Gry na słabiuteniki pc
Mam u babci taki komputer bo jade do niej na 2 tydodnie i nichce żeby mi się nudziło o to on : procesor 300 mhz , ram : 64 , grafika 8 mb , napęd cd-rom , ? Oraz jakieś fajne gry na ps1 bo też tam jest ?
Na 300 nawet w diablo 2 grałem z tego co pamiętam. Ale ciężko było :D
Ps1 dużo lepszym wyborem.
windows 98 , dysk 16 GB
Odpusc tego PC i od razu do PS1. Mam w domu jedynke i czesto bawie sie lepiej przy niej niz PC i oskryptowanych grach. Nie wiem jak jest z cenami gier ale w gb sa dosc tanie. Tylko przykladowe tytuly:
- Tomb Raider 1-5
- Metal Gear Solid
- Crash Bandicoot 1-3
Powyzej masz zabawy na miesiac.
Na tym kompie to Heroes III pójdzie bez problemu a jak się wciągniesz to 2 tygodnie miną zanim się obejrzysz.
PSone bije tego PCta na głowe, bierz mortala, destrege, wipeout, drivera, serię crash, tekkena 3, gran turismo 1 i 2, seria tony hawks, spyro 2, seria tomb raider, soul reaver i wiele innych.
Ps1 dużo lepszym wyborem.
Wprost przeciwnie. PS1 to raptem kilka gier, a taki PC pozwala na zagranie w najlepsze PC-towe gry wszech czasów. Cała bilbioteka gier z Windows 95 i DOS stoją przed Tobą otworem. W zasadzie praktycznie wszystko co jest w ofercie gog.com.
W zasadzie sam Master of Orion 2 wystarczy na dwa tygodnie, ale możesz zagrać w trzy pierwsze odsłony X-COM (z czego dwie pierwsze to absolutnie najlepsze gry wszech czasów w moim rankingu), przygodówki Lucas Arts, Quake 1 i 2, Half-life 1, Jazz Jackrabbit 2, NFS do Porche 2000 włącznie. Da radę zagrać w Diablo 2, będą śmigać dwa pierwsze Fallouty, Baldur's Gate, Planescape: Torment. W zasadzie mógłbym wymieniać jeszcze z pól dnia.
Taki komputer pozwala zagrać w ok. 90% najlepszych gier jakie kiedykolwiek wyszły i gdybym miał wybierać między takim komputerem, a dowolną konsolą to wybór byłby oczywisty (tym bardziej, że taki komputer uciągnie emulację PSXa i od biedy N64).
Jak masz PS1 to od razu bierz LSD dream emulator !!!!!
dzięki wszystkim napewno coś wybiore ;D
A na pc co powiecie na fifa 98 ??? albo Gothic 1 ? gta 3 ?
Tomb Raider 4, choć w 2 tgodnie to nawet pewnie połowy nie przejdziesz.
[12] Na tym raczej Ci GTA III nie pójdzie.
Tak jak pisali wyżej. PSX.
Crash Bandicoot, THPS2, Tekken 3, Fighting Force, Medal of Honor, ew. jakieś GTA :)
FallOut :)