GTA IV
Witam chciałbym wam zadać pytanie czy na takim sprzęcie da się grać w GTA IV na najwyższych detalach.
System operacyjny:Windows Vista Home Premium
Procesor:AMD Athlon II X3 455 3.3GHz
Pamięć Ram:3 GB
DirectX 10
Karta Graficzna:NVIDIA GeForce 9500 GT
Jesteście inni chyba.Mam dobry sprzęt i jestem pewny że uruchomi mi się na wysokich ustawieniach może nie na najwyższych ale na wysokich.
Jeśli jesteście innego zdania co według was powinienem wymienić?
Czemu uważacie że ta karta graficzna jest słaba.Mam wiele gier które śmigały mi na tej karcie na najwyższych detalach np.Batman AA
GTA 4 to nie jest Batman, jak chcesz zagrać w GTA 4 na wysokich to wymień kartę. Ta gra potrzebuje baaardzo dobrych części jak chcesz zagrać płynnie na wysokich.
Ta karta jest już przestarzała i do GTA IV nie wystarczy....mozesz liczyć tylko na minimalne.
Witam chciałbym wam zadać pytanie czy na takim sprzęcie da się grać w GTA IV na najwyższych detalach.
Jesteście inni chyba.Mam dobry sprzęt i jestem pewny że uruchomi mi się na wysokich ustawieniach może nie na najwyższych ale na wysokich.
Haha, postawił pytanie i sam odpowiedział ;D
wojtul istnieje taka opcja jak "edytuj post" ..
co do watku . Powodzenia z tym GeForce'm .
Nie pójdzie Ci na wysokich. Wymień kartę graficzną na lepszą i dołóż 1GB RAM.
Moro96->Zależy co znaczy "na wysokich". Na wysokich w rozdzielczości 800x600? Może...
Wszystko zależy także od tego ile klatek cię satysfakcjonuje. Jednak na płynną rozgrywkę (powyżej 30fps) nie ma co liczyć.
GTA IV wymaga przede wszystkim potężnego procesora.
4 GB RAM
1 GB GeForce 9500 GT GDDR 2
Windows 7 Build 7600 (64-bit)
Resolution: 1024x768
http://www.youtube.com/watch?v=G05Ww9dop1g&hd=1
4 GB RAM
1 GB GeForce 9500 GT GDDR 2
Windows 7 Build 7600 (64-bit)
Resolution: 1280x1024
http://www.youtube.com/watch?v=FpcO-ann_Sg&hd=1
Ja też posiadam tą kartę i gorszy procesor od Ciebie i cisnąłem w 1366x768 w GTA IV na srednich w porywach na wysokie (przy 32-34fps), po różnych sztuczkach i bawieniach się w modowanie.
proca masz nawet spoko ale co do 9500 GT to bym się zastanowił nadtym czy ci na średnich rechnie