GTA 6 to bedzie jednak pierdonlniecie!
Szczena opadla i gacie spadly.
Po tych wyciekach co kraza po sieci, pokazuje ze ROckstar zmiecie z powierzchni ziemi cala branze.
Ludzie nie zdaja sobie nawet sprawy jakie w Listopadzie to bedzie pierdolniecie.
Najwieksza premiera we wszechswiecie ludzie sie smiali, teraz juz sie nie smieja bo Rocskatr jesli sie wszystko potwierdzi to przescignie cala branze i konkurencje o jakies 10 lat.
To co pokazuja te Gaemplaya to jest MASAKRA.
https://x.com/EveryBodyH8zLee/status/2089846220491534454
Ludzie nie maja pojecia z jakim Przelomem bedziemy mieli doczynienia. Juz nigdy lepsza gra we wszechswiecie nie poswstanie. A wszystkie gry wydane po GTA6 beda wygladac jak jakies chinskie plstikowe zbawki za 5zl.
Wczesniej pisalem ze Rockstar wyprzdzi konkurncje o 10 lat. Zmieniam jednak zdanie bo Poziom aniamcji i szczegolow to inne studia nawet za 10 lat nie dogonia.
Ja tylko mam nadzieję, że to nie będzie kolejna gra Rockstara (po RDR2), w której główni bohaterowie poruszają się jak wóz z węglem. Nieprawdopodobnie rujnowało to przyjemność z zabawy w RDR2 i mam nadzieję, że nie zrujnują kolejnego już sequela mojej drugiej ulubionej gry tego wydawcy.
Jak odpalisz jakiegos Assassyna po GTA to jest ultra szybki
Pewnie tym co tak hejowali GTA teraz kopara opadła i narobili pod siebie jaka to będzie dojechana gra.
Wystarczy, że policja będzie jak w GTA V i RDR2, a będzie słabo. Nie ważne jak epicka będzie grafika i inne duperelki. Oskryptowaną fabułę jakoś się przejdzie ale późniejsza zabawa w mieście to będzie takie meh.
Nawet takie idiotyzmy jak przejedziesz kogoś na pustyni czy w lesie to zaraz masz gwiazdki i pościg.
Ja sie nie moge juz doczekac. Piatke ogralem w 2d i w VR. Do tego sporo czasu spedzilem w GTA Online. Gta V ma to czego nie maja inne gry. Wlaczasz sobie gre,wlaczasz stacje radiowa czy to w grze czy internetowe radio i mozna sobie jezdzic. Dla mnie to po pracy bylo mega rozluzniajace takie przejazdzki. Mam nadzieje, ze nowa odslona tez zapewni takie doznania.
Chłop podał na górze link do gameplayu stworzony przez AI i ma emocjonalny zawał, to tylko świadczy o dzisiejszym poziomie ludzi i nawet nie dzieciaków.