Witam
Na profilu gracza na GOLu jest opcja dodawania własnych obrazków.
Nie jest to popularna opcja, ale jednak ludzie tam trzymają przez lata jakieś obrazki.
Nie będziemy ich kasowali jeszcze przez spory czas, ale dostęp do nich już niedługo może stać się utrudniony, więc jak macie tam coś ważnego to sobie zapiszcie na własnych dyskach.
Wrócimy od tego później w tym roku, ale zgrajcie sobie to co ważne teraz.
Tyle lat tutaj siedzę i nie miałem pojęcia, że jest coś takiego :D
To już jest skasowane? Bo szczerze powiem nadal nie mogę znaleźć.
Przyznam że nie pamiętam, może to jest tylko dla Posiadaczy Abonamentów lol ...
OK to jeszcze raz, nie skasujemy tych plików przez jakiś czas, ale linki znikną już niedługo, a czy i kiedy wrócą nie wiem.
Docelowo "Mojej Galerii" nie będzie, to funkcjonalność sprzed 20 lat, gdy internet był inny. Ale obrazki mogą być dla was ważne, więc o tym piszę.
Moje piękne obrazki z de kru jeden będą musiały zmienić miejsce, w sumie i tak miały. xD
Elementy społecznościowe będą przerobione na golu w najbliższym roku.
Już niedługo pojawi się jakieś uaktualnienie na golu, będące początkiem zmian na przyszły rok.
I jedna z tych poprawek jest to że z profilu znikną obrazki.
Dzieki za cynk - troche juz zapomnialem o tej funkcji. Z tego co widze to ostatnie zdjecia musialem wgrac przynajmniej z dziesiec lat temu... jest tam np. widok z okna z czasow studenckich albo kot mojej mamy... wtedy kilku miesieczna znajda, a dzisiaj senior. Oj leci ten czas leci... ;))
Ja jestem zdania, ze fajnie by bylo gdyby funkcje spolecznosciowe zostaly jakos rozwiniete takze z zaciekawieniem czekam na zmiany. :)
Może warto by było podwiesić na chwilę ten wątek, aby nie schował się w gąszczu innych i informacja mogła dotrzeć do szerszego grona osób które z takowej galerii korzystają?