Lubię wszystkie gatunki gier oprócz RPG'ów nie zależy mi za bardzo na fabule tylko na dobrym gameplay'u. I czy warto kupić diablo 3 zagrałem w triala i mi się spodobał tylko nie wiem czy chcę wydawać na tą grę 100zł. Polecicie coś dobrego?
need for speed rivals jest dobre a jakiego kompa masz
Właśnie na cdp masz promocję pakiet Dragon Age ( Pierwsza część + dodatek i dlc oraz druga część z jakimś dlc ) za trochę ponad 20zł.
GOOOOOODZINY zabawy gwarantowane.
@Apocaliptiq - Autor nie chce RPGów z fabułą, tylko prosty gameplay.
@Jankowsky - Trudno powiedzieć, jeśli spodobało ci się średnie Diablo 3, to możesz to kupić. Nie da ci zbyt dużo czasu zabawy, bo kampania nie jest za długa. A i swojej ceny nie jest warta. Lubisz multiplayera czy może chcesz tylko singla ?
jeśli chodzi o to czy signle lub multi to mi obojętnie byle żeby była dobra a co do mojego kompa to
Windows 7
procesor Intel Core i3 3.30GHz
Ram 6,00GB
Karta graficzna NVIDIA GeForce GT 630 i to chyba tyle zobacze tego dragon age ale raczej nie bo to rpg (tak mi się zdaje)
Dragon Age wygląda ciekawie. Ale nie jestem jakoś skłonny do zakupu a co do diablo to też mi się zdaje że nie jest warty swojej ceny ale dalej poobczajam tego dragon age i w skyrim grałem i mi sie pdoobało to może tak samo będzie z dragon age
Jjak spodobało Ci się Diablo to kupuj. Skąd mamy wiedzieć co tak na prawdę sprawi Ci radość?
Ja bym tam polecał coś z serii Batman, Tomb Raider, Sleeping Dogs - polecam bo sam lubię gry z fabułą, przygodowe lub otwarte światy.
Zaciekawił mnie dragon age ale boje sie że przez to że nie przepadam za gatunkiem rpg to po prostu będzie się kurzyła
Bierz Diablo. Spędzisz w tej grze więcej czasu niż w którejkolwiek z wyżej wymienionych.
@Bezi2598 Hehe, Diablo 3 i wiele godzin rozgrywki :) Uśmiałem się. Jeśli chcesz w kółko robić jedno i tą samą kampanię to jasne. I do tego w brzydkim stylu. Nuda i do tego nieźle zamula kompa na wyższym poziomie trudności i to jest w co-opie, gdzie mobów jest od zarąbania. Jego sprzęt tego nie wytrzyma.
@Jankowsky - Dragon Age to rasowy RPG. Tam trzeba myśleć taktycznie a nie tylko bij i zabij. To nie jest pusty Diablo, że gra sama się przechodzi bo tylko nawalasz jeden guziczek + cyferki 1 i 2. Dragon Age starczy ci na 100 Godzin + DLC to bardzo dużo i daje mnóstwo frajdy. Sam grałem w niego z... 7 razy i nigdy nie miałem dosyć. Zawsze odkrywałem coś nowego. Oczywiście to gra fabularna, więc nie oczekuj, że za każdym razem będziesz kogoś przebijał mieczem lub obezwładniał tarczą :) Ale jest to dość trudny kawałek gry i radzę sobie zwiększyc poziom trudności ponad normalny. Zobaczysz kwintesencję tej gry :) Oczywiście możesz też poszukać innych tytułów od tego samego studia. Np Saga Mass Effect. Za wszystkie części zapłacisz niecałą stówę. A opłaca się :) To z kolei jest też cRPG, ale nastawiony na dynamikę i akcję. Strzelanka :) Jeśli chcesz coś koniecznie od Blizzarda to polecam StarCrafta I albo StarCrafta II. Tam będzie miał oprócz niezbyt długiej kampanii, też dobry multika i można by w niego pykać jakiś miesiąc, potem może się znudzić :) Ja padłem po 3 miesiącach :) Ale frajda była. Po nocach się grało z jakimiś włochami :D
W chwili obecnej gram w Splinter Cell Blacklist, które polecam, jeśli podoba Ci się ten styl zabawy. Po moim zdaniem nieudanym Conviction omijałem tę serię szerokim łukiem. Coś mnie jednak do tej gry pociągnęło i dopiero teraz kupiłem. Przeszedłem 5 misji głównych (a są jeszcze poboczne) i muszę powiedzieć, że nie żałuję wydanych pieniędzy. Tyle, że ja gram na konsoli.
@Vegost Czyli rozumiem że warto brać Dragon age za 25zł? w mass effect'y grałem a co do blizzarda to nie musi być koniecznie od tego studia :)
@Jankowsky za 25 zł ? Toż to za darmo sprzedają najlepszego RPG ostatnich lat. Oczywiście, że warto. Ja bym się nie zastanawiał. Ja co prawda kupiłem po cenie premierowej bo po 119 zł, ale nie żałowałem :) Nie wiem czy ci się spodoba, ale jeśli czujesz, że to własnie dla ciebie to jasne. Kupuj i poznaj świetną przygodę :)
Assasynów przeszedłeś ? Za 100 zł będziesz miał wszystkie trzy części. Przy czym, jak złożysz zażalenie, to dostaniesz za darmo wszystkie DLC do AC3. Tak jak ja :)
@Vegost jeśli chodzi o assasyn'ów to przeszedłem dwójeczkę i czwóreczkę. Byłem w media markt i tam kupiłem sobie Crysisa 3 i kupuje dragon age strasznie mnie ciekawi ta gra dzięki wszystkim za propozycje :) może w przyszłości skuszę się na brotherhooda i revolution's z assasyn'ów więc wielkie dzięki
Mam tylko nadzieję, że mówisz o pierwszej części DA.
Diablo 3 jest zdecydowanie warte swojej ceny. To najładniejszy, najprzystępniejszy i najprzyjemniejszy H&S. Path of Exile również jest godne uwagi, jednak gra prezentuje się znacznie gorzej i bardziej skomplikowana. Wszystko zatem zależy od tego, czego oczekujesz od gry ;).
Jeżeli handel i zdobywanie przedmiotów nie sprawiają Ci frajdy w tego typu grach, to Torchlight 2 również może być wart uwagi.