I mnie sie w końcu udało dołączyć do GOLowych dziadków!
To nie moje pierwsze konto tutaj. Wchodzę na GOLa od lat, sporo czasu nie jako użytkownik zalogowany, tylko sam czytelnik. Ale pewnie takich osób jak ja jest cała masa. Konto mam od 2016 roku, niby niedługo w porównaniu do weteranów którzy w przyszłym roku będą mieli 300... Ale ten czas zleciał mi jakoś szybko.
To wspaniałe miejsce, gdzie można poczytać o grach, gdzie wokół tego skupiła się wielka społeczność przez te lata. Nie ma drugiego takiego miejsca, przynajmniej nie na taką skalę. Za to ze swoje strony dziękuję redakcji, że o to dbają i starają się rozwijać portal ( wiadomo nie każdemu ze zmianami się zawsze dogodzi).
Chciałem was też pozdrowić z powodu mojego małego święta, jak i naszego wspólnego narodowego dziś przypadającego. Oby nadal udało nam się tutaj spotkać przy kolejnych okrągłych rocznicach.
W sumie zazdroszczę tych rankingów, jakby nie bany, to koło podobnej liczby bym się zakręcił dzisiaj. Życzę kolejnych 100+ w rankingu! wiele osób już z takimi rankingami usunęło konta i szkoda, bo kiedyś fajna społeczność tutaj była, w sumie dalej jest fajna, tylko osób już o wiele mniej. Pozdrawiam, Gammorin. :)
U mnie już tuż tuż, akurat na koniec roku setka wleci ;)
To wspaniałe miejsce, gdzie można poczytać o grach, gdzie wokół tego skupiła się wielka społeczność przez te lata. Nie ma drugiego takiego miejsca, przynajmniej nie na taką skalę. Za to ze swoje strony dziękuję redakcji, że o to dbają i starają się rozwijać portal ( wiadomo nie każdemu ze zmianami się zawsze dogodzi).
Popieram mocno :)
Via Tenor
Widzę, że dołączyłeś do klubu dinozaurów. A żebyś i 300 urobił, tak nam długo żyj! Jeszcze Polska nie zginęła póki GOL-owicze żyją!
Dzięki też redaktorzy i moderacja.
Via Tenor
100 to dopiero wiek średni na forum
Dziady są powyżej 200 a najwyższa rada 250+
To mówisz że za miesiąc do rady?
Jakieś testy z wiedzy o GoL-u?
Zaprzysiężenie na kubek jogurtu i mapę Krakowa oraz tomik poezji? :P
Przecież [Gammorin] napisał, że miałby już 200 w innych okolicznościach. Można go już oficjalnie ogłosić dziadkiem dinozaurem.
Musiałeś sporo wywijać,że tak po rankingu Ci polecieli, albo długo byłeś nieaktywny.
Przecież [Gammorin] napisał, że miałby już 200 w innych okolicznościach.
Pierdu, pierdu. Liczy się główne konto i licznik a jak ktoś miał reset to już jego wina.
Musiałeś sporo wywijać,że tak po rankingu Ci polecieli, albo długo byłeś nieaktywny.
17 z 240 to nie tragedia ale szczegółów dowiesz się za 3 miesiące ;)
Pierdu, pierdu. Liczy się główne konto i licznik, a jak ktoś miał reset to już jego wina
No pewnie, bo jakiś ranking jest ważniejszy niż wiek i realne doświadczenie na forum.
Pierdu, pierdu. Liczy się główne konto i licznik a jak ktoś miał reset to już jego wina.
Dokładnie, jestem tego samego zdania. Wyczynem jest osiągnąć taki wynik na jednym koncie, a nie gdybanie.
No pewnie, bo jakiś ranking jest ważniejszy niż wiek i realne doświadczenie na forum.
No już Gejmin zluzuj chłopaku bo najpierw walczysz o to, że kto jest dziadem, których ustaliłem żartobliwie od 200 rankingu a potem, że cyferka nie jest jednak istotna. Nie bierz tego tak na poważnie. Wiadomo, że większość ludzi tu siedzi często dłużej niż na 1 koncie ale z drugiej strony właśnie jedno konto z wysokim to też jakiś prestiż. W końcu po to jest ten ranking niby :)
Wyczynem jest osiągnąć taki wynik na jednym koncie, a nie gdybanie.
Dokładnie, tylko każdy musi sam już wiedzieć ile tu przebywa i akurat osobiście nie skupiam się na liczbie przy nicku ale na latach tu spędzonych. Tyle że w wypadku mojego konta i części też innych wiek i ranking idą w parze bo liczą się na 1 koncie.
Także jeśli chodzi o mnie to nie cieszyłbym się z setki na kolejnym koncie. Wiem, że wiele osób traciło konta z różnych powodów, czasem mówili, że nie z ich winy nawet ale nie o tym teraz.
Sam rocznicowo robiłem wątki pełnoletności, czyli 18 lat na forum, potem połowa życia czyli 19 lat a teraz mi wybije 20 lat i wciąż to na jednym i jedynym koncie. Jak już skupiamy się na poważnie to faktycznie jest to osiągniecie i te 200+ albo i 250+ to jest zajebisty zaszczyt by jednak tu tyle siedzieć.
Nie ujmuję jednak nikomu, więc zapewne jako Gejmin/Goozys czy inna Jane siedzisz tu pewnie długo więc pochwal się swoim skoro tak ci zależy walczyć o sens rankingu i stażu ;)
Już tłumaczę Hydroś, starcze, bo rozumiem, że w tym wieku wzrok może być bardzo wadliwy i szanuję to. No więc po pierwsze o nic z tobą nie walczę, próbuję usilnie wytłumaczyć, ale to jak rzucać kamieniem o betonową ścianę. Po drugie próbuje cię uświadomić (co jest doprawdy trudne!), że z doświadczenia MIAŁBY już 200 rankingu, a nie połowę WIĘC na pewno jest już dość wiekowy i doświadczony na forum (co uzasadnia nazywanie go dziadkiem dinozaurem), ale w tym głupiutkim rankingu go jednak nie ma i... nie ma to większego znaczenia.
Wiadomo, że większość ludzi siedzi tu często dłużej niż na 1 koncie ale z drugiej strony właśnie jedno konto z wysokim to też jakiś prestiż(...)Jak już skupiamy się na poważnie to faktycznie jest to osiągnięcie i te 200+ albo i 250+ to jest zajebisty zaszczyt, żeby tu tyle siedzieć.
Dla ciebie z pewnością jest to ,,zajebisty zaszczyt'' i wysoki prestiż bo możesz sobie tym podbudować ego i poczuć się, że przecież ,,Patrz, jestem lepszy od ciebie!'', ale realnie takie głupotki nie mają większego znaczenia ;). Nie mniej miło pogratulować komuś, nawet z okazji takiej drobnostki. To tylko gratulacje, a nie nominacja do nagrody.
Nie ujmuję jednak nikomu więc zapewne jako Gejmin/Goozys czy inna Jane siedzisz tu pewnie długo
Ujmujesz mi nazywając mnie Gejem/Goozysem, jakimś innym wybrykiem natury. Najchętniej ujął byś mi życie, bo ci nie przypasowałem na tym forum. Żałosne.
więc pochwal się swoim skoro tak ci zależy walczyć o sens rankingu i stażu ;)
I tu jeszcze raz: nie walczę z tobą o nic, to tylko twoje błędne rozumowanie, tłumaczę tylko, że przecież chodzi mi w tym wszystkim o samo doświadczenie kolegi na tym forum. Swój osobisty ranking mam kompletnie w czterech literach dopóki nie blokuje on opcji dozwolonych dla użytkowników z tym wyższym ;)
Gratulacje gościu! Gdyby na tym forum było więcej tak niezależnych gości jak Ty, to byłbym nawet zaczął żałować, że admin mi po rankingu bije za nic.
Nie martw sie, ci co mają wysoki ranking na forum to ludzie, którzy za komuny zapisywaliby się do PZPR.
Każdy kto pamięta jak było tu kiedyś, szanuje ludzi z niższym rankingiem, bo to znak, że nie bałeś się przeciwstawić systemowi
Via Tenor
Każdy kto pamięta jak było tu kiedyś, szanuje ludzi z niższym rankingiem
Z całym szacunkiem, ale nie wytrzymałem. W rytm zasady, prawda? Śmiechu warte.
Lepiej, żeby koledzy dodali plusików temu postowi. Przynajmniej bawi :)