Jak permamentnie ustawić kolor forum?
Cały czas (od formatu) diabelstwo mi ustawia jasną kolorystykę, na którą nie mogę patrzeć. Mógłby być ktoś tak miły i napisać mi od początku do końca co ustawić, żeby mieć na stałe czarną kolorystykę? Z góry dzięki
Nie jest to po prostu kwestia zapisywania[w tym przypadku niezapisywania] ciasteczek w przeglądarce?
Jak wyżej. Raz kliknięta ciemna skórka jest zapamiętywana na stałe, chyba że przeglądarka Ci nawala.
Mam ten sam problem, nawet pomimo tego że ustawiam sobie na ciemną to jak wrócę na forum albo do wątku to ona z powrotem jest jasna.
Jaka masz przegladarke? ja mam ten problem tylko na Lisku, na Chromie i IE wszystko gra.
Ja z kolei nie rozumiem kto chciałby mieć permanentnie ustawioną jasną skórkę GOLa :?
Jasna skórka +2
Jasna skórka +3
biedaaaki styl arystokratów
Kiedyś też wolałem jasną, ale od zmiany forum zmieniłem na ciemną, bo ta pierwsza nieźle napier*ala po oczach.
Jak już takie pytania odnośnie forum tu lecą to ja też mam jedno" Czasami, nie we wszystkich wątkach kiedy dodam odpowiedź wątek nie odświeża się sam, muszę robić to ręcznie. Nie zdziwiłbym się gdyby to było w przypadku wszystkich wątków, jednak raz się samo odświeża, a raz nie. Wiecie od czego to zależy?
ciasteczka nie chcą ci się nadpisać widocznie. Usuń je i ustaw jeszcze raz ciemną. Powinno pomóc.
Wygląda na to, że chwila zabawy z ciasteczkami chyba załatwiła problem. Dzięki.