Zostać piosenkarzem disco polo i zaprzyjaźnić się z lekarzem lub prawnikiem, sukces murowany.
Zostać piosenkarzem disco polo i zaprzyjaźnić się z lekarzem lub prawnikiem, sukces murowany.
Dla mnie to mieć udane życie. A dokładnie posiadać szczęśliwą rodzinę, karierę, pieniądze, zdrowie. Taki American Dream.
Szczęście jest w Nas. Z taką perspektywą będzie Ci dużo łatwiej osiągnąć sukces.
Jezeli zadajesz takie pytanie, to odpowiedz nie ma znaczenia, juz jest za pozno. Witaj w swiecie normalsow.
Zapie...... n niego.
I to na kilku poziomach:
1) edukacja
2) ciężka praca
3) ciągły rozwój
4) nawiązywanie znajomości
5) nie koncentrowanie się na jednej ścieżce a co najmniej na dwóch na raz
A to tylko tak na start.
Ewentualnie posiadanie krewnych, małżonka itd. którzy osiągnęli sukces i pociągną cię za sobą lub liczenie na szczęście.
Pobij bezdomnego a potem wyjedź do Rumunii. Słyszałem, że to teraz najlepsza droga do zastania bogiem pokolenia GenZ.
Ja nie mam kompletnie żadnych ambicji, do tego mam niesamowite szczęście. To połączenie sprawie że czuję się usatysfakcjonowany i szczęśliwy.
Wielu to może nie wystarczyć. No i mają przez to problemy.
Nie wyznaczaj sobie zadań,
Kto się nie wspiął, ten nie spada.
A kto pragnie być na szczycie,
Będzie spadał całe życie.
Wujek z Platformy, albo lekarz- najlepszy zawód kradniesz ile wlezie i nic ci nie zrobią.
Być profesjonalnym w tym co się robi cokolwiek to jest oraz nie obawiać się zmian, jeśli nadarza się okazja.
Albo rodzisz się w bogatej rodzinie i osiągasz sukces od strzała albo kombinujesz/kradniesz i też osiągasz sukces. W tej drugiej opcji trzeba być zapisany do partii. Trzecia droga to zapominasz o sukcesach i żyjesz jako tako codziennie robiąc to samo.
Już osiągnąłeś, ksywa Gamingmana jest legendarna tu na forum.
Ciężko powiedzieć. Myślę, że jak ktoś osiągnął w życiu sukces to nie siedzi na GOLu, tylko na jakichś portalach dla ludzi sukcesu.
Ale ich ścieżka do tego sukcesu zazwyczaj jest mieszanką wyzysku/ciężkiej pracy/oszustwa. A moim zdaniem nie tędy droga.
Ruszyc dupsko z domu i zaczac zarabiac pieniadze pracując. Potem inwestować i rozwijac sie w firmie i bedzie szlo do przodu.