Jaka gra jest...
Jaka gra jest dłuższa z niżej wymienionych w którą będę miał co robić i nie będzie wiało nudą.
AC II
Batman: AA
Resident Evil 5
Singularity
Forza 3
Prosił bym o podawanie mniej więcej czasu w jakim da się przejść singla, mp mnie nie interesuje.
Spox, jakby co to np. możesz sobie w assasins creed pograć ;] długa to ona nawet jest, zależy jak kto gra.
Zależy jak na to patrzeć. AC2 ma najdłuższego singla, ale np w Forzy możesz się non stop ścigać ;)
Wiem :) Ale chodzi mi o tryb kampanii w przypadku forzy kariery.
Zgadzam się z devileq does > Ac2 wystarczy na długo jeśli chcesz mieć 100%.Ale nawet zwyczajnie to na jakieś półtora tygodnia.Mi zajął 2 jednak grałem bez pospiechu.
Chodzi mi o to by nie było tak, że kupie pogram z 5-6h i "the end".
Interior666----Ac albo cię odrzuci przy porodzie albo zostaniesz do końca.Czyli na dwoje babka wróżyła.
Fallout 3 i New Vegas są podobno dość długie ale mi się tam nie podoba taki ogromny świat więc nie grałem. ;p Wiedźmin jest długi i Two worlds 2 nie wiem tylko czy lubisz rpgi.
Kup GTA IV. Dołożysz te 50 zł więcej a będziesz grał w GTA IV dłużej niż we wszystkie podane razem.
Bierzesz pod uwagę tylko gry na PC czy masz jakąś konsolę?
Jeśli PC:
Fallout NV
GTA 4
StarCraft 2 (tania nie jest,ale to się zwróci w czasie gry)
Większość RPGów
Jeśli konsola:
Castlevania LoS
Red Dead Redemption
God of War 3(PS3)
To te nowsze tytuły :)
Ja proponuje Crysia'a . Bardzo fajna gra ja przechodziłem 5 razy i jeszcze mi sie nie znudziło : )