To wytłumaczę, bo widocznie zaszło nieporozumienie. W 2012 albo 2013 roku założyłem konto Wen-Chi Lee. W styczniu 2019 faktycznie miałem drugie konto, na którym wtedy napisałem post w bodajże wątku seryjnym Dobra Zmiana. I za to wtedy dostałem bana- na oba konta. Obecnie nie miałem innego konta (do dzisiaj) oraz oprócz zbanowanej ksywki z 2013 do której i tak już nie pamiętam passów. Od bardzo długiego czasu używałem tylko jednego konta. I to konto zbanowaliście kilka dni temu.
To wytłumaczę, bo widocznie zaszło nieporozumienie. W 2012 albo 2013 roku założyłem konto Wen-Chi Lee. W styczniu 2019 faktycznie miałem drugie konto, na którym wtedy napisałem post w bodajże wątku seryjnym Dobra Zmiana. I za to wtedy dostałem bana- na oba konta. Obecnie nie miałem innego konta (do dzisiaj) oraz oprócz zbanowanej ksywki z 2013 do której i tak już nie pamiętam passów. Od bardzo długiego czasu używałem tylko jednego konta. I to konto zbanowaliście kilka dni temu.
Przepraszam, na przeglądarce firefox nie widziałem swojego posta nawet po odświeżeniu strony, stąd dubel :/
Skoro dostałem bana za multikonto, tzn że miałem wcześniej zbanowane konto i to było przyczyną kolejnego bana. A skoro tak, to również teraz piszę z multikonta- na tej samej zasadzie :) Czy teraz też należy mi się ban? Jak nie podoba Wam się mój wkład w forum jako całokształt (piszę od 2006 roku, konto ValkyreX i Aragorn, syn Arathorna) to bądźmy dorośli- napiszcie mi to wprost. Nie będę więcej "zatruwał" tego forum swoją obecnością.
Przy okazji dużych zmian może ograniczyć tematy-wysrywy userow 0-5.
Np jeden tygodniowo może wystarczy. Jak nie to krótszy łańcuch. Bo chyba ma być lepiej i przyjemniej ?
https://www.gry-online.pl/users/#/legendaryssj/z7159bf0
Cześć. Zajmuje się rękodziełem (mam utworzony tutaj jeden wątek, w którym wrzucam zdjęcia moich pudełek) i chciałabym jedną rzecz przekazać na akcje typu "rozdanie". Czy mogłabym coś takiego na forum zorganizować? Jeśli tak to na jakich zasadach, z kim mogłabym omówić temat?
Dlaczego ten watek nie zostal jeszcze skasowany? Gromadzicie material dowodowy dla policji czy to jakis eksperyment? ;)
Via Tenor
Dalej macie syf i spam na forum przez noł nejmów.
Może czas najwyższy znaleźć inne rozwiazanie, na to, działające, by nie było czegoś takiego.
Wstępne rozwiązanie dałem w 61. Nawet jeden dziennie wystarczy, zobaczymy czy będą zakładać wtedy jednorazowo dziesiątki kont dla spamu
Najlepsza blokada dla oszustów to zakaz tematów dla userow 0. To powinien być przywilej za wstępny staż/premium/przyznanie przez moda
Albo jakaś weryfikacja przed założeniem tematu, czy akceptacja samego tematu przez jakiś może skrypt bo wątpię by ręcznie komuś się chciało robić. "Autoryzacja".
Lub po prostu perm blok dla kont poniżej tygodnia/miesiąca od rejestracji, czy bez jakiegokolwiek udzielenia wcześniej odpowiedzi w jakimś temacie by był jakiś sensowny ruch na koncie.
Witam,
od dłuższego czasu zastanawiam się czy nie dałoby się tytułów konstruować, tak żeby były czysto informacyjne.
Bo czasami wychodzi to wszystko dość groteskowo. Dla przykładu tydzień temu Pan (wróżbita) Kamil wywróżył nam w tytule, że dzięki aktualizacji Battlefield stanie się jeszcze lepszy, a dziś Pani Aleksandra oznajmiła nam, że aktualizacja jest koszmarna. No jak zestawić ze sobą te dwa newsy to wygląda to wszystko groteskowo. A to tylko przykład. Takich sytuacji jest tu sporo. Po co w ogóle te emocje w tytułach newsów? Czy w pierwszym przypadku nie można było napisać, że do BFa zmierza aktualizacja a w drugim, że BF ma po aktualizacji zmaga się z pewnymi problemami. Po prostu łatwo prosto i rzetelnie a nie po pudelkowemu?
Ja rozumiem jak to działa. Po drodze był jeszcze news o "gigantycznej aktualizacji" i tego do przykładu nie wciągnąłem. Z resztą kilka moich postów temu gdzieś o tym pisałem. Ale może warto tak dobierać słownictwo do karmienia algorytmów żeby potem samemu nie wypaść w negatywnym świetle. Nie ma co pisać, że coś będzie wspaniałe, epickie i tak dalej bo potem rzeczywistość brutalnie weryfikuje takie tezy.
Ja na przykład właśnie za takie zachowania jak wyżej wskazane do waszej konkurencji w ogóle nie zaglądam. I życzę wam, żeby i od was ktoś się przez to nie odbił.
Skoro rozumiesz jak wszystko działa, to usuwam wyjaśnienia.
"No jak zestawić ze sobą te dwa newsy to wygląda to wszystko groteskowo".
Groteskowo to wyglądały dwa newsy o tym samym napisane przez dwa różne działy. Ale zarówno to jak i kwestia o której wspominasz, jest w pewnym stopniu efektem nowej rzeczywistości, w której podserwisy stały się częścią głównego serwisu. Z czasem powinno być lepiej.

Czy mi właśnie moderator usunął posta, w którym CYTOWAŁEM kogoś, oryginalny post dalej jest nietknięty? xD czy ktoś kto dostaje raport zapoznaje się z kontekstem czy dostaje plain text bez formatowania tak jak ja na mailu?
Chciałbym zmienić maila na koncie.
Tylko że jest problem, nie mam już dostępu do starego maila, co jest tutaj przypisany, bo został usunięty przez to że przez lata nie było tam żadnych logowań. I teraz w celu weryfikacji zmiany maila nie będę miał możliwości wejścia na tego maila i potwierdzić :/
Jest jakiś sposób, pomysł na to?