jak przekonać rodziców żeby kupili xboxa 360
Witam maże o xboxie 360 ale nie wiem jak namówić rodziców pomóżcie pliss szybko
Najlepszy chwyt : jak kupicie mi konsole to obiecuję, że się będe więcej i lepiej uczył / pomagał wam xd
Mamo, ja będę się uczył bardzo dużo, będę miał pasek na świadectwie, obiecuje! I tak w ogóle to xboxa będę wykorzystywać głównie do nauki.
Pamiętam jak kupiłem sobie PS3 to rodzice od razu z ryjem, że się uczyć nie będę, że będę ciągle w domu siedział nic tylko grał ... i co ?! ... ujebałem studia, z domu nie wychodzę, nic nie robię, tylko gram :D
Więc argument z nauką jest słaby i przereklamowany!
Mamo, mamo, za miesiąc wychodzi gta5.
koledzy sie ze mnie w szkole śmieją bo nie mamy jeszcze xboksa.
chce szczelać i kraść samochody jak moi ruwieśnicy rojownicy-tarczownicy, a tylko gta5 mi to umożliwi.
mamo, mamo kup xboksa, plox. obiecuje ze pani na pierwszym zebraniu nic nie powie złego na muj temat.
nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
mmaaaaaaaaaamooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Idź i się zapytaj po prostu... A jak się nie zgodzą to zbieraj sobie nie wydawaj na pierdoły to uzbierasz szybko. Teraz xbox jest tani jak barszcz a będzie jeszcze tańszy. A tak w ogóle to polecam Ci ps3- darmowy net i lepsze exclusiwy
Jak poczekasz kilka miesięcy to Xboxa 360 będzie można za darmo znależć w śmieciach - wystarczy trochę w nich pogrzebać.
W końcu - po co trzymać rzęcha, jak masz nowy model nie?
Ewentualnie użyj tekstu: mamo słyszałem ze nie chcesz mi kupić Xboxa - a zupa znowu była za słona!
Powiedz, że ci potrzebna do szkoły, prace domowe, informatyka, internet.
Proponuje najpierw wpaść w furie, gdy to nie pomoże przechodzisz do zastraszenia gdy dalej będą twardzi używasz niebezpiecznego narzędzia , gdy i to nie zda rezultaty kradniesz im hajs.
Witam.
1. Jeżeli masz dowód tymczasowy, lub jakiś dokument tożsamości to proponowałbym kupić teraz lot za 3 do 29 zł do Norwegii (w jedną stronę) - rezerwacja na listopad, lub październik. Jak będziesz na miejscu zagrozisz że nie wrócisz do domu jak nie kupią Ci xboxa. Lecąc za granice możesz pochodzić po śmietnikach, i poszukać tam róznych fajnych rzeczy - xboxy sprawne też są - zapewniam Cię :D:D:D
2. Idź w maliny do kogoś i zerwij ok 500KG (zakładając że w godzinę zerwiesz 2 KG to przy pracy 8 godzin dziennie - wystarczy Ci 31 dni, ale że zaczyna się powoli szkoła - to musisz podkręcić tępo, ale za te pieniądze będziesz miał też Live na jakiś czas i jakieś oryginały) tego badziewia - jak tego dokonasz - kupisz sobie sam xboxa, i inni będą mogli patrzeć tylko z dumą