Ile gier macie do przejścia?
Przed premierą Diablo 3 wypadałoby dokończyć inne produkcje, żeby móc w spokoju oddać się rozrywce. Jednak u mnie nie będzie to niestety możliwe. Mam jeszcze sporo gier do przejścia, ale szczerze nie w każdą pozycję mam ochotę grać - gram z doskoku, akurat jak mnie najdzie. Jak to wygląda u Was? :)
1. Warhammer 40,000 Dawn of War II + Retribution + Chaos Rising - Na spokojnie, 1 misja / miesiąc.
4. Might & Magic Heroes VI - Dwie kampanie za mną. Coś ten poziom trudności większy niż zazwyczaj :P
5. BioShock 2 - Nie zacząłm, a gra na dysku od paru miesięcy...
6. Drakensang - The River of Time - Już prawie kończę, ale jakoś nie mogę się przemóc. Jedynka lepsza.
7. Risen 2 - Dark Waters - Bez rewelacji. Jestem dopiero na pierwszej wyspie po tutorialu.
8. Star Wars - The Old Republic - mam chyba 40lvl, a chcę dobić do 50 i skończyć główną oś fabuły.
9. Assasin's Creed: Revelations - poprzednie części super, ale chyba trochę się znudziłem mechaniką. No i jest to jedyna gra na Xbox 360 w moim zestawieniu.
Mam w sumie na X360 Bayonette nie zaczętą i Lost Odyssey, które mnie jakoś nie wciągnęło.
A tak to czekam na Diablo ;)
edycja
Jeszcze Wiedźmak 2 leży na dysku od premiery, zainstalowałem ostatnio najnowszego patcha doszedłem do Flotsam i nie gram znowu bo mnie nie ciągnie.
Half Life 2 - nigdy w to nie grałem, więc nadrabiam i mi się podoba, jestem w 70% na oko.
Alan Wake - jakoś nie chcę mi się,
Skyrim - jednak to nie to, nie chcę mi się odpalać
Z zaczętych i które da się skończyć?
SWTOR - 44 poziom Sith Maruderem chciałbym skończyć, zanim abo mi wygaśnie pod koniec maja (nie uruchamiałem gry już chyba tydzień).
Call of Duty WaW - skończyłem pierwszy rozdział i jakoś nie mam motywacji, żeby dokończyć.
Wiedźmin 2 ER - jeszcze nie zacząłem. Gra upatchowana od dnia wyjścia ER, podstawową wersję zacząłem przechodzić prawie rok po premierze.
Legend of Grimrock - Szczerze mówiąc nie wiem, dlaczego tak długo jej nie włączyłem ponownie. Jestem chyba na 7 albo 8 poziomie.
Batman AC - zostały mi do zrobienia New Game Plus i wyzwania.
Portal 2 - coop. Nie mam z kim, bo szukam osoby, która również jeszcze nie grała w coopa.
Sniper Ghost Warrior - Kupiłem kiedyś na GmG, zupełnie o tym zapomniałem. Zainstalowałem w poniedziałek chyba i dopiero zacząłem grać. Demo Sniper Elite v2 jednak bardziej mi się podobało.
Do tego oczywiście sterta gier, które kupiłem wieki temu i nawet nie zainstalowałem jeszcze.
Nie mam czasu na granie ostatnio. Najwyżej w jakieś casuale na telefonie jak czekam na kogoś (kobiety i ich "5 minut"...) lub wracam z pracy do domu busem.
S.T.A.L.K.E.R. - Czyste Niebo
Kroniki Riddicka(2 części)
Jade Empire
Borderlands
Prototype
Assassin's Creed
GTA San Andreas
Ja kupowałem gry jeszcze zanim kupiłem kompa, który je pociągnie więc mam tego sporo:
SKYRIM, Deus Ex HR, Alan Wake, Alpha Protocol, Dragon Age 2, Wiedzmin 2, Mafia II, Legend of Grimrock, Jade Empire, KoA: Reckoning, Dead Space 2, LotR: War i the North, Metro 2033, Rage, Portal 2, PoP: the sands of time, AC: Revelation, Syndicate, Risen 2, Warhammer 40k- Space Marine, X3-Reunion, Crysis 2, Star Wars the force unleashed 1,2 no i moja perełka w postaci Trylogii ME (bede przechodził trzeci raz)
Kocham promocję na Steam:). Dzięki nim w 2012 kupię już chyba tylko AC III
Jakiś czas temu skończyłem Wiedźmina 2 ER i od tamtego czasu już czekam na D3.
W sumie to wczoraj na rozgrzewkę zacząłem sobie rozgrywkę w Diablo 1 ale już jestem za połową i dzisiaj powinienem skończyć. Pomimo tego, że ma już 16 lat potrafi wciągnąć.
Za dużo:(
Stanowczo za dużo. Zachciało mi się RPGów. Jakieś 9 tytułów , wszystkie z tego gatunku.
Ja mam:
Ninja Gaiden II
Bleach Soul Resurreccion
Devil May Cry HD Collection
Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja Storm Generation
Czyli sa jeszcze na tym forum gracze :-)
CyberTron - ja tez wlasnie glownie ze steamowych promocji korzystam, ale to co Ty masz to niezla kolekcja. Kiedy to przejdziesz?:-)
Za duzo. Kupowalem bez opamietania co sie dalo w promocjach na Steamie praktycznie odkad powstal watek Lowcy Okazji i teraz to wszystko lezy, wiekszosci nawet nie wlaczylem.
Z tego co mowi http://wastedonsteam.com/
Has played 58/128 games.
Has completed 25 games out of 128 (based on achievements).
Srogo.
Zdecydowanie za duzo.. pieprzone promocje na steamie ;<. Z tym, ze ja chcialbym chociaz polowe z tego skonczyc przed Heart of the Swarm, w diablo 3 zagram kiedystam ;).
Diablo 3
Hitman Absolution
MajkelFPS chyba jednak nie o to chodzilo;)
QrKo moze to nowy rodzaj choroby? Steampromoilness:-)
Call of Duty 4 Modern Warfare - raczej nie da rady , gdyż gram w multi i single mnie nie ciągnie
S.T.A.L.K.E.R Shadow of Chernobyl - jakoś wieje nudą ( klimat jednak jest extra )
Crysis - przechodzę , znaczy się jestem w trakcie :)
Mirror's Edge - nudnawy , więc też wątpie
Frontlines Fuel of War - to samo , co wyżej.
Do przejsca...
- Mass Effect 3
- Medal of Honor Airborne
- Assassin's Creed II - zalega od kilku miesiecy, ostatni raz gralem chyba przed nowym rokiem
- Fallout (1) - brak motywacji narazie
No i to wszystko...
Mam bardzo dużo zaległości, a jeszcze niektóre gry chciałbym przejść kolejny raz :)
Przede wszystkim Crysis 2 na PC, którego kupiłem za 33zł i nie mogę się zmusić by go przejść przez problemy z zapisaniem ustawień graficznych.
Przechodzę teraz Skyward Sworda, w kolejce czeka Wind Waker i Okarynka Master's Quest, plus Dark Souls na NG+, FEZ, Ms. Splosion Man, Driver: SF, multi Portala 2, komplet gwiazdek w SM Galaxy 2, trylogia Metroid Prime w ogóle nieruszona, multi Gears of War 3 leży, a jeszcze spoziera na mnie NDS z Laytonem, Devil Survivor, Picrossem i czymśtam jeszcze. Pojutrze wychodzi Diablo 3, a sesja za pasem. Idą ciche dni, ale przynajmniej atrakcje na wakacje skompletowane. ;-)
Narmo -> Ja nie znam co-opa w Portalu 2, jakby co.
Łatwiej by mi było napisać ile gier przeszedłem, niż ile nie przeszedłem z tych co mam. :P
[23] - ludzie tak mają, że jeśli nawet coś im nie jest potrzebne, a jest na promocji to to kupią :3
Hitman Krwawa Forsa - doszedłem do misji 5 i na razie brak chęci grać dalej.
Operation Flashpoint Dragon Rising - leży prawie nie ruszone.
Faces of War- końcówka kampanii niemieckiej.
Riddick - zacinka w połowie gry.
Neverwinter Nights - początek, brak chęci do gry.
Dirt 2 - przejechane 2 trasy i leży.
Prince of Persia trylogia - 20% przejścia piasków czasu.
Mafia 2 - nie zainstalowana od 2 miesięcy:)
Jak widać większość to starocie a do niektórych wracam po kilka razy jak np Rome Total War,Dragon Age,Baldur's Gate 1 i 2.
Często tak robię, że jak gdzieś nie mogę przejść, odkładam grę nawet na kilka miesięcy a później wracam i przechodzę do końca:) Ze względu na słabszy sprzęt pawie nigdy nie gram w nowości.
Nawet nie patrzę na półkę z płytami obok...
W sumie nie jest tak źle. Ostatnio F:NV i BF3 (tu nie przeszedłem kampani, mimo 150h w multi) zżerają mi masę czasu, na szczęście tego pierwszego udało mi się przejść (160h).
Patrzę na pulpit stacjonarnego i tak:
Divinity2: Dragon Knight Saga - to głupie ale nie mam pojęcia co sprawiło, że odłożyłem grę na jakiś rok. W momencie zdobycia własnej twierdzy.
Company of Heroes Tales of Valor - chyba z 3 lata nie grałem w gry od Relica (innych firm mnie nie kręcą).
GTA:Vice City Stories - albo ja się zestarzałem albo gra jest cholernie trudna i archaiczna. Daje popalić, często niepotrzebnie.
Patrzę na pulpit laptopa:
Neverwinter Night 2 i dodatki - polowałem 3 lata na tę grę i sobie leży.
Stonekeep - brak czasu.
Might & Magic od 6-8 - brak czasu.
Marzę ciągle o powrocie do Aquanoxa...
Generalnie mam nadzieję, że po przejściu paru kobył trochę się z tym tematem ruszyłem.
I nie, nie śpieszę się z przechodzeniem gier z powodu gry, która mnie nie interesuje. Pograłem w betę, podziękowałem. H'n's przestały mnie interesować dawno. Za to w slashera bym zawsze pograł, na szczęście Dark Souls się zbliża :]
Risen 2 Dark Waters - już jutro powinienem skończyć.
Teraz planuję zakupić: Sniper Elite V2 i Resident Evil Operation Raccoon City, więc będę miał do przechodzenia.
Pytasz o backlog ? :)
Gearsy 2, Gearsy 3, Resistance 3, AC:Revelations, Skyrim, Batman:Arkham City
oprócz tego z 50 tytułów AAA albo bliskich temu statusowi, kupionych na Steamie i nigdy nie odpalonych.
I jak tu żyć ??? Kiedy ja się za to zabiorę??? :)
Skyrim - kupiłem i co..gra to NUDA
Narmo ja w coopa portal2 nie grałem przy odrobinie szczęścia i chceci moglibysmy ciupnac w tygodniu.
Dopiero co Bulletstorma i Risena jedyneczke ukończyłem. Teraz czeka Need for Speed Hot Pursuit, Dragon Age początek, Alone in the Dark i dwie część penumbry :)
Battlefield 3 -Muszę dokończyć kampanie na hard i wbić 45 lvl (Aktualnie 37 lvl)
Uncharted 3- nawet jeszcze nie ruszone :D
70% z tego mam zamiar wyplatynować:
Retail
Uncharted 3
Dead Space 2
Killzone 3
Bulletstorm
Bioshock
Medal of Honor
Bioshock 2
Tomb Raider Trilogy
Prince of Persia Trilogy
Darksiders
Call of Duty Black Ops
call of Futy MW 3
Batman Arkham City
Assassin's Creed Brotherhood
Assassin's Creed Revelation
Mass Efeect 2
Mass Efeect 3
Fallout New Vegas
Dragon Age 2
Need for Sped hot Pirsuit
Burnout Paradise
Mafia 2
L.A. Noire
Sims 3
LEGO Harry Potter Years 1-4
Prince of Persia
LEGO Pirates of the Caribbean
Call of Duty World at War
LEGO star wars III
Motorstorm Apocalypse
Medal of Honor
Spiderman: Shattered Dimensions
Skyrim
metal gear Solid 3
Borderlands
ICO
Asura's Wrath
Birds of steel
Alice madnes Return
Rage
Borderlands
Twisted Metal
Deus ex Human Revolution
Dark Souls
Crysis 2
Prototype 2
Sniper Elite V2
PSN
Cuboid
Deathspank
Call of Duty Classic
Shank
Bloodrayne
Beyond good end evil
Trine 2
Oddworld: Stranger's Wrath HD
Crysis
Shank 2
Pvt_Kuba - Nuda? Zależy dla kogo. Oczywiście przegrałem w skyrimie swoje 60h i uważam że był to dobrze spędzony czas. A co do gier które muszę przejść to obecnie gram tylko i wyłącznie w Kingdoms Of Amalur Reckoning - bardzo przyjemna gra moim zdaniem.
W Diablo III Nie zagram szybko :) Ale z gier do przejścia to tak:
-Liga w fifie :)
- Nail'd
-Drakensang dragon edition ( ta z CD action :) )
-Zombie Driver (jak wyżej)
- Shogun 2 Zmierzch Samurajów.
-Lego Harry Potter 5-7
Dexx_09 - Dla mnie tak. A nie powinno bo gram magiem.
Dwie.
Torchlight (chcę skończyć przed D3)
Red dead redemption (na ps3)
davhend - bogate plany ;)
Skyrim - mam tam niby kilkadziesiąt godzin, nieskończony wątek główny, Towarzysze i jeszcze sporo, nie byłem jeszcze w kilku miastach, ale chyba dam sobie spokój, bo jakoś mnie już nie ciągnie do tej gry
Mass Effect 3
Assassin's Creed: Revelations
Metro 2033
Fallout - brak czasu
WIEDŹMIN 2 - czeka na przejście ME3, bo jakoś nie mogę grać w za dużo RPG naraz ;p
Do tego dochodzą jakieś starsze gry w stylu HL1 czy Maxa Payne'a, w których zagram sobie jedną misję na tydzień w ramach powrotu do przeszłości.
albz74 - Nie wierze w te 50 tytułów AAA na Steam.
Podsumowując: Popatrzcie na licznę wpisów - wiele osób ma wiele gier, których nie przeszedł, bo mu się nudzą. Grać mniej, a lepiej :)
@Cainoor
Kiedy w to bede grał? Jak będzie kryzys na rynku gier, to będę miał jak go przetrwać. Mam czas na gry, ale aktualnie siędzę w Bf3 (od grudnia) i Fifie 12.
Nie licząc gier które są na półce (bo lista była by o wielee dłuższa) to na dysku oczekujące mam do przejscia:
-Mass Effect 2 DLC (dodatki chce przejść przed rozpoczęciem 3)
-Syndicate CO-OP (szkoda tylko że prawie nikt w niego nie gra bo nigdy nie mogę znaleźć nikogo z serwerem)
-Rage - całkiem spoko ale w pewnym momencie przestałem grać i średnio chce mi się wracać narazie
-Wiedźmin 2 - jestem w 2 akcie, przerwałem grać bo czekałem na Edycję Rozszerzoną, musze ją zainstalować
-F:NV - Lonesome Road - zaciąłem się tuż przed końcem z powodu buga
-Skyrim (hoho tego szybko na pewno nie skończę)
-Ultima IX - taak, odkopałem ten antyk ponieważ czuje do niego duży sentyment a nigdy nie udało mi się ukończyć tej gry, jestem na etapie jednego lochu po pojmaniu przez Blackthorne'a (nie pamiętam jak się nazywa)
-Modern Warfare 3 - kompletnie mnie nie wciągnęło, ale napewno w bólach to przejde prędzej czy pozniej
-From Dust - bardzo dobra gierka, przypomina mi mojego ukochanego Populusa III
Najgorsze jest to że zaczął mi się już zapieprz i nie mam czasu w ogóle grać, pokusa jest wielka ale musze napieprzać projekty na studia. Nie wiem co się stanie jak dostanę kolekcjonerkę Diablo III w swoje ręce...
Monster Hunter Freedom Unite na razie tylko. Resztę pokończyłem, bo nigdy nie zostawiam niedokończonej gry...
Dawn of War 2 klucz, który dostałem od Ishiego, gra nawet jeszcze nie zainstalowana, ale bez obaw, na pewno się nie zmarnuje;)
Dead Space 2 prawie połowa gry, a zaczęła mnie lekko męczyć, poprzednią część przechodziłem z przyjemnością, a do tej nie chce mi się wracać.
Saints Row 2 pograłem ogólnie ponad godzinę i mam dość, nie pamiętam kiedy dane mi było zagrać w takiego okropnego crapa, gra obrzydza swoją tandetnością, niedopracowaniem i sprawia wrażenie jakiejś marnego tytułu dorzuconego do gazety, praktycznie każdy element rozgrywki jest tutaj spieprzony, aż się dziwie że gra zebrała takie stosunkowo wysokie oceny.
Anomaly Warzone Earth ostatnia misja, a chęci brak
Kroniki Riddicka Assault on Dark Athena zainstalowane na dysku jakieś pół roku, ani razu nie uruchomione:/
Fallout 3 znudziłem się w momencie, w którym trzeba przejść pół świata gry, aby dostać się do nowego miasta
i wiele innych gier, które zacząłem dawno temu i nie mam zamiary skończyć
-God of War III-pół godziny gry od marca, i jakoś nie mogę się zebrać do dalszej gry
-Demons Souls wer.Azjatycka-j.w. ale tutaj po części przez to, że mam już platynę w wersji us, i 50% trofek w wersji europejskiej.
I to by było na tyle, jak na razie :) Ostatnio jakoś niewiele gier wychodzi z ciekawym singlem, więc zabijam czas tłukąc lvle w różnych multikach.
Ja mam cała lawinę gier na X360, które zacząłem, a nie mam kiedy skończyć: Alan Wake, Oblivion, Mirror's Edge, Fable 3, Wet, Prunce of Persia, GTA 4, na skończenie Skyrima to juz nawet nie liczę, Mortal Kombat, Fallout: New Vegas, a jeszcze w kolejce kilka nowszych produkcji - chcialem zagrać w oba Batmany, w koncu Assassin's Creed Brotherhood i Revelations... Nie ma kiedy grać!!!
Kiedyś to pewnie bym miał co skończyć, dziś już olałem temat. Co przejść miałem, przeszedłem i nie będę się wracać do pozycji, które mnie nużyły (np. taki Lost Planet). Chyba sobie kupię Diabolo numer tszy.
A, no i pomyślę nad zakupem Alana Wake'a.
Z mojej strony:
-Skyrim- ponad połowa gry i przez głupiego buga muszę zaczynać od początku
-F:NV- sam początek od utraty save brak motywacji
-Dawn of War II- z CD-Action ,4 misja
-Hydrophobia- j.w. początek 2 aktu (na 3)
-Crysis+dodatek-w podstawce coś okolo 1/3 dodatek nieruszony
-Mass Effect 2 -nawet niezaczęte
-Plus niedługo dojdzie jeszcze:Portal 2,Torchlight 2,Multi w BF3,kilka pełniaków z CD-A.
Jest jeszcze mnóstwo gier w które chciałbym zagrać ale brak czasu i pieniążków.
albz74 - Nie wierze w te 50 tytułów AAA na Steam.
No pacz, a ile Ty masz ???
Dead space 2
Space marine
prototype 2
warcraft III
american mcgee alice
alice madness returns
Skyrim
no i jeszcze więcej ;D ale wymieniłem w te co gram
No nie powiem, trochę się nagromadziło:
-Zombie Shooter 2
-Cites XL 2011 (pytanie czy da się to w ogóle przejść, jeszcze nawet nie odpalałem)
-Saint's Row 2
-Borderlands
-Company of Heroes
-Company of Heroes: Opposing front
-Company of Heroes: Tales of Valor
-Halo 2
-Project Gotham Racing
-Forza Motorsport
Winą za tą przydługą listę obwiniam multiki, które pożerają mi czas w którym powinienem chłonąć powyższe gry :]
And Yet It Moves
BIT.TRIP RUNNER
Borderlands
Cogs
Crayon Physics Deluxe
Darwinia
Dead Island
DEFCON
Dustforce
Empire: Total War
Half-Life 2
Half-Life 2: Episode One
Half-Life 2: Episode Two
Half-Life 2: Lost Coast
Half-Life: Blue Shift
Half-Life: Opposing Force
Hammerfight
Jamestown
Magicka
Medieval II: Total War
Medieval II: Total War Kingdoms
Multiwinia
Napoleon: Total War
NightSky
Portal 2
Revenge of the Titans
Rome: Total War - Alexander
Rome: Total War Gold Edition
Saints Row 2
Serious Sam Double D
Super Meat Boy
Super Monday Night Combat
VVVVVV
Warhammer 40,000: Dawn of War II - Retribution
Botanicula
Machinarium
Shoot Many Robots
Has played 38/68 games. Has completed 22 games out of 68 (based on achievements). Has earned 176 achievements out of 328.