Iluzja magiczna - poszukuje pewnego gadzetu

Forum Moje Hobby
Odpowiedz
03.12.2012 10:41
donzoolo
1
odpowiedz
donzoolo
90
Senator

Iluzja magiczna - poszukuje pewnego gadzetu

Poszukuje pewnego gadzetu z kategorii "iluzja". Chodzi mi o takie cos, co mozna np. rzucic o podloge, albo trzymac w rekach i np. potrzec i to cos wybuchnie i stworzy dym. Nie wiem czy jest to jakis proszek czy cos innego, sporo iluzjonistow wykorzystuje takie cos, zeby odwrocic uwage. Nie chodzi mi o jakas mega profesjonalna sztuczke magiczna, chcialbym to wykorzystac podczas wigilii, przebrany za sw. mikolaja.
Nie wiem jak wyszukac tego w googlu, moze ktos zna nazwe tego czegos?

03.12.2012 10:47
2
odpowiedz
116
3 grosze

Tego rodzaju gadżety zrobione samodzielnie przez osobę, która nie zna się na rzeczy mogą być bardzo niebezpieczne - szczególnie w pomieszczeniach. Pomyśl o czymś innym.

03.12.2012 10:48
wysiak
3
odpowiedz
wysiak
95
tafata tofka

"sporo iluzjonistow wykorzystuje takie cos, zeby odwrocic uwage"
To nie iluzjonisci tylko ninja takie cos uzywaja, na filmach.

Swoja droga - przemyslales pomysl rzucania wlasnorecznie zrobionymi srodkami pirotechnicznymi po podlodze mieszkania (a moze i po dywanie/wykladzinie)?

03.12.2012 11:11
donzoolo
4
odpowiedz
donzoolo
90
Senator

Nie zamierzam niczego robic samodzielnie, sadze, ze takie cos jest do kupienia, gotowe do uzycia. Chodzi mi o cos malego.

03.12.2012 11:32
Fett
5
odpowiedz
Fett
253
Forum Forum Moje Hobby
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl