Jak w temacie. Szukam gier podobnych do tych, wpisanych w temacie. Podobnych mam na myśli FPS z jakimiś 'bajeranckimi' mocami ;).
Nie wypisujcie BioShocka (1 i 2).
Oglądałem filmiki z tych gier, jakoś tak mnie nie przekonuje, ale kto wie...
A co do BioShock'a - bardzo chętnie bym pograł, ale ta gra mnie za bardzo stresuje... Jak mi genofag nagle wyskoczy na ekran to automatycznie wyłączam grę.
A co w nich jest złego? Prey jest lepszy od Wolfa i Singularity razem wziętych, Timeshift jest również bardzo dobry choć niedoceniony.
Niby nic, jednak ja mam tak, że gra musi mnie czymś przyciągnąć. W Wolfenstein i Singularity zakochałem się od razu po zobaczeniu gameplay'ów a w trakcie grania było tylko lepiej ;).
Metro 2033 ?
Metro zdaje się, ma elementy survival horroru, a ja się po prostu zbyt stresuje przy takich grach ;)
Jeszcze jedno, nie wiem jak mi to mogło umknąć. Szukam gier na x360, nie na PC.
metro 2033 nie jest takie straszne co prawda są potwory ale gra nie jest straszna ani razu nic nie wyskoczyło typu idzies w jeden kąt i tam bum wyskakuje ci jakieś gówno tam nie ma :).Metro 2033 jest na xbox360 ale jak chces cos na pc to Stalkera :D
Ale w Metro nie dopatrzyłem się żadnych mocy, jeśli się jednak mylę, proszę mnie poprawić ;).
Powtórzę jeszcze raz - szukam fps z mocami na X360.
Upnę na noc, może ktoś na coś ciekawego wpadnie ;).
Lub mnie przekona, że Bioshock wcale nie jest straszny i bez obawy mogę grać ;D.
[15]
Bioshock nie jest straszny. Ma za to dużo klimatu :).
Klimat trochę przypomina ten z Singularity
metro 2033 nie ma żadnych magi ale chciałes podobne gry... na x360 to masz jest to gra na wszystkie platformy tzn (x360 ps3 pc)co ci szkodzi jak szukas coś z mocami to hello bioshock jeszcze ci został
gra- THE DARKNESS , ta gra jest genialna!!! masz tam również różne moce!!!
Minęło trochę czasu od pierwszego posta :)
Własnie szukam coś podobnego do Wolfenstein.
Znacie coś jeszcze podobnego?
Eye: Divine Cybermancy
F.E.A.R