Cześć
Znacie może jakieś ciekawe gry o tematyce zombie?
Nie chodzi mi tylko o taką zwykłą grę ale coś w tym stylu. (ale za inne tytuły też jestem wdzięczny)
Znajdujesz jedzenie ,bron kryjówke.Znajdujesz ocalałych.
Gra nie musi mieć jakiejś super grafiki ,może być nawet przeglądarkowa (z innymi graczami)
Do gustu przypadły mi też gry-filmy jak np The walking dead ,Heavy rain znacie inne podobne gry?
Z góry dzięki
Project zomboid wydaje się być dobry , a tego DayZ polecacie?
jest to w ogóle gra tego typu? bo na gameplaeyach widać tylko jak biegają i zabijają zombie.
State of decay na xboxa 360 wiem ze na pc, ale tylko to przychodzi mi do glowy.
Dead Island z modem podwyższającym trudność, jest prześwietne. Walka z trzema zombiakami na raz jest trudna, a po śmierci tracisz pieniądze.
Ewentualnie DeadZ które nie wiadomo czy działa.
Jak coś jeszcze znacie proszę pisać.
nie pamiętam nazwy ale tam zombi pracowały i trzeba było ich karmić a jeśli nie to trzeba było z nimi walczyć PS tam zombi są w małych koloniach gdzieś od 3 do 6,ale jest jeden mutant zombi a on ma wzrost 5 i pół metra a normalne zombi mają 2 metry i jest fajny a on jest w 1 wersji jest zielony ale z 2 wersją jest zielono-niebieski przez radioaktywne związki chemiczne i ma 6 metrów
ale tam jest po tym zombi mutancie to jest zombi-kowal potem zombi-górnik a nastęmpnie zombi-drwal a na samym końcu jest zombi-rolnik
ale tam jest zombi mroku i oni są czerwoni na pustyni a brązowi w górach i majom samochody rajdowe i tam za zajęcie 1 miejsca to otrzymywało się 1000 kasy,za 2 miejsce 700 kasy a za 3 miejsce 400 kasy a za miejsca od 4 do 7 100 kasy a za od 8 do 10 to 50 kasy a tam za 1 zombi trzeba 50,000 i trzeba mieć transmodulator zombi a go nie można sprzedać chyba że ma się 2 lub 3
To co napisałeś opisuje State Of Decay - Zbierasz drużynę, usprawniasz kryjówki, szukasz pożywienia.