Gram w stare gry - czy to normalne?
Siemanisko stare psisko!
Lubię grać w starsze gry i koledzy za to mnie wytykają palcami (bo stare, słaba grafa itp). A ja lubię grać w starocie bo moim skromnym zdaniem są lepsze od nowości (grafika mnie nie interesuje). Dziś zabieram się za dodatek do Call of Duty 1. A jak jest z wami?
normalne, ale gadanie typu "nie gram w nowe gierki bo nowe gierki są do dupy a kiedyś to były gierki" też uważam za głupie
Całkowicie nienormalne. Wszystko co zostało wydane przed 2011 rokiem i nie posiada Piksel Szader 8.4, to szmelc! Ale nie przejmuj się, razem pójdziemy na leczenie. Może nam się ładne pielęgniarki trafią...
Tyż prowda nagytow... Ale błagam, rozstrzelajcie, krzesła elektrycznego nie zniosę :-(
Gram w nowe gry i czasem są super ale lubię też stare gry. Moi kumple lubią tylko nowości a ja lubię też starocie.
Czyli gram też w starocie i jestem głupi? Bez przesady.
Mi zdarza się wracać do tytułów, które swoją premierę miały przed 2000 rokiem i uważam to za całkiem normalne.
70% gier w ktore ja gram, zostalo wydanych przed 2000 rokiem, wiec uwazam, ze granie w starocie jest czyms normalnym.
Czyli jednak jest to normalne :)
Teraz graj w stare, na starość będą nowe. Miras też tak zrobił.
http://forumarchiwum.gry-online.pl/S043archiwum.asp?ID=4288935
Mnóstwo tutaj ludzi z problemami umysłowymi.
A ja właśnie dzisiaj znów zacząłem przechodzić PoP Warrior Within na hardzie, jestem już w połowie gry :) Nie jesteś osamotniony, większość gier dzisiaj nie mają "tego czegoś", czego miały starsze. do CoDów też zamierzam powrócić za niedługo i nie widze w tym nic dziwnego.