To wytłumaczę, bo widocznie zaszło nieporozumienie. W 2012 albo 2013 roku założyłem konto Wen-Chi Lee. W styczniu 2019 faktycznie miałem drugie konto, na którym wtedy napisałem post w bodajże wątku seryjnym Dobra Zmiana. I za to wtedy dostałem bana- na oba konta. Obecnie nie miałem innego konta (do dzisiaj) oraz oprócz zbanowanej ksywki z 2013 do której i tak już nie pamiętam passów. Od bardzo długiego czasu używałem tylko jednego konta. I to konto zbanowaliście kilka dni temu.
To wytłumaczę, bo widocznie zaszło nieporozumienie. W 2012 albo 2013 roku założyłem konto Wen-Chi Lee. W styczniu 2019 faktycznie miałem drugie konto, na którym wtedy napisałem post w bodajże wątku seryjnym Dobra Zmiana. I za to wtedy dostałem bana- na oba konta. Obecnie nie miałem innego konta (do dzisiaj) oraz oprócz zbanowanej ksywki z 2013 do której i tak już nie pamiętam passów. Od bardzo długiego czasu używałem tylko jednego konta. I to konto zbanowaliście kilka dni temu.
Przepraszam, na przeglądarce firefox nie widziałem swojego posta nawet po odświeżeniu strony, stąd dubel :/
Skoro dostałem bana za multikonto, tzn że miałem wcześniej zbanowane konto i to było przyczyną kolejnego bana. A skoro tak, to również teraz piszę z multikonta- na tej samej zasadzie :) Czy teraz też należy mi się ban? Jak nie podoba Wam się mój wkład w forum jako całokształt (piszę od 2006 roku, konto ValkyreX i Aragorn, syn Arathorna) to bądźmy dorośli- napiszcie mi to wprost. Nie będę więcej "zatruwał" tego forum swoją obecnością.
Przy okazji dużych zmian może ograniczyć tematy-wysrywy userow 0-5.
Np jeden tygodniowo może wystarczy. Jak nie to krótszy łańcuch. Bo chyba ma być lepiej i przyjemniej ?
https://www.gry-online.pl/users/#/legendaryssj/z7159bf0
Cześć. Zajmuje się rękodziełem (mam utworzony tutaj jeden wątek, w którym wrzucam zdjęcia moich pudełek) i chciałabym jedną rzecz przekazać na akcje typu "rozdanie". Czy mogłabym coś takiego na forum zorganizować? Jeśli tak to na jakich zasadach, z kim mogłabym omówić temat?