Gratulacje dla twórców GOLa

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
06.11.2025 20:15
DexteR_66
1
6
odpowiedz
DexteR_66
12
Generał

Premium VIP

Gratulacje dla twórców GOLa

Większość narzeka, a ja pochwalę. Nowa szata mi się bardzo podoba, trochę rzeczy jest do poprawek jeszcze, ale to się zateguje. Przede wszystkim czekam na nowości w profilach, bo to jest dla mnie priorytet i dla Was również powinien być. Wykupiłem Premium VIP na rok, bo coś się należy za zmiany na plus i wykonaną pracę na rzecz tej strony. Pomalutku do przodu i będzie więcej niż bardzo dobrze.

post wyedytowany przez DexteR_66 2025-11-06 20:20:14
06.11.2025 20:28
1.1
3
Łosiu
284
Najsłynniejszy półprezes

GRYOnline.pl

Dzięki w imieniu całej ferajny. Profile się robią - dziś stoczyliśmy ostatni bój koncepcyjny w biurze i w przyszłym tygodniu chłopaki będą z tym działać. Powinniśmy dowieść wkrótce.

post wyedytowany przez Łosiu 2025-11-06 20:28:54
06.11.2025 20:29
DexteR_66
1.2
DexteR_66
12
Generał

Premium VIP

No i superenacko, dobrze wiedzieć. :D

06.11.2025 20:51
Soulcatcher
😜
1.3
1
Soulcatcher
285
ESO

Premium VIP

Nie jest tak źle jak Łosiu pisze już spora część Moje Gry jest gotowa.

06.11.2025 20:24
hopkins
👍
2
1
odpowiedz
1 odpowiedź
hopkins
229
Zaczarowany

Zawsze moglo byc gorzej.

06.11.2025 20:28
DexteR_66
2.1
DexteR_66
12
Generał

Premium VIP

Dokładnie. :)

06.11.2025 20:40
Fyrdraka
3
1
odpowiedz
3 odpowiedzi
Fyrdraka
6
Midinvaerne

Mi też zmiany się podobają, czekam na ich kontynuacje. Abonament ważny do maja, zapewne się przedłuży. Jedyne co mi się nie podoba ale to niestety dotyczy praktycznie wszystkich portali, to brukowe, clickbaitowe tytuły newsów, są nie do obrony i mam cichą nadzieję, że to się zmieni.

06.11.2025 21:02
Soulcatcher
3.1
1
Soulcatcher
285
ESO

Premium VIP

Fyrdraka serwisy które nie mają przyciągających tytułów, w dzisiejszym Internecie umierają, staramy się przynajmniej aby treść była poprawna.

Ale wśród naszych 100 pomysłów na lepszego GOLa, jest szalony pomysł aby dla posiadaczy abonamentów tytuły były jak za dawnych lat. Ale nic nie obiecuję.

06.11.2025 21:13
Counter S Best
3.2
Counter S Best
14
Pretorianin

No właśnie, czyli należałoby się cieszyć z takiego GOLa jaki jest, bo może nie być żadnego i to nie żart. Mnie też irytują te tytuły, ale ja bym tu powiedział ,,nie oceniaj książki po okładce". I w ten sposób oddziela się te newsy, które do końca są liche i te, które są całkiem niezłe. Ja na przykład bym raczej chciał lepszej treści we wszystkich newsach i poprawy błędów.

post wyedytowany przez Counter S Best 2025-11-06 21:15:06
06.11.2025 23:18
WolfDale
3.3
WolfDale
90
~sv_cheats 1

Soulcatcher

jest szalony pomysł aby dla posiadaczy abonamentów tytuły były jak za dawnych lat. Ale nic nie obiecuję

I to w sumie jest naprawdę dobry pomysł, ale ja bym w nim poszedł o krok dalej. Niech w internetach, przeglądarkach wyświetlają się wiadome jakie tytuły, ale dla użytkowników zalogowanych nie tylko z abonamentem żeby wyświetlały się normalne nagłówki. Oczywiście załóżmy dla takich bardziej zasłużonych użytkowników którzy mają konto przynajmniej rok i jakiś ranking kilkupunktowy.

06.11.2025 20:49
Soulcatcher
4
1
odpowiedz
2 odpowiedzi
Soulcatcher
285
ESO

Premium VIP

Dajcie nam proszę jeszcze trochę czasu żebyśmy mogli przynajmniej większość skończyć.

Ale uwagi i sugestie zawsze mile widziane.

Obecnie programiści 50% sił przeznaczają na wygładzenie prostowania na forum, bo strasznie nas to irytuje jak forum momentami słabo działa, ale inne nowe, fajne też się robi.

Serwis jest dla was więc musimy tak zrobić żeby się wam podobał.

06.11.2025 20:52
DexteR_66
4.1
DexteR_66
12
Generał

Premium VIP

Nie ma pośpiechu, niech się powoli dzieją dobre rzeczy. Ja Was w zupełności rozumiem, bo to nie jest dzień, czy dwa, żeby wdrożyć nowości i poprawić bolączki.

06.11.2025 23:22
WolfDale
4.2
WolfDale
90
~sv_cheats 1

GOL to zbyt wielka machina żeby zrobić to we dwa dni, ja niby ostatnio robiłem prostą stronę firmową która zawiera w sobie trochę informacji i katalogów. A też trochę mi na niej zeszło i nadal zauważam pewne elementy, które trzeba doszlifować przy takim małym pierdzie. A tutaj jest co robić, rozbudowana strona i forum to nie byle co.

Dla mnie zmiany na duży plus, czekam tylko żeby forum lepiej działało i stało się mniej klikalne jeśli chodzi o pisanie postów.

06.11.2025 21:05
papież Flo IV
5
odpowiedz
papież Flo IV
101
Kardynał

Szatę graficzną nadal oceniam na gorszą i to się raczej nie zmieni, tamta była uniwersalna, niby nowocześnie kafelkowo, ale jednak czuć było ducha starego internetu. A tutaj niby nowocześnie, ale jakbym się obudził w 2010 roku.
Ale za zmiany w systemie ocen, encyklopedii oraz w profilach (choć efekty tego jeszcze sobie ocenimy) rzeczywiście szacuneczek. W końcu będzie większy sens oceniania tutaj, bo wielu do tego celu wolało korzystać z filmwebu.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl