Gratulacje dla twórców GOLa

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
06.11.2025 16:59
1
3
odpowiedz
Karski88
25
Chorąży

Gratulacje dla twórców GOLa

Chciałbym pogratulować zarówno twórcom jak i osobom zatwierdzającym nową szatę graficzną GOLa. Dokonaliście czegoś, czego się nie spodziewałem. Będąc w zasadzie jedyną stroną z newsami o grach którą do tej pory odwiedzałem przez ostatnie lata, sprawiliście że mam dość i zaczynam tu zaglądać coraz rzadziej, a wszystko wskazuje na to że wkrótce przestanę tu przychodzić w ogóle. Podczas gdy moja niegdysiejsza średnia liczba odwiedzin to kilkanaście razy na dzień, teraz zaglądam tu może raz na 3 dni. Naprawdę próbowałem się przekonać, ale wersja mobilna w przeglądarce (tylko takiej używam i nie mam zamiaru zmieniać) jest kompletnie nieczytelna, przeplatana reklamami i linkami do działów których nie chcę oglądać, z kolorystyką i fotnami dobranymi tak że wszystko to wygląda jak tania strona z losowo generowanymi artykułami. Nie da się, no po prostu nie da się do tego przekonać i uznać, że to profesjonalny serwis. Poprzednia szata graficzna może i odstawała od dzisiejszych standardów, jakie by one nie były, ale przede wszystkim miała w sobie to coś, jakąś oryginalność i już po jednym spojrzeniu można było znaleźć coś dla siebie. Teraz trzeba scrollować stronę jak shorty na YouTubie którymi szczerze gardzę.
Szkoda, kiedyś było naprawdę fajnie.

06.11.2025 17:04
Kwisatz_Haderach
1.1
2
Kwisatz_Haderach
19
GIT GUD or die trying

z kolorystyką i fotnami dobranymi tak że wszystko to wygląda jak tania strona z losowo generowanymi artykułami. Nie da się, no po prostu nie da się do tego przekonać i uznać, że to profesjonalny serwis. Poprzednia szata graficzna może i odstawała od dzisiejszych standardów, jakie by one nie były, ale przede wszystkim miała w sobie to coś, jakąś oryginalność i już po jednym spojrzeniu można było znaleźć coś dla siebie.

Pelna zgoda kolego.

Nowy wyglad gola jest "z twarzy podobny zupelnie do nikogo".
Absolutny ergonomiczny chaos i padaka i brak jakiejkolwiek tozsamosci i charakteru. I wszystko zrobione tak abys bezmyslnie scrollowal, klikal o trzy razy za duzo bo info pousuwane, poukrywane, itd...
Tpo ze na stronie glownej bez adblocka po otworzeniu strony nie widzisz nawet jednego newsa w calosci, tylko brzydkie, bezplciowe logo i reklamy juz pominmy. ;)

Dodam tez ze jak wejdziesz na mainstreamowe strony o grach, to kazda tak wyglada. Norlalnie jak wejdziesz na jakas mniejsza, albo niszowa ktora ma w dupie trendy to az sie micha cieszy jak widzisz fajne kolorki i design ktory nie kojarzy sie z sala szpitalna polaczona z magazynem Amazonu.

post wyedytowany przez Kwisatz_Haderach 2025-11-06 17:07:38
06.11.2025 17:17
Soulcatcher
👍
1.2
12
Soulcatcher
285
ESO

Premium VIP

Karski88 dziękujemy za gratulacje, mogę obiecać że nie przestaniemy i czeka cię jeszcze wiele poruszających chwil z nowościami na GOLu podczas twoich wizyt raz na 3 dni.

06.11.2025 17:30
Counter S Best
1.3
3
Counter S Best
14
Pretorianin

Pogódźcie się z tą nową szatą graficzną, ludzie. To jeszcze nie koniec świata, jakieś zmiany były potrzebne, ja też uważam, że nowy GOL jest gorszy. Ale osoby, które na to narzekają to w większości juniorki z rangą 0. Poradzisz sobie, jesteś inteligentny, to właśnie nowe pokolenie ma w większości problemy z ogarnięciem jak się tu teraz odnaleźć. Dasz radę!

06.11.2025 17:45
aope
😱
1.4
5
aope
209
Corporate Occult

Via Tenor

Twoja historia po prostu zmroziła mi krew w żyłach, olaboga.

06.11.2025 17:33
Xinjin
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Xinjin
194
MYTH DEEP SPACE 9

Ja powiem tak - kiedy pojawiły się zmiany to również pomstowałem na warstwę wizualną GOLa. Już się przyzwyczaiłem i jest OK. Natomiast to na co chciałbym zwrócić uwagę to jak tragicznie to wszystko działa. Nie wiem czy to tylko u mnie, ale jest problem zarówno z edycją jak i dodawaniem postów. Strasznie wolno to chodzi, a o edycji nie ma mowy bo po prostu mi ta podstawowa funkcja szwankuje to jest raz działa a raz nie :/

post wyedytowany przez Xinjin 2025-11-06 17:33:45
06.11.2025 17:37
Counter S Best
👍
2.1
Counter S Best
14
Pretorianin

To akurat święta racja, poprawcie to czym prędzej

06.11.2025 17:42
dafton.
3
3
odpowiedz
dafton.
26
Konsul

Do zobaczenia za tydzien!

06.11.2025 18:12
Herr Pietrus
4
1
odpowiedz
Herr Pietrus
236
Jestę Grifterę

Szata to i tak tylko dodatek do idiotycznych clickbaitów

06.11.2025 19:23
DexteR_66
5
1
odpowiedz
DexteR_66
12
Generał

Po co ten płacz? i tak będziesz tutaj dalej wchodził i tak. Była stara szata? źle, beee - zatrzymali się w rozwoju - nowa szata? beeee, źle, nie będziemy tutaj wchodzili, co wyście narobili? dobre jest powiedzenie, że Polakowi się nie dogodzi, co by kto nie zrobił, to i tak będzie źle. Najbardziej marudny naród na świecie chyba, bez kitu. Kwestia przyzwyczajenia, mi chyba z 3 dni zajęło, żeby się przyzwyczaić i podoba mi się bardzo nowa szata - jedynie dodać nowości w profilach i będzie pięknie.

06.11.2025 19:40
6
odpowiedz
Karski88
25
Chorąży

Soulcatcher Ironiczna (i jakże mało profesjonalna) odpowiedź to jasny znak, że prawda zabolała. Pamiętaj, że nawet jeśli robisz coś od wielu lat, nie znaczy że robisz to dobrze. Wisienką na torcie niech będą komentarze innych użytkowników o tragicznym działaniu portalu od strony technicznej i masa clickbaitów, z czym całkowicie się zgadzam. Myślę że dalsze komentarze są tu zbędne bo leżącego się nie kopie. Żegnam zatem ciebie i grupę twoich multikont które naklikały plusików żeby zrobiło ci się dobrze.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl