Są takie tytuły (pomijając condemned)? Jakoś nic sobie nie przypominam :F
Nie wiem czy zaciekawiłoby Cię LA Noire, ale z tego co pamiętam wątek seryjnego mordercy przewijał się tam w fabule ;)
O seryjnych mordercach? Przecież każda gra FPS, akcji TPP, slasher i RPG, że o strategiach nie wspomnę, traktuje o seryjnym mordercy! :)
A tak poważnie, to o prawdziwych czy zmyślonych?
http://forumarchiwum.gry-online.pl/S043archiwum.asp?ID=10741259
Hitman, Max Payne, Manhunt 1/2, Punisher, Kroniki Riddicka, Batman: AA, Heavy Rain, Fahrenheit
LA Noire przeszedłem, dobry tytuł
Naszła mnie ochota na coś takiego po obejrzeniu filmu Seven. Więcej takich gier powinno być
Doprecyzuję chodzi o kryminał z seryjnymi mordercami, ale raczej mocno wątpię abym o czymś zapomniał
Właśnie zastanawiam się też nad dwójką ;d - jedynka to jedna z moich ulubionych gier.
Zastanawiam się, ponieważ mam takie dziwne wrażenie, że dwójka jest nieco.. Dziwna, przegięli pewne granice zdrowego rozsądku z tego co patrzyłem.
Still Life kiedyś dawno dawno temu o tym słyszałem, ale jakoś nie zainteresowałem się bliżej i z tego co widzę to raczej nie dla mnie bo prostu nie przepadam za klasycznymi grami przygodowymi.
Co sądzicie o Deadly Premonition? Słabo to trochę wygląda, ale tematyka ciekawa
Całe szczęście, że nie robią gier w oparciu o życiorysy prawdziwych morderców, takich jak Albert Fish czy Ted Bundy. Z gier była jakaś przygodówka w której poszukiwało się Kuby Rozpruwacza tylko nie mogę sobie przypomnieć co to było :)
Z gier była jakaś przygodówka w której poszukiwało się Kuby Rozpruwacza tylko nie mogę sobie przypomnieć co to było :)
Któraś część Sherlocka Holmsa.
Sherlock Holmes versus Jack the Ripper
dayz