Od 28 listopada kolejny wysyp gier w biedronce
od20-40zł ,i jest kilka perełek w tym Dark Souls PTDE.
Pełna lista :http://biedronka.pl/rozrywka/gry/
Gry po 19.99 zł
- Air Conflicts: Secret Wars
- Anomaly 2
- GTR Evo
- Ił Sturmovik 2 Complete
- Józefinka: Londyńska Zagadka
- King’s Bounty: Wojownicy Północy
- Mały Wynalazca
- Sacred 2: Złota Edycja
- Star Trek The Video Game
- Street Fighter x Tekken
- Super Street Fighter IV Arcade Edition
- Symulator Jazdy Tirem: Rig’n’Roll: Wyścigi Tirów + Tirowiec
- WINX: Czarna Magia / WINX: Mali Przyjaciele Flory
- WINX: Wymarzona randka Stelli / WINX: Magiczny Bal
- Władca Pierścieni: Wojna na Północy
Gry po 39.99 zł
- Borderlands Game of The Year Edition
- Crash Time 5
- Dark Souls: Prepare to Die Edition
- Dead Island Riptide
- Deus Ex Directors Cut
- Fallout 3 Game of the Year Edition
- Grand Theft Auto: San Andreas
- Hitman: Rozgrzeszenie
- Risen 2: Mroczne wody
- Sleeping Dogs
Propozycje za 40 zł wydają się bardzo ciekawe. Być może zakupię Sleeping Dogs ,chociaż nie wiem czy nie lepiej czekać na jakiegoś bundla z tą gierką.
Sleeping Dogs - super premium colection - czy jak to tam - juz kilkukrotnie do wyrwania byl za 10$ ma GMG.
Marcinkiewiczius--> To bez znaczenia. Każdą wersję Soulsów MOŻNA podpiąć pod steam i każda wersja WYMAGA gfwl.
Pamiętam jak za 20 zł kupiłem tam Deus Ex'a. Teraz jest za 39,99 :D Śmieszność
Chyba zakupię WP: Wojna na północy
Sleeping DOgs kupilem z 6 miesiecy temu za 20zl w jakims sklepie online.
Nie jakies keye, tylko cos ala sklep gola.
Hitman za 40 zł? Aż się prosi żeby kupić ;)
Mozna by sie zastanowic gdyby Dark Souls, czy Sleeping Dogs byly po 20zl - w innym wypadku, nie ma to najmniejszego sensu. Wlasciwie kazda z tych gier mozna bylo znalezc gdzies taniej.
Mam biedrę pod robotą to się kopnę, może Street Fightera przytulę.
Face SHit - Gdy ostatni raz był Deus to była wersja podstawowa ,a teraz jest wersja ''Directors Cut'' czyli ta trochę bardziej dopracowana.
Face SHit [ gry online level: 23 - Ojciec Forum ]
(...)
Chyba zakupię WP: Wojna na północy
Matko jedyna. Przez dwa ostatnie tygodnie był do kupienia razem z Batmanem, F3AREM i Fearem 2 za 3,30PLN a teraz dwie dychy za samego LOTR to ma być okazja?!
--
shubniggurath
a KB - Wojownicy Północy tak samo. Sporo osób pewnie ma jeszcze wolny kluczyk.
King Bounty Wojownicy Północy - było ostatnio przez 2 tygodnie do kupienia za 1$ (klucz steam), a do tego dorzucali jeszcze kilka gier
Ceny Borderlands, GTA, Sleeping Dogs, Fallout 3 i Deus Ex, Hitman to śmiech na sali, bo spokojnie można było mieć kluczyk steam po ~15 zł albo nawet taniej.
3/4 tych gier było w bundlach po śmiesznych cenach, można kupować dla pudełka, ale te wydania są strasznie biedne zwykle.
To raczej nie promocja, a czyszczenie magazynów
Ja kupiłem GTA SanAndreas za 55zł w sklepie komputerowym ,a GTA IV kosztuje 60zł. Teraz sprzedają te gry w biedronce??
Chyba skuszę się na Dark Souls. W 1 część zagrywałem się na PS3 i byłem grą zachwycony, a z tego co widzę, to w cenie biedronkowego pudełka można dostać co najwyżej kluczyk na allegro.
Co wy z tymi pudełkami?!
Dark Souls i tak korzysta ze steama.
Najdalej za miesiąc będzie na samym steamie do kupienia za 7,5EUR (75%-obecnej ceny). Niewykluczone, że w związku z sytuacją wokół GfWL cena jeszcze spadnie. Nawet jeśli nie to na 99% Amazon zrobi price-match i tam będzie do kupienia za 7,5$ czyli ok. 25zł.
Początkowo jedyną atrakcyjną ofertą za 20 zł wydało mi się GTA San Andreas. Do momentu, kiedy zauważyłem że tym razem i jest rubryka z grami po 40 zł. Przecież GTA Sa w podobnej cenie jest już chyba normalnie w sklepach, a przynajmniej mam wrażenie że po podobnej cenie gdzieś już raz widziałem.
Słabiutko tym razem.
Kiedyś w Biedronce wyhacztłem Fallout 3 za 19.99 a teraz nagle za 39.99 wrzucają ? ;/
Gdyby wszystkie te gierki były po 2 dychy to bym zostawił dobrze ponad stówkę, a tak wolę zaczekać do świątecznych wyprzedaży na steam gdzie większość tych gier będzie poniżej 40 zł, tak więc biedronko niestety nie uszczuplisz mojego portfela o ani grosz tym razem.
Fett ---> Wówczas to był "goły" Fallout 3, teraz zaś masz edycję GOTY.
A czy jest to korzystna oferta to się dopiero okaże, choć na pewno nie dotyczy to wszystkich tytułów za 40zł. Ale jeśli np. Risen 2 będzie w wydaniu premierowym (a był tam m.in. drukowany poradnik, soundtrack na osobnej płycie) to uważam że to rozsądna cena.
No Sleeping Dogs wart tej ceny. Jest mój ! :)
Śmieszą mnie ludzie co myślą że mają gry na steamie.Tak samo ci co kupuje klucze.Wydawac kase by miec wirtualnie gre to maksymalna glupotę. Grę posiada się wtedy gdy ma się na tłoczonym oryginalnym nośniku.Ceny w biedronie całkiem niezłe bo na allegro taniej nie ma.Dzieciaki kupujące wirtualne wersje w necie zawsze coś taniej znajdą hehe
Grę posiada się wtedy gdy ma się na tłoczonym oryginalnym nośniku
porozśmieszaj mnie bardziej, bo niezłe dowcipy opowiadasz
- większość starych gier zabezpieczonych StarForcem - możesz wywalić do śmieci bo na Win7 (i w górę) się NIE URUCHOMIĄ (bo lol- sterowniki się nie zgadzają)
-większość gier wymagających GFWL - do śmieci (już niedługo)
- porysowało mi się, do punktu nieodczytywalności, więcej płyt niż przewiduje ustawa - a ja BARDZO dbałem o płyty
+już nie wspomnę o grach zabezpieczonych SecuRomem - gdzie 1 mała rysa i: odczyt płyty się nie zgadza, spadówa po nowy egzemplarz
Cyfrowe edycje są NIEŚMIERTELNE - nawet gdyby upadł Steam - to co z tego skoro zostaną torrenty?
btw
Ceny w biedronie całkiem niezłe bo na allegro taniej nie ma
Cebulandia wiiiitaaaaa nas. Ceny dobre bo na allegro taniej nie ma - załamałem się. Świat kończy się na Alledrogo -.-'
King’s Bounty: Wojownicy Północy - dałem 1$ w bundlu
Fallout 3 GOTy możesz obecnie kupić za 10 złotych (cyfrowy) - w Biedronce za 40
Cała reszta była w podobny sposób przeceniona w przeszłości (i będzie ponownie, bo już się zaczęły wyprzedaże Czarno-Piątkowe)
Ale fakt że Biedronka (prawie) wstrzeliła się w Czarny Piątek uważam za dość podejrzany - czyżby witała do nas kolejna amurykańska tradycja ? ;D
Nie wątpię że ta sprzedaż odniesie sukces - w końcu te wszystkie Janusze i Seby muszą skądś brać gry na prezenty, a o bundlach itd to oni nie słyszeli, oj nie :D
Być może skuszę się na Hitmana :)
Swoją drogą Biedronka tym razem dała niezłe tytuły - szkoda, że nie wszystkie po 19.99
Niema dwóch tytułów ani na stronie ani tutaj brakuje Max Pyne+Max pyne2 i Cywilization v chyba ;)