Jak zmienić ocenę gry?
Zdałem sobie sprawę że zdecydowanie zbyt wysoko oceniłem GTA V. Ta gra zasługuje co najwyżej na 7.5 jak mogę zmienić ocenę?
Nie, ludzie odpowiedzialni za tę stronkę wychodzą z założenia, że człowiek nie może się pomylić ani zmienić zdania
Po prostu świetnie... zwłaszcza jeśli mamy do czynienia z grą typu No Man's Sky która z crapa zostąła przekuta w całkiem niezłą produkcję.
Ty oceniłeś Fallouta 2 niżej niż Wieśmaka. Powinieneś mieć całkowity zakaz oceniania.
A ty wystawiłeś KCD 4.5/10 a Baldurowi 5/10.
Kingdom Come to identyczne drewniane goowno jak Gothici i nic tego nie zmieni.
Ta, a warcaby są lepsze niż szachy.
Otusz nie, wiedźmin to uproszczone goowno i nic tego nie zmieni

wiedźmin to uproszczone goowno i nic tego nie zmieni
--->
Mody zmieniają i to całkiem nieźle. Jakby gra od początku wyglądała tak jak wygląda z W3EE to by było luksus. Co prawda liczba osób która ukończyłaby grę zmalałaby okrutnie i pewnie zaczęłyby się narzekania, że za trudno ale jednak.
Zapisalem sobie w kajeciku.
Kazdego dnia jak bede sprawdzal ocene GTA V na Golu wezme pod uwage twoja nowa ocene.
Dzieki. #internetyniezapominajom
Strasznie to jest do dupy, mylić się i zmieniać zdanie rzecz ludzka, co za problem zatem? Na każdym innym portalu można zmienić oceny, wiec zanim się ktos zleci i mi powie, że jak sie nie podoba to niech ide na te "inne" portale, to powiem po prostu, że ja lubie gola, ale polityka oceniania jest fatalna
Gol tylko userami żyje, reszta w średniowieczu, nie ma pw, oceny zmienić się nie da, filtrowanie wątków nie działa najlepiej, newsy to jakieś szambo, recenzji brak, artykuły o psach w grach co #nikogo.
Karuzela spier... się kręci. Całe piękno gola, to komentarze prezesów.