Grand Theft Auto V na PC - wyciek (już grają)

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
08.01.2014 10:34
PitbullHans
1
odpowiedz
PitbullHans
93
Legend
Wideo

Grand Theft Auto V na PC - wyciek (już grają)

http://www.youtube.com/watch?v=SVGMIgvwXI0

spoiler start

To tylko miasto skonwertowane do IV, huehuehuehuehue

spoiler stop

08.01.2014 11:03
Ogame_fan
2
odpowiedz
Ogame_fan
127
SpiderBoy

Pewnie na podobnym poziomie zaawansowania jest teraz PCtowa wersja :)

09.01.2014 18:38
😁
3
odpowiedz
zanonimizowany916771
7
Senator

Mistrzostwo, niezły substytut dla spoconych od czekania pctowców.

09.01.2014 18:49
Thermometrr
4
odpowiedz
Thermometrr
132
out of space

Ogame_fan, alpha_lyr - przepraszam, że pytam, ale ile macie lat? 12?

EDIT: Zauważyłem pewną ciekawą rzecz, wszystkie (no, może nie wszystkie) osoby, które mają w nicku znak "_" to jakieś konkretne przygłupy mające ze sobą problem, prawda to? :)

09.01.2014 18:50
😊
5
odpowiedz
sir Qverty
9
Generał

alpha_lyr ty masz jakis ewidentny problem ze soba i jakas obsesje nie? Leczysz to?

09.01.2014 22:23
kęsik
👍
6
odpowiedz
kęsik
168
Legend

Czytam tytuł wątku, myślę: troll. Patrzę na autora widzę Pitbull, myślę: może jednak nie. Wchodzę a tu jednak troll.

Pewnie na podobnym poziomie zaawansowania jest teraz PCtowa wersja :)

Chyba kpisz. PCtowa wersja jeszcze nawet nie tknięta :D

Nie wiem jak alpha_lyr ale Ogame jest super dorosły, żyje w urodzaju na wyspach i współpracuje z jakimiś światowymi sklepami.

09.01.2014 22:40
😁
7
odpowiedz
zanonimizowany942483
1
Konsul

jest wątek o gta, brakuje jeszcze pierdiego xD

09.01.2014 22:56
8
odpowiedz
Dragoniasek
42
Wiedźmin ze Szkoły Wilka

Oby wersja PC wyszła jak najszybciej. Wbrew temu co mówią konsolowi fanboye, GTA V na PS3 tnie jak cholera. Podobnie ma się z The Last of Us. Wystarczy kamerę przesunąć na jakiś bardziej szczegółowy obszar i płynność leci na glebę. A w GTA lot samolotem nad Los Santos to istny pokaz slajdów. Jeśli konsole miały kiedykolwiek naprawdę stałe 30 klatek, to te czasy minęły dawno temu.

09.01.2014 23:18
Kerth
😁
9
odpowiedz
Kerth
119
Solid Snake

<- Dragoniasek

Konsoli pewnie na oczy nawet nie widziałeś, bo takich i tylu głupot w jednym poście już dawno nikt nie napisał. Krew zalewa jak się takiego idiotę czyta. Ale no przecież pewnie jestem konsolowym fanbojem i kłamię :)

PS. U mnie nic nie tnie, wszelkie spadki ledwo zauważalne.

09.01.2014 23:32
10
odpowiedz
zanonimizowany283992
211
Legend

No to chyba masz jakieś PS3 na sterydach.

Bo o ile ja GTA V uwielbiam i uważam za zdecydowanie najlepszą grę 2013 roku to mój xbox wyraźnie się dławił przy:
a) Wybuchach,
b) Niskich przelotach,
c) Kilku przeciwnikach na ekranie,

Oczywiście że dało się grać, framerate i tak jest lepszy niż w GTA IV, ale dropy czasami wyraźnie przeszkadzały.

09.01.2014 23:41
Ogame_fan
👍
11
odpowiedz
Ogame_fan
127
SpiderBoy

kęsik

Nie potrzebuje adwokata, ale to bardzo miły opis, po nim widzę że jestem Twoim totalnym przeciwieństwem.
Ty jesteś gimbusem, nie masz kasy (czyt. rodzice Ci nie dają), współpracujesz z Polskimi stronami torrentowymi.

EDIT: Zauważyłem pewną ciekawą rzecz, wszystkie (no, może nie wszystkie) osoby, które mają w nicku znak "_" to jakieś konkretne przygłupy mające ze sobą problem, prawda to? :)

Widzę że PC Master Race urażona duma. A co mam napisać ? Że R* tak dba o PCtowców że pewnie już wrzucił tekstury 8k i zoptymalizował grę żeby działała na radeonie 9600 i Pentium 4 w 120 FPSach ? Że siedzę po nocach i robią dla PCtowców 3 dodatkowych bohaterów, oraz 5 nowych miast ? Przecież R* się nawet z tym nie kruyje, że leje na PCtowców ciepłym moczem. Mam rozumieć, że w takim razie, idąc tropem Twoich genialnych przemyśleń - wszyscy w R* mają po 12 lat.
Po tym jak wyglądało i działało GTA4 po premierze, nie zdziwiłbym się gdyby miesiąc przed swoją premierą, wyglądało podobnie do tego co widzimy na filmiku z pierwszego postu.

I serio, zamiast wysnuwać te swoje nic nie znaczące analizy, rozluźnij poślady i przejrzyj na oczy. R* (tak samo jak większość producentów) olewa PCty i traktuje je jako najmniej znaczący rynek. Stąd marne konwersje, opóźnienia, drmy lub nawet całkowity brak niektórych gier. Za taki stan rzeczy możesz podziękować między innymi, takim ludziom jak kęsik, który okrzykuje się super graczem, a tak na prawdę jest złodziejem który nie nadąża przechodzić gier bo tak szybko ma torrenty ustawiony :)

09.01.2014 23:43
Kerth
12
odpowiedz
Kerth
119
Solid Snake

Przy wybuchach owszem, krótkie i wcale mi nie przeszkadzały. Całą grę wspominam raczej jako bardzo płynną. A ukończyłem dzisiaj rano. W porównaniu do GTA4 dużo lepiej, pamiętam jedynie jedną dzielnice gdzie szło zauważyć, że gra gubi parę klatek. Helikopterem za dużo nie latałem, ale nie wiem o jakim pokazie slajdu mowa, bo w wielkim skoku nic takiego nie zauważyłem, a podczas lotu działo się wiele rzeczy. Więc może rzeczywiście mam konsolę na sterydach, bo według mnie nie ma mowy o kiepskiej wydajności. Ani razu nie narzekałem na płynność, ostatnio problem z nią miałem jedynie w Oblivionie. Tam rzeczywiście odczuwałem spadki.

PS. Nawet RDR chodziło gorzej, GTA 5 to zdecydowanie najlepiej zoptymalizowana gra R* na konsole starej już generacji.

09.01.2014 23:49
13
odpowiedz
zanonimizowany283992
211
Legend

Mnie dropy FPS też szczególnie nie przeszkadzały, bo byłem absolutnie zachwycony grą.

Ale zaraz po przejściu GTA V grałem trochę w Dark Souls na PC, działające w rzeczywistych 30FPS - i różnica była horrendalna.

09.01.2014 23:53
Kerth
14
odpowiedz
Kerth
119
Solid Snake

Amadeusz ^^ -> Nie będę się kłócił, bo pewnie masz rację. Od TV siedzę też dalej niż od monitora, ekran większy więc pewnie w jakiś sposób niweluje to odczucie spadków. Poza tym zgadzam się że sama gra świetna. Ale chyba sam przyznasz, że użytkownik @Dragoniasek mocno przesadził.

PS. Na pececie już od dawna nie gram więc może straciłem poczucie prawdziwej płynności :D

09.01.2014 23:59
pawelisto
15
odpowiedz
pawelisto
58
N7

Grałem w GTA V na ps3 i płynnie chodziło przy wybuchach nawet rzadko miałem może były, ale to takie niezauważalne.
A z TLOU to gość przesadził tam to naprawdę nie było w ogóle żadnego tzw. "lagu", no chyba że gość po prostu playstation nie podłączył do kontaktu.
Mimo wszystko GTA V nie ukończyłem, bo już pierwsza misja mnie znudziła do pół snu, ale liczyłem, że później się rozkręci no, ale niestety w połowie gry chyba krew mnie zalała i odstawiłem to COŚ na półkę.
Brawo dla Pana z cd-action, który napisał, że to odgrzany w mikrofali kotlet

10.01.2014 00:06
cswthomas93pl
16
odpowiedz
cswthomas93pl
155
Legend

GTA V na konsolach chodzi bardzo dobrze, tyle w temacie.

10.01.2014 00:30
.:Jj:.
😱
17
odpowiedz
147
    ENNIO MORRICONE    

Kto usunął mojego posta który absolutnie nie łamał regulaminu? Czy kogoś do końca popieprzyło że usunął to albo post Wysiaka a zostawił ten który tylko i wyłącznie prowokuje- "dla spoconych od czekania pctowców."

Co tu się dzieje??

10.01.2014 00:34
18
odpowiedz
zanonimizowany916771
7
Senator

Każdy kto grał wie jak jest, spadki się zdarzają przy duzej zadymie, ale gra jest całkowicie grywalna. GTA V a GTA IV to niebo a ziemia. Argumentacja że eksklusiwy klatkują to już raczej trolling, bo akurat gry od ND nalezą do najlepiej zoptymalizowanych gier na PS3, wiec tutaj gdy pada podobny zarzut można z ręką na sercu odsiać bajerantów i nie zwracać uwagi. Akurat ten jeden delikwent już od dawna grozi wszem i wobec że konsole sprzeda tylko musi jeszcze coś ograć i jakoś sprzedać nie może... Troche to zabawne ale cóż, to forum, trzeba się przyzwyczajać do wszelkiej maści prowokatorów, bajerantów i fanbojów konkretnej platformy.

a zostawił ten który tylko i wyłącznie prowokuje- "dla spoconych od czekania pctowców."

tej szeryf... 2k postów w zakładce do nieistniejącej gry, kolejne 2k postów w temacie konkursu na grę widmo, więc "spoceni" to całkiem łagodne okreslenie.

10.01.2014 00:47
19
odpowiedz
demon92
198
Senator

Bardzo dobrze to jest stałe 30FPS'ów, a GTA V nie prezentuje stałych 30FPS'ów, od czasu do czasu coś tam chrupnie, z tym, że IMO w niczym to nie przeszkadza, a gra jest świetna.

10.01.2014 00:53
20
odpowiedz
Dragoniasek
42
Wiedźmin ze Szkoły Wilka

Kerth --> A mnie krew zalewa gdy czytam takich idiotów jak ty. Konsolę mam, w GTA V grałem nawet dzisiaj. Podejdź do murku i poruszaj gałką. Potem odwróć się na miasto i zrób to samo. Jeśli nie czujesz różnicy, to najwidoczniej jest z tobą coś nie tak.

pawelisto --> Tak jak napisałem do Kertha. Popatrz na jakąś ścianę i potem odwróć się w stronę np. ratusza gdzie odprowadzamy Ellie. Spadek płynności jest i tyle w temacie.

.:Jj:. --> To ty nie wiesz, że redakcja GOL to prawie sami konsolowi fanboye?

alpha_lyr --> Na razie brakuje pieniążków na Heavy Rain, którego zostawiłem sobie na koniec. Nie mam wpływu na horrendalne ceny gier konsolowych. Cóż, muszę jeszcze poczekać parę dni. A co do "ale cóż, to forum, trzeba się przyzwyczajać do wszelkiej maści prowokatorów, bajerantów i fanbojów konkretnej platformy" - dokładnie to samo myślę, gdy czytam twoje komentarze. Dokładnie to samo. Wypisz wymaluj alpha_lyr.

Jeśli wy nie czujecie spadków płynności w GTA V, to musi być z wami coś nie tak. Występują nawet kilkusekundowe zawiechy. Gdy miałem jeszcze stary komputer za 1500 zł i grałem w Far Cry 3, to działał co najmniej znacznie lepiej niż teraz GTA V na konsolach. Tak jak mówię, jeśli konsole kiedyś charakteryzowały się stałą płynnością 30 klatek, to ten czas dawno minął. Teraz działają dokładnie tak, jak konsolowcy mówią że działają PC - czyli spadki. A ja na moim blaszaku spadki spotykam bardzo rzadko.

10.01.2014 00:56
21
odpowiedz
147
    ENNIO MORRICONE    

Ilość postów świadczy o zainteresowaniu dobrą serią gier, zainteresowanie jest pozytywną rzeczą i nie oznacza że że ludzie którzy czekają na zagranie lub zagranie w lepszej wersji są 'spoconymi'. Czy jak w komentarzach do newsa o czymś na konsole jest 2k postów to mam napisać o spoconych konsolowcach?

Po co używać takiego języka, poza tym by absolutnie zdusić jakiekolwiek kredyty zaufania i wagę przykładaną do postów pisanych z takiego konta?
Z wielką przyjemnością wracam do każdej części serii, każdą z nich mam w oryginalne poza pudełkowym dodatkiem London 1969 i nie widzę powodu by jakaś internetowa brukiew z tego powodu pisała że jestem spoconym od czekania.

W mojej osobistej opinii w kilku aspektach ta część okazała się sporym rozczarowaniem i w tej chwili łzy nie uronię jak biznesmeni z R* nie zdecydują się na ten ruch. Jeśli tak, będę szczęśliwy i nadal będę śledził wiadomości.

Jak Tobie przeszkadza że dobra gra ma szansę cieszyć się jeszcze większym zainteresownaiem, więcej zarobić i wciągnąć do serii jeszcze więcej osób- żal mi Ciebie człowieku.
Co pojawia się temat w JAKIKOLWIEK sposób związany z tematem 'platforma X, PS4, PC' to widzę Twoje przepełnione złośliwością i niedojrzałymi i bezsensownymi wtykami posty, czasem żałośnie imitujące zdanie kogoś kto ma choć szczątkową obiektywność.

To się kiedyś leczyło przymusowo terapią wstrząsową.

10.01.2014 01:21
jarooli
22
odpowiedz
jarooli
111
Would you kindly?

Skończcie w końcu pieprzyć te głupoty, albo załóżcie okulary. GTA V nie chodzi płynnie na konsolach! Basta.
Konsole nie są w stanie utrzymać stałego frameratu na poziomie 30 FPS. Dropy się zdarzają i to często, i to nie tylko podczas wybuchów czy tym podobnych widowiskowych akcji, ale także podczas zwykłego łażenia postacią, poruszania się po mieście, czy nawet w przerywnikach filmowych. Zawsze jak wychodzę Michaelem z domu gra przez krótką chwilę chodzi na oko w ~25 FPS albo mniej. Nie wiem jak można tego nie widzieć i twierdzić, że gra chodzi całkowicie płynnie.
To jest właśnie jeden z głównych powodów, dla których czekam na wersję pecetową. Nie będę ograniczony do tego framerate'u mniejszego niż 30 FPS. Nawet jeśli nie od razu będę mógł grać na ultra w 60 FPS to zawsze mogę ulepszyć konfigurację, na co nigdy nie pozwoli mi konsola. Na niej zawsze będę ograniczony do max 30 FPS. Poza tym liczę na zwiększenie liczby graczy w Online, bo aż prosi się o to żeby wpakować do free roamu 32 graczy.

10.01.2014 06:06
bisfhcrew
23
odpowiedz
bisfhcrew
173
oversteer

Co do płynności gta V, w moim przypadku na x360. To na początku faktycznie przy jeździe po centrum LS miałem prawie pokaz slajdów, ale (nie wiem czy placebo, czy faktycznie coś się zmieniło) po aktualizacjach gra działa dość płynnie i to w każdym miejscu. O niebo lepiej od IV.

10.01.2014 11:42
Kerth
24
odpowiedz
Kerth
119
Solid Snake

Dragoniasek -> No to nie wiem. Zwiechy wgl wykluczam, spadki minimalnie zauważalne. Ja ci tego nie udowodnię, tak jak ty mi nie udowodnisz, że coś tam ci przycina. Większe dropy zauważałem w dużo mniejszych miasteczkach w RDR i podtrzymuję opinię, że to najlepiej zoptymalizowana gra od R* na konsole. Chodzi dość dobrze, że mogę uznać rozgrywkę za płynną. Może to rzeczywiście zasługa jakiś patchy, GTA kupiłem po świętach więc gra z miejsca się zaktualizowała do najnowszej wersji.

PS. W natłoku tego co się dzieje na ekranie ciężko się skupić na tym, że gra przez chwilę łapie 25 a nie 30 fps.

PS2. Sorry za tego idiotę, trochę mnie poniosło, ale mi naprawdę nie tnie jak cholera. Nic nie tnie, co najwyżej właśnie dropi.

10.01.2014 13:51
Thermometrr
25
odpowiedz
Thermometrr
132
out of space

Widzę że PC Master Race urażona duma. A co mam napisać ? Że R* tak dba o PCtowców że pewnie już wrzucił tekstury 8k i zoptymalizował grę żeby działała na radeonie 9600 i Pentium 4 w 120 FPSach ? Że siedzę po nocach i robią dla PCtowców 3 dodatkowych bohaterów, oraz 5 nowych miast ? Przecież R* się nawet z tym nie kruyje, że leje na PCtowców ciepłym moczem. Mam rozumieć, że w takim razie, idąc tropem Twoich genialnych przemyśleń - wszyscy w R* mają po 12 lat.
Po tym jak wyglądało i działało GTA4 po premierze, nie zdziwiłbym się gdyby miesiąc przed swoją premierą, wyglądało podobnie do tego co widzimy na filmiku z pierwszego postu.

Nigdzie nie napisałem nic odnośnie PC, a Ty już zaczynasz wojenki. Dla Twojej świadomości jebie mnie to czy GTA V na PC będzie czy nie. Twój post jeszcze bardziej utwierdził mnie w przekonaniu, że jesteś po prostu idiotą, który na każdym kroku szuka pretekstu do wywołania wojny.
I tak btw, nie przeczytałem całego tego Twojego bełkotu na temat PC i konsol, po prostu nie wytrzymałem, przepraszam :(

Mam rozumieć, że w takim razie, idąc tropem Twoich genialnych przemyśleń - wszyscy w R* mają po 12 lat.
To zdanie to już w ogóle śmieszne jest, widzę, że nie zrozumiałeś mojego postu, przeczytaj go jeszcze raz, uważnie. Może w końcu ogarniesz o co chodzi :)

10.01.2014 14:19
😉
26
odpowiedz
zanonimizowany916771
7
Senator

Ilość postów świadczy o zainteresowaniu dobrą serią gier,
Czytałeś ten temat kiedykolwiek ? tam jest wojna przez 2000 postów o tym co jest lepsze: PC czy konsola, jak PC miażdży wszystko dookoła i GTA powinno wyjść na nie i rozwinąć skrzydła, a nie na pseudo-konsole bla bla bla...
Powtarzam jeszcze raz, spoceni to całkiem humorystyczne i pobłażliwe określenie napięcia Pctowców jak i tych osobników z bólem doopy.

10.01.2014 15:23
kęsik
😍
27
odpowiedz
kęsik
168
Legend

Ty jesteś gimbusem, nie masz kasy (czyt. rodzice Ci nie dają), współpracujesz z Polskimi stronami torrentowymi.

Boże kulturka znowu atakuje... Ja do ciebie pozytywnie i z miłością do bliźniego a ty mnie bezpodstawnie obrażasz. Dzięki. Nie mam kasy, rodzice mi nie dają? Bicz plis, rodzice to mają u mnie długi, to ja im daję pieniądze a nie oni mi. W banku takich długów nie mają jak u mnie.

Twój post jeszcze bardziej utwierdził mnie w przekonaniu, że jesteś po prostu idiotą, który na każdym kroku szuka pretekstu do wywołania wojny.

+100. On już taki niestety jest.

10.01.2014 15:41
Bezi2598
😐
28
odpowiedz
Bezi2598
160
Legend

Czytałeś ten temat kiedykolwiek ? tam jest wojna przez 2000 postów o tym co jest lepsze

Racja. Między innymi ty tam jesteś. Jeszcze ze starego konta alphalyr pisałeś.

PC czy konsola, jak PC miażdży wszystko dookoła i GTA powinno wyjść na nie i rozwinąć skrzydła, a nie na pseudo-konsole bla bla bla...

Przecież ty robisz dokładnie to samo.

10.01.2014 15:43
cswthomas93pl
29
odpowiedz
cswthomas93pl
155
Legend

Jakie wy macie problemy, szok.. Normalnie podyskutować się nie da jak z ludźmi, tylko lecą od razu wyzwiska i prywatne wojenki, ludzie..

10.01.2014 15:48
30
odpowiedz
zanonimizowany916771
7
Senator

Racja. Między innymi ty tam jesteś. Jeszcze ze starego konta alphalyr pisałeś.
Jestem bo pisałem niegdyś w wątku X360 z którego to "żebra" stworzono zakładkę PC ze wszystkimi komentarzami nie na temat dotyczącymi PCtowego releasu. Ot dlaczego tam jestem. Zaskoczony ?

Przecież ty robisz dokładnie to samo.
Nie jestem święty, ale takiej hujni jak w tamtym temacie nigdy nie stworzyłem.

10.01.2014 15:59
😊
31
odpowiedz
zanonimizowany964695
10
Centurion

Pomogę wam w szukaniu Gta V PC
Tam jest wszystko napisane!!
Link- [link]

10.01.2014 16:49
32
odpowiedz
Dragoniasek
42
Wiedźmin ze Szkoły Wilka

Kerth --> Spoko, nic się nie stało. Ale w GTA V naprawdę zdarzają się spadki. Przez większość czasu działa płynnie w 30 klatkach, jednak podczas wybuchów, lotu nad miastem lub szybkiej przejażdżki ulicami płynność spada o kilka klatek, co w przypadku 30 fps jest bardzo niekomfortowe. Jak jechałem samochodem to zdarzały mi się nawet zawiechy na kilka sekund, w żadnej grze na PS3 czegoś takiego jeszcze nie uświadczyłem. To wszystko jest znakiem, że nawet w przypadku gry tworzonej pięć lat stara generacja naprawdę potrzebowała następcy.

10.01.2014 17:11
bone_man
33
odpowiedz
bone_man
201
Omikron Persei 8

GTA V jest sporo przereklamowane, ale to i tak naprawdę niezła gra.

Co do płynności na konsolach, to sorry, ale do płynności to tej grze daleko. Jest 100x lepiej niż przy IV, ale i tak spadki klatek są potwornie zauważalne i występują często. Ci, którzy mówią, że chodzi świetnie, nigdy nie mieli odpowiednio wypasionego PC. fin.

10.01.2014 17:30
34
odpowiedz
duzyManiek
21
Centurion

zawsze mnie rozwala to, że jak gra na PC nie trzyma 30 stałych klatek to konsolowcy cisną po niej i po sprzęcie ile wlezie bo przecież nie da się tak grać, ale jak ktoś tylko napisze że na konsoli coś mu chrupnęło to są wielce oburzeni i nagle nikomu nie przeszkadza niski framerate...

10.01.2014 17:38
😐
35
odpowiedz
zanonimizowany898192
9
Pretorianin

zawsze mnie rozwala to, że jak gra na PC nie trzyma 30 stałych klatek to konsolowcy cisną po niej i po sprzęcie ile wlezie bo przecież nie da się tak grać, ale jak ktoś tylko napisze że na konsoli coś mu chrupnęło to są wielce oburzeni i nagle nikomu nie przeszkadza niski framerate...

Bo żadne nigdy nie pogodzi się z faktem, że ta druga platforma jest w czymś lepsza. "Wojna" między nimi była, jest i będzie zawsze.

10.01.2014 19:08
36
odpowiedz
zanonimizowany166638
152
Legend

[30]
Nie jestem święty, ale takiej hujni jak w tamtym temacie nigdy nie stworzyłem.

A to ciekawe, bo praktycznie każdy twój post ocieka właśnie polactwem i bólem dupy, które tak chętnie wytykasz innym. Podniecasz się tym, że jakieś dzieciaki napisały 2 tysiące postów na temat platformowej wojenki, a sam jeden masz podobny udział w nakręcaniu takich flejmów. Moglibyście sobie podać rękę z kęsikiem - jesteście dokładnie tacy sami. Chociaż nie... W jego wypocinach jest jakaś słaba nutka samoświadomej głupoty, ty jesteś po prostu żałosnym hipokrytą.

A "chuj" pisze się przez "ch".

10.01.2014 19:34
37
odpowiedz
zanonimizowany916771
7
Senator

Polactwo to cię powinno za to złapac i nakopać Ci do dupy za takie hasełka.

10.01.2014 19:39
38
odpowiedz
zanonimizowany166638
152
Legend
Image

Oj, oj.

10.01.2014 22:49
Ogame_fan
39
odpowiedz
Ogame_fan
127
SpiderBoy

To zdanie to już w ogóle śmieszne jest, widzę, że nie zrozumiałeś mojego postu, przeczytaj go jeszcze raz, uważnie. Może w końcu ogarniesz o co chodzi :)

Hehehe, mam rozumieć (biorąc pod uwagę historię Twoich idiotyzmów) że w swoim pierwszym poście, zawarłeś ukryty sens, i że wbrew pozorom on nie obnaża Twojej głupoty ? To przepraszam :*

11.01.2014 13:27
preDratronIX
40
odpowiedz
preDratronIX
88
Generau

W sumie to nie wiem w czym ból dupy, ja nie narzekam na PS3 i płynność poszczególnych gier. Biorąc pod uwagę że sama konsola jest już całkiem stara (8 lat, prawie), to nadal produkują gry, i to nie byle jakie, i pod względem grywalności i pod względem wizualnym.

Nie przeszkadza mi to zbytnio, że sporadycznie spadnie ilość klatek na sekundę lub dwie i to w bardzo nielicznych momentach.

Nie będe się spierał z tym iż pecet jest lepszy od konsoli pod względem płynności, ale spójrzmy na to z innej strony, kupno konsoli PS4 to wydatek ok. 1500 zł (nie wiem dokładnie ile kosztuje), i możemy cieszyć się komfortową grą w każdą grę przez ładnych parę lat. I myślę, że gry na PS4 mają ustawienia takie, które odpowiadają ustawieniom na najwyższe detale na komputerze.

18.06.2014 09:24
41
odpowiedz
zanonimizowany956660
3
Junior

I co konsolowe biedaki? PC jak zwykle master race i jedzie z konsolowymi peasntami na jesień (premiera gta V na pc) w full hd 4k unlimitated fps, a konsolowe psitki co najwyzej sobie moga w okrojoną wersje grać w 25 fps in 720p xD hahah biedaki PS: dzięki na beta testy nieudaczniki konsolowe pzdr haha xD beka z pesntów konsolowych

18.06.2014 09:28
42
odpowiedz
mckk
28
Senator

Po co odkopujesz wątek ?

18.06.2014 09:54
43
odpowiedz
zanonimizowany989367
3
Konsul
Image

PC users...

18.06.2014 09:58
bisfhcrew
😁
44
odpowiedz
bisfhcrew
173
oversteer

legionnaire, a jakby beta wersji PC wyciekła na premierę konsolową. To pierwszy byś ją ściągał, przeszedł

spoiler start

i doszedł.

spoiler stop

18.06.2014 10:14
Ogame_fan
👍
45
odpowiedz
Ogame_fan
127
SpiderBoy

A niech się chłopak cieszy.A za pare lat znowu będzie musiał czekać na kolejne GTA.

18.06.2014 10:16
46
odpowiedz
zanonimizowany960300
13
Pretorianin

Czekamy, oficjalne wymagania V i znów się zacznie zalew durnych postów i żali PCtowców: "specjalnie zawyżają wymagania, spisek, złe korporacje" oraz "czy mi pójdzie GTAV na moim PC?".

18.06.2014 10:17
👍
47
odpowiedz
sir Qverty
9
Generał

I znów doczeka sie pełnoprawnej wersji a konsolowcy będą betatesterami, tak jak teraz ;)

18.06.2014 10:36
Ogame_fan
👍
48
odpowiedz
Ogame_fan
127
SpiderBoy

Chętnie będę betatesterem takiego GTA6, sprawiło mi to masę frajdy przy GTA5. Teraz mogę sobie ograć tą finalną wersję i znowu się dobrze bawić :)

Przy natłoku alf i bet na pecetach, tą jedną betę na konsolach mogę przeboleć!

18.06.2014 12:36
49
odpowiedz
zanonimizowany936141
9
Generał
Image

[48] Bety i alfy na PC'tach wyglądają i działają lepiej wiec o czym ty mówisz xD.

[45] Przekonamy się, pamiętaj następna część GTA nie będzie już na past geny ;>, no i PC'towcy przynajmniej nie piszą petycji by jakaś gra NIE wychodziła na konsole w przeciwieństwie do niektórych konsolowców którzy takową petycje napisali odnośnie GTA V na PC :D. Beka ogólna, zawiśc i ból dupy wylewają się u niektórych jak lawa z wulkanu podczas erupcji.
Thermometrr was ładnie podsumował i ma 100% racji, niby nie jesteście zainteresowani wersjami PC'towymi a siedzicie w wątkach o właśnie tych wersjach i siejecie swoje hipokryckie tezy... W całym wątku o GTA V PC'towym przewijają się twoje i kevcia (alphalyra obecnie) posty... Pewnie teraz mnie wyzwiesz jak to masz w zwyczaju bo ci prawdą w twarz rzuciłem.

>>> xD, idealne podsumowanie wypocin. A i bym zapomniał piszcie już petycję by destiny na PC nie wychodziło :D.

[46] Bo zawyżają i każdy to wie kto ma minimalną wiedzę o branży ;>, zobacz takiego Age of Mithology remaster z HD teksturami i potem porównaj wymagania oryginalnego tytułu oraz sprawdź różnicę graficzne i stwierdź czy taki wzrost wymagań jest uzasadniony ;>.

18.06.2014 12:44
Ogame_fan
50
odpowiedz
Ogame_fan
127
SpiderBoy

Bety i alfy na PC'tach wyglądają i działają lepiej wiec o czym ty mówisz

No dawaj, wymieniaj te alfy i bety co tak super działają i wyglądają. Nawet skończone super pecetowe eksy, są łatane miesiącami i dostają zawartość która powinna być na premierę (np Rome 2 czy Arma3) Ja kampanie w GTA5 skończyłem bez problemu wraz z 30 milionami innych graczy, żadnych problemów czy pierdyliarda łatek. Teraz mogę sobie kupić kolejne wersje do kolekcji i pograć znowu, beż żadnego problem co z nieskrywaną roskoszą zrobię. Teraz znajdź mi chociaż jedną SKOŃCZONĄ grę na pece (skoro gta 5 to beta lol) która by zebrała takie oceny, oferowała tyle samo zawartości co GTA, i powodowała taki ból dupy że nie ma jej na innych platformach.

Przekonamy się, pamiętaj następna część GTA nie będzie już na past geny

No i? Co to ma do rzeczy?

Thermometrr was ładnie podsumował i ma 100% racji, niby nie jesteście zainteresowani wersjami PC'towymi a siedzicie w wątkach o właśnie tych wersjach i siejecie swoje hipokryckie tezy...

Tak jak Ty (BigGayWolf, pikusp22, geraltzrivii, Whiskyman etc) to robisz w wątkach na temat konsolowych eksów, które nawet nie mają cienia szansy wyjść na peceta. Wątek o Bloodborne ma około tygodnia, a połowa z tego to Twój syf, który do niczego nie prowadzi. Bo w grę i tak nie zagrasz.

Bo zawyżają i każdy to wie kto ma minimalną wiedzę o branży

To się nie nazywa zawyżywanie, tylko optymalizowanie gier na pece. Co zrobisz Bożenko? Nic nie zrobisz, takie życie.

18.06.2014 12:50
51
odpowiedz
zanonimizowany936141
9
Generał

[50]
1. Mówi to osoba co na wstępie generacji musi się cieszyć 720p i 60 klatkami albo 1080p i 30 klatkami xD. Cieszę się, nie ma to jak 2x wydać na grę, widać Rockstar już na konsolach wprowadza również Early Access :D, Skończoną grę? SC 2, D3 RoS (i nie pierdziel mi że lepsza jest wersja konsolowa bo miałem okazji to widzieć w akcji i żal z nędzą) WoW, każda z tych gier zajęła mi parę tysięcy godzin z mojego życia w przeciwieństwie do każdej odsłony GTA czy inne SP gry.

2. To że obecnych konsol jest inna struktura ? Zobacz sobie obecne gry, MK już exem na konsole nie jest, Dark Souls to samo, Naruto to samo, Resident Evil tak samo, Castlevania :).

3. Huahahahaha masz dowód na to że ja to te konta ? Nie ! Nic nie masz, bzdurne wymysły takich jak ty co myślą że sa fajni jak spróbują komuś reputację na forum zepsuć pisząc jakimi to kontami innymi się nie posługiwał, a i jeszcze czy jak dla ciebie dana osoba została zbanowana to nie ma prawa założyć np innego konta (czysto hipotetyczne) ? Sorry ale nie jesteś adminem na tym forum by decydować o takich sprawach... Bloodborne? Mój syf? Druga połowa "syfu" to posty perunice (czy jakoś tak) który ciągle to samo wyglaszał zero nowych argumentów a gdy nie dawał rady to musiał siegnąc bo wyzwiska-.-. Czy nie zagram? Przekonamy się, oj przekonamy się uwierz mi ja nie mam samych kumpli którzy grają na PC'tach, mam takich co grają na PS4/Xboxie One więc przekonamy się czy nie zagram....

4. Zawyżanie, żeby ludki nie znające sie na tym poleciały po cześci nowe do kompów ;>.

EoT szkoda mi czasu na twój marnej jakości trolling i ból w dupie wielkości czarnej dziury.

18.06.2014 13:05
Ogame_fan
52
odpowiedz
Ogame_fan
127
SpiderBoy

Mówi to osoba co na wstępie generacji musi się cieszyć 720p

Nie grałem na PS4 w żadną grę w 720p, bo nie ma takiej.

albo 1080p i 30 klatkami xD.

Mówisz o sobie i swoich przygodach z Watch Dogs? Zobaczymy jak będzie dalej, poproś mamę żeby już odkładała mamonę na nowego peceta, coś czuję że taki Batman, AC czy nawet GTA nie pójdzie nawet w 720p i 30 klatkach.

To że obecnych konsol jest inna struktura ?

A co ma do tego 'struktura' (chyba powinno być architektura, ekspercie)? Myślisz że R* hamuje różnica w architekturze? W przypadku posiadania takiego budżetu? nie rozśmieszaj mnie. Nie wydają bo najpierw liczy się zyski a później wydaje port jak zyski spadają. A niektórych gier nawet się nie wydaje, tylko robi następne.

MK już exem na konsole nie jest

A było kiedykolwiek? Znasz historię serii?

Dark Souls to samo, Naruto to samo, Resident Evil tak samo, Castlevania

Mam teraz wymienić wszystkie gry które są eksami?

Przekonamy się, oj przekonamy się uwierz mi ja nie mam samych kumpli którzy grają na PC'tach, mam takich co grają na PS4/Xboxie One więc przekonamy się czy nie zagram....

No tak, wszyscy mamy kumpli którzy pozwalają nam grać 50 godzin + w grę u siebie. Bajkopisarzu Ty, to ten sam kumpel co to ma xboxa którego sobie robiłeś zdjęcia? Że niby Ty masz tą konsolę.

Na gramie wyłapałeś ostatnio 3 bany, wszędzie jesteś spalony. Ile jeszcze raz napiszesz EOT? W temacie bloodborne napisałeś z 10 razy + zignorowałeś temat, po czym znowu wszedłeś i się ośmieszyłeś. Ehh.

18.06.2014 13:38
👍
53
odpowiedz
zanonimizowany960300
13
Pretorianin
Image

Zauważyłem, że to PCtowcy najbardziej narzekają na nową generację konsol, a szczególnie na rozdzielczość i płynność rozgrywki, tymczasem mało kto ma kompa który jakąkolwiek nową grę jest w stanie odpalić w wymarzonych 1080p i więcej niż 30fps. Oczywiście jest to wina twórców gier bo są w z mowie z producentami podzespołów i CELOWO(!!) zawyżają wymagania. Nikt nie pomyślał, że miliony możliwych kombinacji podzespołów oraz obecność różnych systemów operacyjnych uniemożliwia stworzenie gry z małymi wymaganiami na tą prowizoryczną platformę skręcaną w domowym zaciszu? Dochodzi do tego wydanie nowej generacji konsol, co jest oczywiste, że wiąże się z nagłym wzrostem wymagań PCtowych portów pisanych na kolanie przez stażystów.

I screen przypominający w jakiej części ciała mają twórcy gier graczy PCtowych.

18.06.2014 15:31
Bezi2598
54
odpowiedz
Bezi2598
160
Legend

Dawaj pikusp, do boju. Nie widzisz, że on obraża twojego peceta?

18.06.2014 16:22
55
odpowiedz
eglume
53
Konsul

Ogejm_fan zaś w żywiole
Na gramie wyłapałeś ostatnio 3 bany, wszędzie jesteś spalony teksty tupu tiger bonzo, może jeszcze dasz mu bana na procesor
z 10 razy + zignorowałeś temat, po czym znowu wszedłeś i się ośmieszyłeś. w wątku dark souls 2 zrobiłeś to samo

18.06.2014 16:36
Ogame_fan
56
odpowiedz
Ogame_fan
127
SpiderBoy

zaś

Już wiem dlaczego mi tak cebulą zalatywało od Ciebie.

teksty tupu tiger bonzo

Nie wiedziałem kto to, sorry że nie poznaje Twoich idoli internetowych ;< Chyba że to jakieś Twoje alter ego to tym bardziej przepraszam.

może jeszcze dasz mu bana na procesor

To było tak suche, że sam siebie przebiłeś tym tekstem.

w wątku dark souls 2 zrobiłeś to samo

Nie zrobiłem tego samego. A wręcz przeciwnie, zachęcałem Cię żebyś pisał te swoje głupoty, bo doskonale się przy nich bawiłem.

Niezły masz dupościsk, mijają tygodnie a Ty nadal nie możesz się pozbierać z tego jak bardzo się ośmieszyłeś. W sumie to mi nawet Ciebie szkoda. Ale przysięgam że wiedziałem że się tu udzielisz, przeciecież hej! tydzień bez błaznowania z Twojej strony, tygodniem straconym :)

Już Ci gimbusie nawet napisze 10:0 dla Ciebie, abyś mógł się pojarać i pochwalić mamie jaki jesteś super. (pamiętaj, dobijamy do sety i wysyłam order z ziemniaka)

19.06.2014 21:56
57
odpowiedz
zanonimizowany936141
9
Generał

[54] Niech sobie obraża, robi pośmiewisko z siebie nie ze mnie ;>. I skoncz nazywać mnie pikusp bo takowego nicku nigdy nie miał wbij to sobie ty i cała brać do głowy.

[52]

1.Oczywiście oczywiście :D.

2. Ja nie muszę mamy prosić ile razy mam ci do tego łebka wbijać to? Sam zarabiam na siebie ale skoro tak gadasz na ten temat to pewnie sam swoją mamę musisz prosic by ci kupowała komputerek, konsolke i gierki prawda? A komputer z podpisu to zapewne czysta fantazja bo komuś kto jest "fanem" konsol taki komputer nie jest potrzebny bo wystarczą mu konsole przecież.

3. Port? Fajny port który zamiast zwykłych HD tekstur ma aż tak poprawione elementy środowiska naturalnego i tekstury zapewne projektowane pod NG i PC ;>.

4. Znam i były exami na konsole ;>.

5. Ale które BYŁY exami czy SĄ? Z resztą w wątku Uncharted cię chyba wystarczająco zjechałem argumentacją bo coś sie nie pokazujesz tam ;>.

6. Huahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha dowaliłeś, mam swoją konsole czy ci się to podoba czy nie, pogódź się z tym i oszczędź sobie ośmieszenia... 50h? Że niby w Uncharted? Huahahahahahaha nie wierze ty chyba w te gry nie grałeś bo wychodzi na to że to ty bajkopisarzem jesteś, myślisz że ja u niego dzień w dzień siedziałem i grałem albo na jednym posiedzeniu przeszedłem? Błagam skończ kłamać! I wmawiać ludziom fałszerstwa...

Ośmieszyłem się to perunica się ośmieszyłem, biedny frustrat musiał się wyładować wyzwiskami, choć coś tajemniczo zniknął albo dostał bana albo to było czyjeś MC (może Twoje ) bo identyczne denne argumenty dawał :D. 3 bany? Udowodnij mi to, dowód czekam, TAKI JAK ZAPODAŁ HENRAR INNE SOBIE W BUT WSADŹ... Napisze EoT tyle razy aż dotrze to do twojej głowy...

[53] Narzekają bo mają ku temu powód...

19.06.2014 22:38
Ogame_fan
58
odpowiedz
Ogame_fan
127
SpiderBoy

Oczywiście oczywiście

Powiedziałem Ci kiedyś, nie masz do powiedzenia jakichś faktów - to stul pysk. NIE MA NA PS4 GIER W 720p.

Ja nie muszę mamy prosić ile razy mam ci do tego łebka wbijać to? Sam zarabiam na siebie ale skoro tak gadasz na ten temat to pewnie sam swoją mamę musisz prosic by ci kupowała komputerek, konsolke i gierki prawda? A komputer z podpisu to zapewne czysta fantazja bo komuś kto jest "fanem" konsol taki komputer nie jest potrzebny bo wystarczą mu konsole przecież.

Pisałem wielokrotnie, komputer z sygnatury wykorzystuję głównie do pracy. I z takim przeznaczeniem był kupiony. Gry to tylko rozrywka, do której nawet rzadko kiedy odpalam ten komputer, chociażby ze względów energooszczędnych.

Port? Fajny port który zamiast zwykłych HD tekstur ma aż tak poprawione elementy środowiska naturalnego i tekstury zapewne projektowane pod NG i PC

No to tym bardziej, dlaczego R* nie wydał tego od razu skoro było tak projektowane pod PC?

Znam i były exami na konsole

Tak, oczywiście że były.

Ale które BYŁY exami czy SĄ? Z resztą w wątku Uncharted cię chyba wystarczająco zjechałem argumentacją bo coś sie nie pokazujesz tam

Nie muszę się tam pokazywać, zrobiłeś syf swoją żałosną osobą w wątku który Cię nie dotyczy bo gra nie wychodzi na blachę. Nie muszę prowadzić 'rozmowy', z osobą tak umysłowo ograniczoną, w 15 wątkach jednocześnie.

50h? Że niby w Uncharted?

Że niby nie umiesz czytać? Odpowiedź jasno się odnosiła do Demon's Souls, którego 'przeszedłeś u kolegi'.

nie wierze ty chyba w te gry nie grałeś bo wychodzi na to że to ty bajkopisarzem jesteś

Aha, czyli standardowo - pół forum nazywa Cię bajkopisarzem (którym jesteś) więc odwracasz kota ogonem i nazywasz resztę forum bajkopisarzami. Czyli jak koledzy w gimnazjum (zapewne) mówią Ci że jesteś kretynem, to Ty im odpowiadasz 'WY JESTEŚCIE' ?

myślisz że ja u niego dzień w dzień siedziałem i grałem albo na jednym posiedzeniu przeszedłem?

Szczerze? To myślę że 'w dupie byłeś i gówno widziałeś' i jedyne co umiesz to kłamać.

Napisze EoT tyle razy aż dotrze to do twojej głowy...

No jeśli do Ciebie dotrze, bo najwidoczniej nie wiesz co to jest eot skoro cały czas piszesz w wątku w którym się ponoć zamykasz.

Narzekają bo mają ku temu powód...

Jaki? Jakoś Ci nie przeszkadza granie w WD w 25-30 fpsach na średnich. Teraz nagle boli Cię że na konsolach (gdzie w singlu, nie ma zbytniej różnicy, ponieważ kontroler nie jest tak czuły jak myszka) jest 30 fpsów? Hipokryto.

19.06.2014 23:25
😁
59
odpowiedz
zanonimizowany936141
9
Generał
Wideo

[58]

1."nie masz do powiedzenia jakichś faktów - to stul pysk" Ojoj skąd tyle agresji w tobie, nie frustruj sie tak bo ci żyłka pęknie ;>.

2. Oczywiście, i my bez namysłu mamy ci uwierzyć (bajkopisarstwa część dalsza).

3. Może czekał na E3, to samo pytanie mozna by zadać
a) Czemu gameplayu szybciej z W3 nie pokazano
b) Czemu DI 2 nie zapowiedziano
c) Czemu Uncharted 4 nie zapowiedziano oficjalnie wcześniej... Argument z szafki na brednie wyjęty.

4. No "były" ale już nie są, takie życie co zrobisz? Nic nie zrobisz ;>

5. Huahahahah 2 osoby cie skrytykowały a że nie chciałeś się ośmieszyć wyzywając obu to poszedłeś, typowe dla osób takich jak ty z braku argumentów się wycofać a potem w innym temacie pisać brednie pokroju "zrobiłeś z siebie błazna bla bla bla", gówno mnie obchodzi że ta gra nie wychodzi na PC, aż tak cie to boli że wypowiadam się w wątkach? Od tego jest forum nie podoba się to nie czytaj, krótka piłka... Ja gdybym mógł to twoich głupot też bym nie czytał ale skoro 3/4 wątku jest twoimi postami zaśmiecone to nie da się.

6. No przeszedłem i co masz z tym problem? Widać mam spoko ziomków, czyżby ból tyłka znowu ? Tym razem że ktoś ma ziomków u których może siedziec i pozwalają mu grac w gry... Nie wierze w ciebie... Po tym mam dość a mam jeszcze 4 pkt do skomentowania xD.

7. Gimnazjum? Huahahaha to że ty do niego chodzisz nie znaczy ze wszyscy chodzą bo póki co to 3/4 forum ma ciebie i alphalyra dosć za wasze fanboyskie poglądy a gdy ktoś ci napiszę prawdę w twarz to rzucasz wyzwiskami i wyzywasz od gimbusów... I jak już pisałem osoba nadużywająca słowa "gimbus" zazwyczaj sama nim się okazuję :), a po twoim zachowaniu jakie prezentujesz na tym forum to więcej jak pewne. A no i to nie ja rzucam wyzwiskami typu "debil", "kretyn" , "idiota" ;).

8. Dobrze dobrze, w kłamaniu to ty jesteś niedościgniony ;>, i ten cytat odnosi się do ciebie, bo oceniasz mnie a gówno o mnie wiesz, rzucasz się do mnie rzucasz jakbyś był Bogiem albo kimś jeszcze innym -.-, sorry świat nie kręci się w około ciebie uświadom to sobie...

9. Gdybyś rozumiał skrót "EoT=End of topic" to zamilkłbyś i skończył ciągnąć wątek w temacie do tego NIE przeznaczonym -.-... Ja nie wiem gościu ile masz lat ale po twoim zachowaniu to ja stanowczo mam więcej od ciebie...

10. https://www.youtube.com/watch?v=nkyMIJNJCOs specyfikacja identyczna prawie jak mój obecny komputer i powiedz mi gdzie ty tam masz 30 klatek pomijając dropy spowodowane złą optymalizacją która poprawiają mody i wychodzący niedługo patch od Ubi, a to jest Ultra i full hd.. Widać guzik widziałeś a sie rzucasz jak ryba bez wody jeszcze teraz czekam aż Rockstar powie że GTA V będzie miał 30 fpsów na NG i W3 od Redów :D... Nagle mnie boli? Huahahahaha zawsze mnie to bolało, ale co tam pamietaj że to nie PC'towcom Ubi obiecało 1080p i 60 fpsów a tydzień przed premierą walnęło że jednak nie będzie full hd i tylko 30 fpsów ma byc xD. Zero dowodów masz, same puste słowa radzę ci człowieku skończ tak skakać do każdego... Ehh pamiętam te forum jak takich jak ty tutaj nie było, to było piękne forum można się było wypowiedzieć na temat każdej gry a jeśli trollom takim jak ty sie coś nie spodobało i zaczęli włączać tryb "bluzgatora" i wyzywać każdego to lecieli z tego forum ;>. A i taki komputer wymieniając proca na powiedzmy i5 o podobnej wydajności kosztuję 2,5k prawie tyle co konsole a mam full HD i ultra detale :d.

Także PIS JOŁ ZIOM i EoT może teraz w końcu zrozumiesz i skończysz te swoje farmazony pisać bez pokrycia.

19.06.2014 23:54
Ogame_fan
60
odpowiedz
Ogame_fan
127
SpiderBoy

Oczywiście, i my bez namysłu mamy ci uwierzyć (bajkopisarstwa część dalsza).

A kto to 'WY'? I czemu ma mi zależeć żeby cokolwiek 'Wam' udowadniać?

Może czekał na E3, to samo pytanie mozna by zadać

Tak samo jak czekał żeby ogłosić GTA5 na past geny, na E3... Oh wait, nie czekał.
Pecetowcy mistrzami w oszukiwaniu siebie samych.

Czemu Uncharted 4 nie zapowiedziano oficjalnie wcześniej...

Uncharted było zapowiedziane oficjalnie.

Argument z szafki na brednie wyjęty.

Ten Twój na pewno.

No "były"

Część nie była, część jest nadal. Cóż zrobisz. Seria nigdy nie byłą eksluzywna dla konsol.

Huahahahah 2 osoby cie skrytykowały a że nie chciałeś się ośmieszyć wyzywając obu to poszedłeś

Nie, odpowiedziałem Lukasowi, bo mimo wszystko chłopak ma łeb na karku i umie się wysłowić i da się z nim pogadać. Ty jedyne co umiesz to bełkotać i pisać 'hahahahah' albo 'po2'.

No przeszedłem i co masz z tym problem?

A były w tym śnie krasnoludki?

Widać mam spoko ziomków, czyżby ból tyłka znowu ?

No tak, bo lepiej wymyślać że się ma kolegów, niż mieć własną konsolę i na niej grać. Jesteś taki zajebisty, mało kto może sobie pozwolić na łażenie po kumplach i proszenie o zagranie w grę.

Nie wierze w ciebie

Wzajemnie.

I jak już pisałem osoba nadużywająca słowa "gimbus" zazwyczaj sama nim się okazuję

BINGO! Sam siebie obraziłeś! Wyręczasz mnie chłopaczku.

sorry świat nie kręci się w około ciebie uświadom to sobie...

Jesteś na prawdę głupi, sam sobie wkręcasz że ktoś coś twierdzi, później to komentujesz a na koniec jeszcze sobie przyznajesz racje.

Gdybyś rozumiał skrót "EoT=End of topic"

Nie, to że ktoś Ci źle napisał w wątku o GTA5, nie znaczy że tak jest. Bo po prostu dałeś się podpuścić. Nie jesteś moderatorem żeby komuś narzucać zamknięcie tematu.
Pisząć EOT uświadamiasz że TY zakańczasz dyskusję i przechodzisz do innego tematu. Ja nic nie zakańczam i mogę sobie pisać ile chce. Więc jak wiesz co to oznacza, to nie pisz tego w kółko bo się ośmieszasz.

Ja nie wiem gościu ile masz lat ale po twoim zachowaniu to ja stanowczo mam więcej od ciebie...

Tak, Ty masz 50 tylko rok temu miałeś udar. Dlatego piszesz tak, jakby małpa obierała banana nad klawiaturą.

specyfikacja identyczna prawie jak mój obecny komputer

Ten zmyślony? Bo ten prawdziwy raczej ma gtx 560 i phenoma II. Więc nie musisz już kłamać.

pamiętam te forum jak takich jak ty tutaj nie było, to było piękne forum można się było wypowiedzieć na temat każdej gry

pamiętam jak 'te' forum zaśmiecałeś swoimi poprzednimi kontami, ale było fajnie! iks de iks de!

wyzywać każdego to lecieli z tego forum

No wiesz coś o tym!

podobnej wydajności kosztuję 2,5k prawie tyle co konsole a mam full HD i ultra detale

Przez pół roku. Wyjdzie nowy AC i się od nowa zacznie, tak samo jak przy WD.

pisać bez pokrycia.

Bez pokrycia to Twoje życie powinno być. Jeszcze się rozmnożysz i złożysz jaja.

Uważaj teraz, ja napiszę EOT. I możesz już płakać, bo nie zamierzam ciągnąć dyskusji z takim oszołomem jak Ty.

20.06.2014 23:10
preDratronIX
61
odpowiedz
preDratronIX
88
Generau

Ale hejcior poszedł. Popcornu tylko nie mam.

20.06.2014 23:35
62
odpowiedz
eglume
53
Konsul

Ogejm_fan jak tam petycja w sprawie anulowania GTA V na PC ?

21.06.2014 18:39
😁
63
odpowiedz
zanonimizowany936141
9
Generał

[61] Ja już się nawet z tym typem nie kłócę tutaj, to fanboy niech wiecej petycji o nie wydawanie gier piszę :D.

[63] O dziwne po zadaniu Twojego pytania nawet nie odpisał czyżby trafienie w sedno? Pewnie mają naradę i będę pisać o Destiny i MGS Phantom Pain oraz znów napiszę kilkadziesiąt wersów bzdur jakiego to kompa nie mam i że WD na PS4 = Ultra detalom PC'towej wersji gdzie KAŻDY pisze nawet redaktorzy branżowi że WD PS 4= High PC'tow ;>. Kłótnia z nim to jak walenie w ściane grochem, on ma swój świat. A no i hipokryzja, w jednym wątku pisanie że nie ufa sie developerom w sprawach grafiki a w innym przytacza argumenty zaprzeczające temu, poczytaj wątek Phantom Paina PC'towy.

21.06.2014 19:08
64
odpowiedz
eglume
53
Konsul

@freak_man
z ogejm_fanem się nie prowadzi dyskusji (w wątku dark souls 2 o tym nie wiedziałem dlatego wywiązała się dyskusja a gdy przy 2 poście zabrakło mu jakiegokolwiek merytorycznego stanowiska zaczął wyzywać i rzucać się jak dzieciak ADHD, swoją drogą nieźle się tam ośmieszył) jego po prostu trzeba tępić na każdym kroku na co sobie zapracował ciężką pracą na tym forum

22.06.2014 17:19
65
odpowiedz
zanonimizowany936141
9
Generał

[64] Ja czasami mam wrażenie że na tym koncie 2 różne osoby siedzą.

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl