Heroes VIII czy nowy Assasin? Czego tak naprawdę chcą PC towcy
Do założenia tego tematu, tak naprawdę nakłoniła mnie moja narzeczona.Patrząc przez pryzmat Ubisoftu odpowiedz jest jednoznaczna...Chodzi mi o obiektywne podejście zarówno młodych graczy jak i starych wyjadaczy .Co sądzicie Panie i Panowie...
Ja jestem za tym żeby wstrzymali się z Assassinem na jakieś 3 lata. Po takim czasie mogliby zrobić więcej przez co liczę, że każda kolejna część nie byłaby taką kalką poprzedniej.
Ja wstyd się przyznać , ale Zabijanie skończyłem na AC2
No to w takim razie nie wstyd, bo skończyłeś na jednej z najlepszych części.
Jeśli chodzi o marki Ubi, to mogliby zrobić nowy Splinter Cell. Zabójcy i bohaterowie wiszą mi koło pyty jak trzecie jajo.
FC też chyba trochę na wyrost zrobiony...
Polecasz Egipt?
Asasyn ale na pewno nie w formule Origins i Odyssey. Ubiszaft musi odkręcić wszystkie bzdurne zmiany wprowadzone w ACO bo to niszczy serię.
Problem Origins jest taki, że to naprawdę niezła gra, ale słaby asasyn. Tak samo jak to miało miejsce z Black Flag.
Zaś hirołsy pogubiły się po trójce... więc czego chciałabym jako pecetowiec? Lepszych optymalizacji i mniej wczesnych dostępów.
Ubisoft produkuje dla "niedzielnych" graczy. Taki kupuje raz na jakiś czas grę i dla niego jest taka gra ok bo gra żadko i nie widzi że te gry są prawie takie ssame ważne że może długo pograć. Raz kupi assasyna innym razem gta....