Gra mi się instaluje i po jakimś czasie jest stop i nic a battlefield nie został zainstalowany !!!
nie orginalny
wymagania spełnia
limitowanawersja
ściągam przez orgina
sory ale jestem wkurzony bo menczę się z tym miesiąc
Skąd masz limitowaną edycję, pare miesięcy po premierze? Oszukaniec!
p.s Same dzieci grają w tego bfa... Świat schodzi na psy, zapewne przez rocka się tak rzucili
kupiłem od kolegi
[9] - Zdajesz sobie sprawę że BF'a można zainstalować na jednym kompie? Nie? Więc to pirat.
[8] - Same dzieci grają w tego bfa Śmieszny jesteś.
ale mi dal konto orgin i sie da moge zrobic nawet screenshota
oto screen dla dowodu wezcie plis pomużcie zapłaciłem 90zł i niechce żeby to poszło w błoto
Hamachi często dużo psuje :
odinstalowałem hamachi i dalej to samo
Ok udało mi się ponieważ nie wszystkie pliki instalacyjne się pobrały i muszę od nowa wszystko pobierać
Więc temat do zamknięcia
[8] - Same dzieci grają w tego bfa Śmieszny jesteś. - To prawda... Nie mowie, ze Rock jest wszystkiemy winien, ba sam go ogladam - czesto ma fajne materialy, ale on ma racje. BF3 z pewnoscia jest otoczony przez mlodszych graszy.
[16] - Bo tańszy. Ale mówiąc że w BF grają same dzieci i gimbusy to nie jest trafna wypowiedź. Biorąc pod uwagę wielu dorosłych fajnych graczy. Choćby Rojo, Rock i co prawda może na polskim YT znajdziemy tylko z 20 osób dorosłych grających w BF'a to i tak normalnie jest dużo więcej.
[16] Może sypniemy jakimiś faktami ? Nie lubię , kiedy ktoś pierdzieli dla pierdzielenia.
[6]
tak troche odejdę od tematu ale jak chłopak ma zerowy level to chyba nie może edytować
Może. Ma 5 minut.