Happy Thanksgiving

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
24.11.2011 18:34
👍
1
odpowiedz
zanonimizowany574238
37
Senator

Happy Thanksgiving

" This thanksgiving let us spend a moment in silence to pray for the souls of all the poor turkeys who volunteered to be our dinner for so many years. Have a Happy Thanksgiving day! "

24.11.2011 18:35
2
odpowiedz
zanonimizowany315478
93
Legend

dzieki za zyczenia, jak wiele innych osob tutaj bardzo sie przejmuje tym swietem.

24.11.2011 18:38
czekers
3
odpowiedz
czekers
28
Legend

prawdziwy z ciebie zielony 2000, gratuluję

24.11.2011 18:40
pecet007
4
odpowiedz
pecet007
178
~

no dzięki, miłe promocje na steamie na razie są

24.11.2011 18:44
HUtH
5
odpowiedz
HUtH
120
kolega truskawkowy

e co to znów za nowy haloween?

25.11.2011 05:25
6
odpowiedz
zanonimizowany574238
37
Senator

[5] Troszke historii ci sie przyda. Po Polsku zeby bylo jasniej http://pl.wikipedia.org/wiki/Dzie%C5%84_Dzi%C4%99kczynienia

[2] Tak samo inni sie przejmuja twoim najwazniejszym swietem, wiec sie nie dziw kiedy gdzies wyjedziesz i nie bedzie ono obchodzone.

25.11.2011 05:44
7
odpowiedz
Orlando
136
Legend

[5]
OP chyba mysli, ze to kolejne swieta ktore mozna importowac. Jako nastepne polecam Hannukah a pozniej moze cos z Indii albo Japonii.

25.11.2011 16:00
8
odpowiedz
zanonimizowany574238
37
Senator

A ktos probuje/probowal kiedykolwiek to importowac ?

[9] Dziecko ... dorosnij a zrozumeisz pewne rzeczy.

25.11.2011 16:04
9
odpowiedz
Sinic
242
Legend

Chlopcze drogi, swieto to jest dobrze znane na swiecie i mocno popularyzowane przez filmy zrobione w USA. Jednak tyczy sie tylko i wylacznie obywateli USA i tylko oni je obchodza. Obchodzenie go przez kogos innego byloby farsa totalna.
Wiec te twoje zyczenia sa po prostu idiotyczne. Zachowujesz sie jak typowy polaczek co to swojego kraju zapomnial a nowego sie nie nauczyl.

25.11.2011 16:08
Bullzeye_NEO
10
odpowiedz
Bullzeye_NEO
243
1977

rotfl

25.11.2011 16:20
11
odpowiedz
zanonimizowany377077
45
Legend
25.11.2011 16:25
12
odpowiedz
zanonimizowany247738
106
Legend

Ale niby dlaczego mam dziękować Indianom, że pomogli pielgrzymom?

25.11.2011 16:27
Drackula
13
odpowiedz
Drackula
243
Bloody Rider

Farbowany hamburger i jego kolejne madrosci :)

[10] no polskie swieto dziekczynienia ma tradycje ze hoho, jak stad na ksiezyc.

25.11.2011 16:30
14
odpowiedz
Orlando
136
Legend

[11]
USA, Kanada i jeszcze kilka innych panstw (w/g wiki m.in. Grenada, Japonia, Liberia). Co nie zmienia faktu ze importowanie tego swieta (wlacznie z obyczajem wpierdzielania indykow) jest zupelnie bez sensu. I tyle.

Dzien dziekczynienia (polski) i swieto dziekczynienia maja ze soba tyle wspolnego co krzeslo i krzeslo elektryczne. Juz blizsze amerykanskiemu swietu dziekczynienia bylyby dożynki (jesli sie zbyt mocno tu nie myle - nie jestem znawca swiat :P)

25.11.2011 16:38
15
odpowiedz
Sinic
242
Legend

tomazzi -->
A w ogole wiesz co jest w tych linkach ktore laskawie zapodales?

A teraz powiedz mi co ktorekolwiek z tych swiat ma wspolnego z obchodzonym w USA
dziękować Indianom, że pomogli pielgrzymom?

Sluszna uwaga:

Dzien Dziekczynienia i swieto dziekczynienia maja ze soba tyle wspolnego co krzeslo i krzeslo elektryczne

Nie zawsze te same czy podobne slowa i okreslenia oznaczaja to samo. Watek zalozyl nasz Farbowany hamburger i nie jest on zwiazany ze swietem biskupa Nalecza... Chociaz moze dla ciebie to jedno i to samo?

Asmodeusz -->
Odpowiadac? Skoro nie jest do ciebie to raczej nie...
Komentowac, jak najbardziej oczywiscie zawsze mozesz...
Rozwialem chociaz czesc twoich watpliwosci?

Az tak cie zabolalo uzycie w moim poscie zdania z twojego? Uzylem rowniez sformulowan z innych, kazdy cytat wyraznie zaznaczylem. Mam nadzieje, ze nikt inny sie nie oburzy...

25.11.2011 16:39
16
odpowiedz
Orlando
136
Legend

[15]
Moja nie rozumiec twoja posta. Moja nie rozumiec czy moja ma odpowiadac na niego czy nie O_o

Sinic: (nadal uwazam ze odpowiadanie nad postem to lamanie etykiety i strasznie przeszkadza w prowadzeniu dyskusji)
Rozwiales na tyle watpliwosci, ze nie musze juz sie glowic z proba zrozumienia OCB :)

[17] (wiem, robie to samo :P)
dzieki za wyjasnienie z delstarem, kolejny forumowy troll do zapamietania

25.11.2011 16:42
Coy2K
17
odpowiedz
Coy2K
112
Veteran

nie wiem w czym problem. Nie od dziś wiadomo, że delstar to trol na obczyźnie, który sam chyba nie widzi nic dziwnego w popularyzowaniu święta dziękczynienia w Polsce, wszak indyków ci u nas dostatek ;)

25.11.2011 16:48
18
odpowiedz
Sinic
242
Legend

Asmodeusz -->
17] (wiem, robie to samo :P)

tja ;p

Podobnie jak i ty nie lubie odpowiedzi w tym samym poscie bo pozniej mozna sie pogubic. I podobnie jak ty uzylem tego w komentarzu do postu bezsporednio nastepujacego po moim.

Chociaz pewnie lepiej napisac nowy i miec +1

25.11.2011 16:49
19
odpowiedz
zanonimizowany377077
45
Legend

A kto tu mówi o wpieprzaniu indyków? :O
Jest święto, GOL to duże forum, może jakiś Amerykanin z Polski jest u nas na forum i autor chciał żeby było mu miło.

Dzien Dziekczynienia i swieto dziekczynienia maja ze soba tyle wspolnego co krzeslo i krzeslo elektryczne
Ale "Thanksgiving day" (fragment z "Have a Happy Thanksgiving day!") można tłumaczyć jako Dzień Dziękczynienia. U mad?

Sinic - powiedziałeś, że święto Thanksgiving jest obchodzone tylko i wyłącznie w USA a to nieprawda i moje linki to pokazują.

25.11.2011 16:54
20
odpowiedz
Sinic
242
Legend

tomazzi -->
Wskaz mi w ktorym momencie ja to napisalem a przyznam racje iz twoja prowokacja miala sens i byla jak najbardziej sluszna.

Od razu informuje, ze sprawdzilem swoj post i nigdzie slowa dziekczynienie vel Thanksgiving nie uzylem...

Odnioslem sie bezposrednioe do swieta obchodzonego w USA ktore "popularyzowal" nasz tutejszy "hamburger" delstar. A z tym swietem co wspolnego ma to obchodzone w Polsce i Kanadzie dalej mi nie wyjasniles...
Czekam, moze sie doczekam?

25.11.2011 16:56
21
odpowiedz
Orlando
136
Legend

[18]
Dynda mi +1 -1 czy +50. Chodzi mi o czytelnosc, a edit nie pokazuje, ze ktos odpowiedzial na mojego posta. Ja tez zazwyczaj nie siedze 24/7 w jednym watku aby sprawdzic czy ktos przypadkiem nie edytowal swojego posta aby mi odpowiedziec. No i w przypadku [16] (to nawiazanie do [17]) nie ma dla mnie (i dla Coy'a) wiekszego znaczenia czy przeczyta to co napisalem czy nie.

[19]
19 minut pisales swojego posta i przez ten czas nie zauwazyles, ze 17 minut temu wyedytowalem go aby byl poprawny. Cytujesz cos co nie istnieje, wiec... u mad?

25.11.2011 17:00
22
odpowiedz
Sinic
242
Legend

Asmodeusz -->
Po tym +1 powinna znalezc sie emotka. Wiec albo ja dodaj albo wytnij to ostatnie zdanie, wtedy post bedzie pewnie bardziej strawny ;p

Ogolnie zgadzamy sie w tej sprawie calkowicie ;p

25.11.2011 17:01
23
odpowiedz
Orlando
136
Legend

Agreed :)

25.11.2011 17:04
24
odpowiedz
zanonimizowany377077
45
Legend
Image

Cytujesz cos co nie istnieje, wiec... u mad?
U mad? ->

Sinic -
"Chlopcze drogi, swieto to jest dobrze znane na swiecie i mocno popularyzowane przez filmy zrobione w USA. Jednak tyczy sie tylko i wylacznie obywateli USA i tylko oni je obchodza. Obchodzenie go przez kogos innego byloby farsa totalna. "

25.11.2011 17:06
25
odpowiedz
Orlando
136
Legend

a zreszta, po co bede sie klucil z przyglupim trollem

25.11.2011 17:14
26
odpowiedz
Sinic
242
Legend

tomazzi -->
Moglbym napisac to samo co Asmodeusz ale jeszcze chwile wytrzymam ^^

On specjalnie dla takich osobnikow jak ty, ktorym trzeba wyraznei wszystko napisac by nie przekrecali, zedytowal swoje zdanie i dodal w nawiasie jedno slowko. Ja juz z tym jego zdaniem tego nie zrobilem i dzielny tomazi dalej moze walczyc o poprawnosc sformulowan.

Wiec teraz wersja specjalnie dla mniej kumatych.

Powiedz mi co wspolnego poza podobna badz ta sama nazwa maja

Thanksgiving - polskie
Thanksgiving - kanadyjskie
Thanksgiving - USA

25.11.2011 17:17
27
odpowiedz
zanonimizowany377077
45
Legend

Powiedz mi co wspolnego poza podobna badz ta sama nazwa maja

Thanksgiving - polskie
Thanksgiving - kanadyjskie
Thanksgiving - USA

Nic.

Powiedz mi czy święto po angielsku nazywane Thanksgiving tyczy się wyłącznie obywateli USA?

25.11.2011 17:24
28
odpowiedz
Sinic
242
Legend

Rozszerze na Dzien Dziekczynienia, Swieto Dziekczynienia, Happy Thinksgiving, Happy Thinksgiving Day. Ile chcesz to ciagnac?

Napisze jeszcze raz moze dotrze. Odnioslem sie w calosci do swiata obchodzonego w USA bez wzgledu jak bedzie sie ono nazywac. Jak dla mnie nazwij je Dzien Pozerania Indykow, nazwa rownie dobra jak kazda inna...

25.11.2011 17:25
Drackula
29
odpowiedz
Drackula
243
Bloody Rider

tomazzi nie wiem czy starasz sie byc fajny na forum ale wychodzisz na glupka. Pierwszy post napisany przez hamburgera wyraznie odnosi sie do swieta w USA (4ty listopadowy czwartek), wiec nie doszukuj sie dziury w calym wymyslajac jakies powiazania z innymi krajami.
Jak juz usilnie chcesz to porownywac z polska tradycja to wez pod uwage dozynki bo to one sa najblizszym ideowo odpowiednikiem.

A hamurger zakladajac watek mial tylko jeden cel, po raz kolejny pokazac gdzie to on nie jest i jaki fajny z niego hamerykaniec.

25.11.2011 17:57
😊
30
odpowiedz
zanonimizowany574238
37
Senator

[29]
Fajnie, ze wiesz kim jestem i co robie nie widzac mnie nidgy na oczy ... to takie polskie :) chociaz teraz powinienem powiedziec golowskie ;)

Ogolnie zlewam na zawistne/zazdrosne "dzieci". Czasami przykro sie robi jak widze jakie spoleczenstwo zawistne, zazdrosne, pelne nienawisci do siebie i drugiego czlowieka nam rosnie.
Pisze dzieci w cudzyslowiu ( bo oczywiscie musze wszystko wytlumaczyc jak dziecku ) bo twoje wypowiedzi brzamia dziecinniej niz 14 letniego chlopaka. Jest taka osoba w rodzinie i wypowiada sie madrzej niz ty mysli rozsadniej i nie ma tej zawisci, zazdrosci w sobie co jest bardzo dorosle jak na ten wiek.

Jednak dla mojej spokojnej rozczochranej napisze ci, ze ten twoj hamburger czy hamerykaniec ( takie fajne to jest, zaimponowales rowiesnikom ) napisal watek 10 sekund przed wyjsciem na rodzinne spotkanie przy wspolnym stole, obiedzie, alkoholu i deserach. Ma szacunek, poszanowanie do rodziny, powage sytuacji, czuje ducha swiat, rodzinnosci i zblizeniu, takze milosci czego tobie niestety brak nad czym ubolewam.

Ubrany byl w bardzo elegancki sredniej dlugosci plaszcz za $400 lecz kupil go za polowe ceny i duzo osob zwrocilo uwage, ze jest piekny i pieknie lezy na mnie, gdyz mam zajebista sylwetke. Sam ( taki pan co bardzo dobrze sie zna i w sklepie radzi, mierzy i dopasowuje ) powiedzial ze nic nie trzeba doszywac, zmieniac bo lezy idealnie. ( tak jak ty bys myslal to nie jest osoba, ktora wcisnie kazdemy kit zeby tylko kupil gowno to hameryka i hamburgerowcy i tacy ludzie tak nie maja. maja na celu doradzenie i ciesza sie ze swojej pracy jak ktos jest zadowolony - wiem, trydne do uwierzenia w Polsce i przez takich ludzi jak ty ale to faktu nie zmienia )

Tak z wyprzedzeniem na kolejny twoj madry post i zniweczenie twoich madrych domyslow.
Aha te $400 czy 200 to nie jest wielka suma i nie szczyce sie tym - tez z wyprzedzeniem :) Po prostu ciebie to boli ale zaraz napiszesz, ze cie to " gowno obchodzi ". Ale my wiemy ...

Teraz napisz swojego posta z emotem - " wysmiewajacy" i napisz te madre posty czy mozesz mnie dotknac :)

25.11.2011 18:03
Bullzeye_NEO
31
odpowiedz
Bullzeye_NEO
243
1977

Jednak dla mojej spokojnej rozczochranej napisze ci, ze ten twoj hamburger czy hamerykaniec ( takie fajne to jest, zaimponowales rowiesnikom ) napisal watek 10 sekund przed wyjsciem na rodzinne spotkanie przy wspolnym stole, obiedzie, alkoholu i deserach. Ma szacunek, poszanowanie do rodziny, powage sytuacji, czuje ducha swiat, rodzinnosci i zblizeniu, takze milosci. czego tobie niestety brak nad czym ubolewam.

to bardzo fajnie, ciesze sie twoim szczesciem, ale co obchodzi polakow mieszkajacych w polsce to, ze w tej chwili u ciebie jest swieto dziekczynienia? jakos nie szturmuje francuskich for zyczac wszystkim mokrego dyngusa

Ubrany byl w bardzo elegancki krotki plaszcz za $400 lecz kupil go za polowe ceny i duzo osob zwrocilo uwage, ze jest piekny i pieknie lezy na mnie, gdyz mam zajebista sylwetke. Sam ( taki pan co bardzo dobrze sie zna i w sklepie radzi, mierzy i dopasowuje ) powiedzial e nic nie trzeba doszywac, zmieniac bo lezy idealnie.

rotfl once again, co to ma wspolnego z tematem i co to kogo obchodzi co w tej chwili masz na sobie haha

25.11.2011 18:05
Drackula
😁
32
odpowiedz
Drackula
243
Bloody Rider

[29] a moge cie dotknac? Moze jak cie dotkne to bede tez taki kochany przez rodzine co?

Plaszcz za 400 dolcow? tez mi cos, jak garnitury od HB kupuje to ponizej 500 funciakow nie schodzi wiec jak chcesz zaimponowac to postaraj sie lepiej bo 400 dolcow to dla dziewczyny na waciki wydaje :)

25.11.2011 18:08
33
odpowiedz
Sinic
242
Legend

Nie wiem jak to skomentowac teraz. Ten dzieciak zawsze dawal tu na forum, znam go glownie z watku o WoW, duzo powodow do smiechu. Ale teraz przeszedl wszystko... ^^

25.11.2011 18:12
😁
34
odpowiedz
Orlando
136
Legend

[32]
Oj nie psuj mu jego hamerican dream. Niech zyje w przeswiadczeniu ze "plaszcz za 400usd" jest oznaka majatku czy czegokolwiek innego :D

25.11.2011 18:13
.:Jj:.
35
odpowiedz
147
    ENNIO MORRICONE    

delstar=> pomijając to co napisałeś, możesz w jednym zdaniu mi powiedzieć o co Ci chodzi z tym wątkiem?

25.11.2011 18:18
36
odpowiedz
zanonimizowany574238
37
Senator

[32] Widzisz jestes tak beznadziejny, ze kazdy twoj ruch jest do przewidzenia co udowodnilem wyzej w poscie.
Widac co cie boli. W tym poscie pisalem na rozne tematy celowo: rodzina, religia, milosc, nienawisc, zawisc i pieniadze. Odpisales tylko o pienidzach. Coz chyba nie trzeba tego komentowac.

[31] [35]
Chodzi o to ze wychodzac na swiateczne spotkanie z rodzina napisze szybkiego posta z zyczeniami ( jak to sie robi przy kazdych swietach, a przynajmnie nie jest to zabronione ) bo moze ktos obchodzi te swieto.. w dzisiejszym swiecie gdzie kazdy ma kogos w rodzinie za granica a przynajmniej znajomego, zeby przypomniec ,ze takei swieto istnieje i ze to akurat dzis i tak po prostu.
Mysle, ze to lepszy temat do napisania niz, ze ktos idzie sie umyc czy innych durnych watkow, ktore sie widzi na codzien.
I sama infrastruktura informatyczna tego forum znajduje sie na terenie Stanow Zjednoczonych :)

Ze w Polsce tego sie nie obchodzi nie znaczy, ze trzeba udawac, ze nie istnieja i obrazac kogos kto je obchodzi.
Chociaz chyba wlasnie o to chodzi w Polsce niestety.
Mam znajomych, ktorzy sie pytaja i chca wiedziec jak naprawde te swieto wglada lecz to osoby dorosle a nie zlosliwe dzieci, ktore szukaja okazji zeby kogos obrazac.

co to ma wspolnego z tematem i co to kogo obchodzi co w tej chwili masz na sobie haha

Jak to kogo? Tego kogos z postu [29] co pokazuja pierwsze zdania w tym poscie :)

[38] Tzn. znajomego z ktorym mamy wspolnych przyjaciol :)

25.11.2011 18:19
Drackula
37
odpowiedz
Drackula
243
Bloody Rider

[35] nie zrozumiesz, on polaczkami gardzi, jako farbowany hamburger jegu umysl funkcjonuje w innym wymiarze myslowym. :)

To ten typ co wszystkim swoim nowym znajomym wmawia ze w polsce to ludzie w lepiankach zyja a za iPhona zone sie kupuje ...

Edit

delstar ale czego ja mam ci zazdroscic? Mam swietna mame i rodzenstwo na ktorych moge liczyc, jestem lepiej wyedukowany, mam lepsza prace, lepiej zarabiam, mam lepsze auto, ladniejsza kochajaca dziewczyne, ba, nawet aparat cyfrowy mam lepszy i umiem sie nim poslugiwac. Wiec powiedz mie, co masz ty czego ja moglbym Ci zazdroscic :)

25.11.2011 18:23
38
odpowiedz
147
    ENNIO MORRICONE    

Hm. W sumie biorąc pod uwagę szalejącego Mirka i inne osobistości tego typu wątek jest raczej mało szkodliwy. Osobiście już wolę nawijanie o tym święcie niż o plastikowym Halloween.

Nie obchodzę, nikogo nie znam kto by obchodził ani by go to interesowało specjalnie, niemniej pewnie są osoby na GOLu piszące ze Stanów i w sumie problemu w tym nie widzę.

BTW- cytat z Łony w sygnaturce? :)

25.11.2011 18:36
r_ADM
39
odpowiedz
r_ADM
268
Legend

@30 - Przez moment myslalem, ze to onet bo twoje wynurzenia o tymi jaki ty jestes zajebisty a spoleczenstwo polskie beznadziejne mocno traca tamtejszym 'forum'. I pomyslec, ze kiedys mialem watpliwosci co tu (na tym forum) robisz...

25.11.2011 18:39
40
odpowiedz
Kherlon
63
Senator

Drackula po co ta napinka? Sam wyzywasz od hamburgerów, a czepiasz się, że ktoś wyzywa od polaczków. Nie rozumiem cię.

Nie bronię Delstara, bo to co ma w głowie udowodnił w poście 30 i jest co najmniej żałosny.

25.11.2011 18:50
41
odpowiedz
zanonimizowany574238
37
Senator

[39] Ty udajesz czy naprawde nie widac, ze ten post byl pod [29] tylko i wylacznie ?

Ogolnie dodam, ze wolalbym czytac o roznych swietach na tym forum, kto i jak je obchodzi, na czym polegaja, czym sie roznia od tego co sie widzi czy zna z opinii publicznej lub poznac calkowicie nam nieznane. To okres swiateczny dla niektorych osob i o wiele przyjemniej by bylo cieszyc sie czyims szczesciem i zyczyc mu ' wesolych swiet " adekwatnie do swiat.

Szkoda ,ze sa tacy ktorzy maja wieksza przyjemnosc obrazac cudze swieto i tych ktorzy je obchodza. Szkoda, ze to staje sie czyms pozytywnym w Polsce i u polakow.

Tak na marginesie te glupie hamerykance, smierdzace meksyki sa na tyle madrzejsi, ze wypytuja sie jak nasze swieta wygladaja, jak obchodzimy i zycza nam " wesolych swiat " czesto w naszym jezyku cieszac sie cudzym swietem i szczesciem.

[38] edyt z posta wyzej : Tzn. znajomego z ktorym mamy wspolnych przyjaciol :)

Pozdrawiam myslacych przyjaznie

25.11.2011 18:54
Bullzeye_NEO
42
odpowiedz
Bullzeye_NEO
243
1977

przeciez my doskonale wiemy jak thanksgiving wyglada, bo pokazuja je w kazdym filmie i serialu :f

a gdyby kazdy obchodzil swoje swieta z calym swiatem to bysmy sobie zagladali w dupy 24/7/365 i srali tecza

btw nikt nie obrazil swieta dziekczynienia jako takiego

25.11.2011 23:04
HUtH
43
odpowiedz
HUtH
120
kolega truskawkowy

Delstar, ja nie rozumiem po co zakładać wątek z życzeniami z okazji święta, które Polaków mieszkających w Polsce(znaczna większość tutaj) w ogóle nie obchodzi?

Odbiór takich życzeń zasadza się na: "Uhm, no dzięki :|"

Jeszcze zrozumiałbym, gdybyś zapodał jakimś wątkiem informacyjnym a'la Mirencjum, choć i to nie spotkałoby się z wiekszym zainteresowaniem, nie mówiąc już o aprobacie...

Edit: w sumie to nie rozumiem także obchodzenia tego święta przez Polaków w USA, no chyba że już czują się tak bardzo obywatelami USA(nie Amerykanami, bo ci to tzw. "Indianie").

25.11.2011 23:33
44
odpowiedz
Lutz
173
Legend
Wideo

[30]

Plaszcz juz masz, zadbales o reszte wyposazenia ?
http://www.youtube.com/watch?v=15S0g8pG6HU

26.11.2011 00:51
45
odpowiedz
Robi27
224
Legend

watek wydawal sie zwykly, smieszny,
doszedlem do [30] i nie wiedzialem, czy dalej sie smiac, czy juz plakac

26.11.2011 00:59
46
odpowiedz
zanonimizowany574238
37
Senator

[43]

Pokaz mi sens 50% watkow ktore na codzien sa tworzone. Zapewniam, ze gdyby nie zlosliwosc, taka wielka niechec do amerykanow i przyjazny tok myslenia to moglby byc naprawde fajny watek.

Taki maly paradoks bo wiekszosc osob z Gola chcialaby sie urodzic w USA a nie w Polsce https://www.gry-online.pl/forum/w-jakim-kraju-chcielibyscie-sie-urodzic-jakiej-narodowosci-chciel/z5b2d3a9?N=1

26.11.2011 02:51
HUtH
47
odpowiedz
HUtH
120
kolega truskawkowy

^ Przez odwołanie się do tych 50% przyznałeś poniekąd, że ten wątek jest w tych 50%. A wątek wyszedł, jak wyszedł, nie przez niechęć do Amerykanów, bo nie sądzę, żeby większość tu dyskutujących ja czuła(choć pewnie znajdą się tacy, co Polonię niespecjalnie lubią, fakt...), ja tam jej nie żywię... A co do złośliwości... Chyba trochę żyłeś w Polsce, więc co się dziwisz?

Taki maly paradoks bo wiekszosc osob z Gola chcialaby sie urodzic w USA a nie w Polsce https://www.gry-online.pl/forum/w-jakim-kraju-chcielibyscie-sie-urodzic-jakiej-narodowosci-chciel/z5b2d3a9?N=1

W przypadku tego kraju, to w ogóle nie jest dziwne, ale przecież to nie znaczy, że ci ludzie identyfikują się z kulturą USA...

26.11.2011 03:07
Coy2K
😱
48
odpowiedz
Coy2K
112
Veteran

"Taki maly paradoks bo wiekszosc osob z Gola chcialaby sie urodzic w USA a nie w Polsce https://www.gry-online.pl/forum/w-jakim-kraju-chcielibyscie-sie-urodzic-jakiej-narodowosci-chciel/z5b2d3a9?N=1"

cholera... nie wiedziałem że grono użytkowników Gry-online uszczupliło się do 90 osób...z czego ta "większość" to circa 20 osób :)

nie ma to jak przekłamywać fakty, to takie typowe dla troli :)

26.11.2011 09:08
Awerik
49
odpowiedz
Awerik
62
Backpacker

Twój Greenpoint jest tam ==>

26.11.2011 09:12
Bullzeye_NEO
50
odpowiedz
Bullzeye_NEO
243
1977

[47]

polonii amerykanskiej sie nie lubi, bo najczesciej to sa takie czeresniaki co to wylecieli z okolic zakopanego do CZIKAGO i robia za krolow zycia :D

ziomek na sortowni bagazu na balicach pracuje i uwielbiam sluchac jego opowiesci jak przyjmuja loty ze stanow, niesamowite rzeczy sie dzieja wtedy, np. niektorzy wracaja w bialo-czerwonych czapkach malyszowkach majacym zasygnalizowac obecnosc prawdziwego polaka

WYLADOWALISMY, KLASKAJMY

26.11.2011 14:31
51
odpowiedz
zanonimizowany574238
37
Senator

[50] To to jeszzce nic takiego. Nie bede pisal jacy ludzie tu sa ( tym bardziej w CZIKAGO nigdy tam nie bylem ). Zeby ci naswietlic jacy to ludzie to musialbym ci kilka dni opowiadac co oni robia i jakie rzeczy wymyslaja. Wystarczy sam fakt, ze wszyscy albo z bialegostoku albu lomza.

[49] Ty wiesz co to jest Greenpoint dziecko ?

[47] Nie zalezalo mi spacjalnie na tym watku gdzy napisalem go w kilak sekund i tyse samo przed wyjsciem. Pozniej pomyslalem ,ze moglem to inaczej zrobic. Ale czesto watki same sie tworza.

28.11.2011 00:24
HUtH
52
odpowiedz
HUtH
120
kolega truskawkowy

Nie zalezalo mi spacjalnie na tym watku gdzy napisalem go w kilak sekund i tyse samo przed wyjsciem. Pozniej pomyslalem ,ze moglem to inaczej zrobic. Ale czesto watki same sie tworza.

Spoko, jest cała masa gorszych wątków :P
Skutek działania pod wpływem impulsu :)

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl