Jak zrobiłem w konia Nautilusa i paraopętanych...
Sprawa ma już ponad rok, ale postanowiłem, że warto pokazać wam jak zrobiłem w konia najpopularniejszy w Polsce serwis o zjawiskach paranormalnych. Kieruje te słowa i ten temat szczególnie do dzieci wierzących w teorie spiskowe oraz wszystko co napiszą na nautilusie. Ot przykład:
https://www.gry-online.pl/forum/kod-biblii-2/z4b11fdf?N=1
Teraz wiecie, że owi poszukiwacze paranormalnych zjawisk mają tak nastawione w głowach na te całe zjawiska nadprzyrodzone że łykną każdy kit.
Oto link:
http://www.nautilus.org.pl/?p=artykul&id=2195
Żeby nie było, że to nie moje dzieło daję obok zdjęcie owego "lądowiska" rok później>>
Aha. Owe lądowisko to ślad po moim baseniku ogrodowym ;)
no i wydalo sie! swoja droga niezle sie musisz napodrozowac zeby porobic te wszystkie okregi w trawie po calym swiecie! zazdroszcze hobby! przyslij jakas pocztowke z chille jak bedziesz nastepnym razem!
WTF :D;p
Widać że wystarczy tylko napisać że nie chce się aby ujawniali dane,bo nie robi się tego dla popularności itp. i już łykną, taki chwyt na nich. I wg. n nich osoba pisząca tak własnie, to osoba na 100% wiarygodna, jak widać nie.
Dobre!
Bzdura! Te kręgi są prawdziwe i są na to FAKTY! Prawdziwy autor zdjęć zapewne już nie żyje a Naimadzona to podły reptilian siejący dezinformację na zlecenie CIA.

Owe lądowisko to ślad po moim baseniku ogrodowym ;)
Dlaczego tak bardzo zależy Ci aby ludzie nie uwierzyli w to lądowisko UFO? Co lub kto każe Ci zacierać ślady? Podałeś wersję prawdziwą o lądowaniu, by potem usilnie to wszystko odkręcać. Wygląda to na bliski kontakt z ... i przekodowanie Twojego postępowania. Dostałeś telepatyczny rozkaz zapomnieć o tym co widziałeś i czego byłeś świadkiem I zapomnisz! Nawet nie zdajesz sobie sprawy, że jesteś sterowany. Zachowaj spokój i podporządkuj się wewnętrznym przekazom. Sprzeciw nie ma sensu i może być niebezpieczny!
Naimadzona- To pewnie UFO Ci wypali mózg i kazali wszystkim powiedzieć, że to po basenie ogrodowym!
Niedługo nas nawiedzą ich statki! Oni coś spiskują!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OLABOGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hehe to heca !
Ale oni jedynie umieścili te zdjęcie i twoją historyjkę. Czujesz wyjątkowy z tego powodu?..xP
A tak zapomniałem dodać, że nawet chcieli przyjechać do mnie, ale wymigałem się, że boję się reakcji rodziny i znajomych. Oczywiście uwierzyli i uszanowali moją decyzję. Z drugiej strony mogłem się zgodzić i zrobić fotkę jak oni to badają a ja obok basen trzymam XD
mac94 -> umieścili i uwierzyli !
Zakładamy, że nie jest to żart i zdarzenie miało miejsce naprawdę. Wierzymy, że zdarzyło się to naprawdę
Założę się, że równie dobrze mógłbym zrobić zdjęcie swojej babci i podpisać jako kosmitę.

--->>>>>
Jak można uwierzyć w takie coś? :o
Jak śmiesz kpić z mojego wątku? W ogóle zrozumiałeś(aś) to co napisałem tam? Chyba nie.
Rozumiem, że to jest "dla beki". Wielu ludzi jednak może wymyślać takie historie, aby trudniej odróżnić je od prawdziwych... :(
Nie rozumiem. Owszem, udowodniłeś nam, że to ty nadesłałeś im tą historię, ale nie udowodniłeś, że jest ona fałszywa.
Myślisz, że oni są tacy naiwni? Odwaliłeś tylko za nich robotę. Dzięki Tobie mogli wrzucić kolejny artykuł na stronę, a co więcej byli wolni od oskarżenia o jakąkolwiek manipulację, bo napisali tylko to, co im wrzuciłeś.
Ta "fundacja" ma po prostu zarabiać na siebie. Podają nawet numer konta jak radyjko Rydzyka. Takie działania jak Twoje wręcz ułatwiają im robotę:)
w komentarzach widac że bardzo młao ludzi dało sie nabrac na ten "ślad ufo"
W komentarzach widac, ze ludzie usilnie staraja sie udowodnic, ze to nie UFO wyladowalo.
Nalezy zadac pytanie kto stoi za tymi ludzmi i dlaczego autor boi sie ujawnic prawde?
UFO najprawdopodobniej wyprało mu mózg i wgrało program mający na celu dezinformację poszukiwaczy obcej cywilizacji. Bądźcie czujni ! Reptilianie są wśród nas !

te wydeptane kręgi to efekt kotłowania prawdziwego kosmity na trawie
było to pokazywać swoją twarz?
https://www.gry-online.pl/forum/teleexpress-wpadka-wszechczasow/z8b189d0?N=1
Naimadzona - ślij swoje zdjęcie na Nautilusa albo ktoś zrobi to za ciebie