Skoro jutro koniec świata to dzisiaj ostatni dzień cieszenia się z istnienia świata.
Ja to kulturalnie siedzę przy książkach i próbuje pochłonąć jak rozwiązać równanie różniczkowe liniowe o stałych współczynnikach. Ale za cholerę nie czaje tego :/ Może do jutra uda mi się to zczaić i przynajmniej będę mądrzejszy o jedną rzecz :)
A wy co tam porabiacie?
ja wlasnie zdalem egzamin z kobyły na 1300 stron uczac sie na niego 3 noce na elegancką czwóreczkę, więc jestem szczesliwy, dumny, podpity i bardzo śpiący
A wy co tam porabiacie?
Nie wierzymy w przepowiednie.
Ja wlasnie koncze Lowcow Mirka Zambocha. Bardzo fajna ksiazka.
Spodziewam sie jutro swietnego widowiska.
Nie wierzę w takie przepowiednie, ale dzisiaj dostałem 5 z matematyki, to w sumie wszystko się może zdarzyć...
settoGOne, pozdrów, jak ostatnio wychodziłem jeszcze spała.
sry, troche ja wymeczylem dzien wczesniej
Popcorn i czekam z utęsknieniem a w niedziele rano śniadanie jak zwykle
To sobie poczekasz.. Gala zaczyna się o 20 a koniec świata jest o 18 więc gali nie będzie..
a w niedziele rano śniadanie jak zwykle
Nie będzie już niedzieli. Jutro koniec świata będzie, więc jakim cudem zjesz śniadanie w niedziele.
Eh, tak ciężko to pojąć...
Ja przeszedłem (znowu) dzisiaj pierwszego Gothic'a :)
Dowiedziałem się też, że dostanę 3 na koniec z fizyki :/ Life is brutal, and full of zasadzkas....
Tak czy inaczej, jutro przeżyję koniec świata w moim domu. Już nie mogę doczekać się niedzieli :)
Ja tam gram sobie w demons souls
Fap fap.
Prawdę powiedziawszy, nie będą to moje wymorzone ostatnie chwile doczesnego bytu - cały tydzień ślęczenia przed książkami, by wywalczyć dwójkę na koniec roku z matematyki... koniec świata.
A który to już koniec świata w tym roku ? Chyba 5. A i jeszcze kolejnych 5 było w 2010.
Jestem ustawiony na 3 z fizy xD
Grałem w nogę
Gram w wiedźmina
Czego chcieć więcej.
Czekam na Owsiaka. To już pojutrze!
Spędziłem pół dnia z moją naj, naj, najukochańszą dziewczyną. Teraz sprzątam w chacie, a zaraz robię wypad na urodziny kuzyna. Jako, że w ten cały syf nie wierze, powiem od razu co będę robił jutro - minimum w soku w dal na mistrzostwa Polski ;]
End World włączają podobno o 18.00. Ja już popcorn i cole przygotowałem.