Witam mam pytanie Jaką grę wybrać ponieważ cały czas się zastanawiam m.in.
-Quake 4
-Doom 3
-Half life 2
Cały czas sie zastanawiam ponieważ wszędzie piszą że te gry są takie super i wql .Ale bardziej mnie ciekawi która jest lepsza wobec was i która jest bardzej godna od 2 :D .
Z Góry dzięki i czekam na szybkie odpisanko :)
Polecam half-life. Mimo że nie grałem to słyszałem o niej tyle dobrego że chyba sam kupię. Ehhh kiedy ,,Episode 3''
Half-Life 2 ! Tu się nad niczym nie zastanawiaj !
Odnośnie do half life 2 to grałem w 1 i dodatki :) Ale to było bardzo dawno temu .pomimo czasu dalej mnie fascynuje ta świetna gra ;p Aktualnie gram w Black Mesa , jest to Remake half lifa :D bardzo wspaniale wykonano graficznie :D i wszystkie szczegóły bardzo dobrze dopracowane np : na klawiaturach laboratoryjnych wszystkie przyciski wystają a nie jak w innych grach są takie płaskie ...
a jakbyście wybierali quake czy doom co to lepiej :D ?
Skoro tak uważacie to ogarnę sobie dooma oraz hl ;) a może kiedyś quake :) ..
Half-Life 2, bo w Quake IV masz tylko jeden fajny moment, a w Doom 3 ani jednego.
Co sądzicie a propo o Deux ex 2 ?
Masz na myśli Invisible War? Dałem szansę tytułowi i niestety się zawiodłem.
Naprawdę ? a czytałem że deux ex 2 nie jest to taka zła gra.Jakie miała wady jak mogę wiedzieć;)
A co do quake to teraz wydaje mi się że jest on bardzo przereklamowany ponieważ na pierwszy rzut oka wydaje się wspaniałą grą tamtych czasów itp ale po waszych opiniach widzę co innego ;D.
No masz w pewnością racje ale jednak dobrze się zapytać ;)
"kto pyta nie błądzi"