Jak zmienic nazwe loginu w tym portalu (gry-online.pl) ?
Jak zmienic nazwe loginu w tym portalu (gry-online.pl) ?
Z tego co widzę to się nie da. Wchodzisz w ''moje gry-online'' i ''uaktualnij swoje dane'' a tam można pozmieniać dane ale loginu nie
A dupa nie da się. Udowodnię, że się da. Następny post pode mną będzie po zmianie loginu
Siema. Tu Fett. Zmieniłem nickname. Niestety coś się zrypało i zabrało mi rangę. No i sygnaturkę wyrzuciło. Ale to do poprawy, nie ma się czym przejmować. Da się? Da się.
[5]
Założę się, że zmieniłeś tylko nick, a nie login.
A powiesz nam jak to zrobiłeś?
Gdzie sprawdzić wiadomości PW?
maksym91 --> Cisną z ciebie bekę nie słuchaj ich ;) Nie da się zmienić nicka i PW też nie ma na tym forum
Heheszki trole, n1 :) Szkoda bo mam lamerski nick, admini powinni to zmienić!
Jeśli ktoś równiejszy wśród równych to czyta niech doda opcje zmiany nicku i loginu.
Łatwiej ale dajmy adminom szanse się wykazać, poza tym pokochałem to konto jak własne a uczuciami się nie szasta na prawo i lewo ot tak.
Przecież przedtem nie napisałeś ani jednego posta na tym koncie. Nikt tutaj cię nawet nie zna.
Chce mieć to konto. Wiec niech admini zrobią.
A i jeszcze jedno, jest tez mozliwosc uzycia htmlu w odpowiedzi, ale najpoerw musisz miec staz na forum :)
Pozdrawiam, Fett
Cześć - z moich informacji wynika, że admini już pracują nad Twoją sprawą - priorytetowo.
Jaki chcesz mieć nowy login i nick?
Login da sie zmienic po osiągnięciu statusu "Legend", ale.szybciej to zrobisz zakładają nowe konto.
pozdrawiam, tu znowu fett, tym razem z mojego najlepszego konta.
Cześć to znowu ja, Fett, lubię placki i małych chłopców.
Dobra. Udało mi się wejść, ale nie na Fett. Ten Kinok15 był głupim pomysłem.
maksym91 - w tajemnicy powiem Ci, że piokos to też Fett taki z niego rzezimieszek, huncwot i gałgan w jednym.
I moje kolejne konto ze zmienionym nickiem. Nawet gwiazdkę sobie dodałem. Czary.
maksym91 - w tajemnicy powiem Ci, że piokos to też Fett taki z niego rzezimieszek, huncwot i gałgan w jednym.
Hah, nice try Fett.