Jeśli chcesz być fajny jeszcze bardziej niż teraz jesteś to dostosuj się do tej instrukcji:
1. Wejdź na link http://www.facebook.com/GameLiveVlog?ref=hl
2. Naciśnij "lubię to"
3. Poleć znajomym
4. Uczęszczając w tematach
5. Ciesz się swoją fajnością
JEŻELI DOTARŁEŚ DO PUNKTU 5 SKŁADAM CI NAJSZCZERSZE GRATULACJE :)
Jestem fajny, nie potrzebuję instrukcji.
Napisałem "jeżeli chcesz być fajny jeszcze bardziej"
Fajność umarła...
Czy bucie fajnym wiąże się z lajkowaniem badziewnych profili na którym znajduja sie takie unikalne rzeczy jak okładki pudełek?
Zamiast spamować to w kółko zrób lepszy content. Nawet gdybym lubił gameplaye to nie oglądnę bo komentarz jest zwyczajnie nudny. Nie wspominając już o tym, że kanał absolutnie niczym się nie wyróżnia na tle innych kanałów tego typu.
EDIT:
Oprócz tego serdeczne wal się na ryj za mylącą nazwę tematu.
oj!! biedactwo (banracy) nie jest fajne i szuka instrukcji pozdrawiam cię serdecznie
Co wam sie na mozg rzucilo, nie macie innych hobby tylko napieprzanie przed kompem i proba nagrywania miernych let's playow dla kasy ktorej i tak nie zarobicie ile byscie chcieli? Watpie zeby z was byl kolejny TotalBiscuit, yogscast bo nie macie nic ciekawego do zaoferowania.
Czepiacie się chłopaka, jeśli lubi to robić to niech robi. Mi się filmy podobają, daję łapke i suba ;)
spoiler start
Żartowałem :D To jest ujowe.
spoiler stop
Dobra zmieniam zdanie, wiekszosc tych dzieciakow chce byc nastepnym rockiem, rojem, wonziem, gdzie tu siegac az po zagranicznych youtuberow.
no sory jak byście czytali poprzedni temat to byście wiedzieli z nie jestem dzieciakiem i nie robię tego dla kasy
tja