Gramy w The Blood of Dawnwalker!
Adam i Oskar wyruszyli dziś do Warszawy i będą mieli okazję zagrać w nową grę od Rebel Wolves. W ciągu najbliższych dni pojawi się tekst oraz film na tvgry z pierwszych wrażeń :D Czekacie na premierę?
Mam zerowe oczeikiwania, wiec szansa ze sie milo zaskocze.
Minus natomiast za tytul gry. Bardzo trudny do zapamietania i wszyscy juz raczej mowia po prostu Dawnwalker.
Ten sam tragiczny blad popelnili tworcy Clarie Obscure. Gdzie czesc graczy mowila Cliare Obscure a w Ameryce mowili Expedition 33 i bardzo czesto ludzie mysleli ze sa to inne gry.
Zazdroszczę! najbardziej oczekiwany przeze mnie tytuł w tym roku. No nic, teraz tylko czkać aż spadnie embargo i poczyta się opinie.
Zaraz po Gothic Remake to gra z topki na które czekam, także tego... no teraz jest number 1. Ciekawi mnie co z tego wyniknie ale jestem pozytywnej myśli wyjścia gry 8/10.
Ja czekam. Wystarczy mi nawet coś pomiędzy średniakiem, a dobrą grą, bo ostatnio nie ma zbytnio takich action RPGów fantasy za wiele.
Super, czekam na tekst, tak samo jak i na grę, ogólnym klimatem bardziej mi podchodzi niż Wiedźmin.
Ja tam czekam, chętnie zagram bo ogólnie fajnie to wygląda, ale martwi jedynie sposób grania odnośnie ograniczenia aktywności, że to zrobimy to już na to nie będzie czasu... bo trzeba grać w to samo jeszcze ze 3 razy, żeby zobaczyć wszystko, no z tym trochę słabo, ale chętnie się zobaczy nowy materiał.