zapożyczone z angielskiego spotkanie na którym analiziwany jest jakiś temat, plusy/minusy, debata....wypadla mi nazwa z głowy. Dodam, że nie jest to "brieefing" 😉... to jakieś znane słowo to o które pytam.
Nie. Jak też sobie przypomnę to wpiszę tutaj, ale czekam na wasze propozycje może ktoś trafi :)
Status
Keczap (Catching Up) choć to troche co innego
Interwencja - może o tym myślisz
Conference
Discussion panel
Audience
Meeting przy whiteboardzie, żeby rozwiązać konkretnego case'a?
Google -> meeting synonyms -> sprawdź wyniki i zobacz o które słowo chodzi.
107 w sumie lepszych i gorszych synonimów:
https://www.thesaurus.com/browse/meeting
a ja nie wiem czemu, bo to nie jest to, o co pytasz
ale intuicyjnie cały czas chce Ci zaproponować słowo odnoszące się do zupełnie innej sytuacji -> orientation
A po prostu appointment 🙂
Albo strategy
Może nie tak...to nie jest dosłownie po angielsku tylko zapożyczone z angielskiego...na pewno forma spotkania
Już mam.....FEEDBACK. Nie wiem dokładnie czy to faktycznie spotkanie ale mi się tak kojarzy ;) Dzięki za pomoc wszystkim.
nie no feedback to jest informacja zwrotna najlepiej jak najbardziej konstruktywna a nie nazwa rodzaju spotkania.
Via Tenor
mohen i azzie za inappropriate język
-->
Ale feedback to nie spotkanie, kurna ale żeś nas w błąd wprowadził :).
Feedback to jest pozostawienie komentarza np. w sklepie po zakupie wystawienie opinii czy dac komentarz na yt komuś pod filmikiem a nie, że jakieś spotkanie.
Dawaj następne hasła z tej krzyżówki, dobrze się temat rozwijał.
Nie no to nie krzyżówka :) Po prostu czasami tak mam, że zapomnę jakiegoś słowa/definicji to kombinuję żeby sobie przypomnieć tak więc dzięki wszystkim za chęci. Temat zamykam :)