Jak zachowujecie się w towarzystwie będąc ze swoją drugą połówką?
Dokladniej chodzi mi o to czy bedac w towarzystwie innych osob wypada obsciskiwac sie czy nawet calowac ze swoja miloscia?
Nie wypada, zastanow sie jak sam reagujesz na druga pare ktora ma potrzebe afiszowania wlasnego zaangazowania publicznie.
Małe przytulenie jest dozwolone.
Ale francuskie 3 minutowe pocałunki są zabronione :P
Jest to chyba jedna z rzeczy, która mnie najbardziej zgrzewa - idę do lokalu i widzę migdalącą się wyłożoną parę, która zaraz chyba zacznie się jebać w boksie... Zawsze wtedy miło podchodzę i proponuje, żeby się może do sypialni przenieść :)
[3] said it all, jak impreza jest mocno zakrapiana to wszyscy maja wyjebane.
Ale generalnie jak chcesz poobsciskiwac sobie dziewczyne to nie idziesz z nia do kina, co?
kiedys liscia od dupy dostalem jak zrobiony chcialem sie w threesome wlaczyc w klubie
Poprzytulać to lajt, ale wkurwia mnie strasznie jak jest jakieś spotkano i parka musi okazywać swoją miłość migdaląc sie po 5 minut przy wydawaniu wszelkich ssąco-tłoczących odgłosów. Fuj.
spoiler start
No chyba że jest to parka les ^^
spoiler stop
Chętnie wkleiłbym teraz fotkę mojej znajomej i jej dziewczyny. Już chyba wolałbym patrzeć jak Freddie Mercury figluje z Kononowiczem.
Zenedon
Czyli nie wygląda to tak
http://fitsnews.files.wordpress.com/2007/11/girls-kissing-girls.jpg
?
Kurde są dwie opcje, albo mieszkam na wsi albo mieszkam na wsi. Dlatego, że już dawno nie widziałem sytuacji, w której znajomi o przeciwnych biegunach zekzualnych, okazują sobie uczucia dłużej niż 10 sekund, w warunkach publicznych. Drogie Bravo czy to znaczy, że jestem gejem czy tylko ze wsi?
P.S Dla wszelakiej jasności nie widziałem też znajomych o podobnych biegunach zekzualnych okazujących sobie uczucia.
W granicach szeroko rozumianego rozsądku - tak.
Cześć. Uważam,że takie rzeczy powinno się robić w zaciszu domowym,a nie na oczach innych.Dobrze,że okazujemy sobie miłość,ale musimy wiedzieć, gdzie można, gdzie wypada,a gdzie nie.