Szukam gry z otwartym światem, najlepiej darmowej. oczywiście nie minecraft, ani inne znane gry, w które zapewne grałem. Tylko żeby nie ważyła 10GB, a góra 3-4!!
Odkryłem przed chwilą odkryłem grę Anterworld. Darmowe, WIELKIE, mało waży.
@Persecuted
Nie, nie za dużo ściągania, spójrz na moją wypowiedź- NAJLEPIEJ DARMOWE!
Persecuted - Równie dobrze może mieć mało miejsca na dysku...
Ja polecam Skyrim, Just Cause 2 (teren na którym możemy się poruszać jest aż za duży moim zdaniem), Fallout'y NV i 3, The Saboteur (trochę Asasyna i GTA w II Wojnie Światowej)
Gta San Andreas, ale w to już chyba każdy grał.
Chudy: czytasz w moich myslach, ta sama gra przyszla mi na mysl dlatego polecam!
Za darmo to możesz co najwyżej dostać kopa w dupę a nie grę z otwartym światem.
Pamiętam jakiegoś space sima, darmowego, ale nazwy nie pamiętam. Gra nowa, po 2009 roku, wszyscy się zachwycali nad ogromem świata.
Anteworld póki co to bardziej taka pokazówka silnika aniżeli gra no ale niemniej dostępny obszar jest imponujący (Ziemia w skali 1:1 ponoć)
Póki co to Anteworld nie działa.... Crash lub w ogóle się nie włącza!
A znacie jakieś darmowe Space simy BEZ STRZELANIA najlepiej????
Wybaczcie takie zboczenie zawodowe - widzę w ludziach przestępców i spodziewam się najgorszego ;].
Wybaczcie takie zboczenie zawodowe - widzę w ludziach przestępców i spodziewam się najgorszego ;].
|
|
Jesteś zawodowym przestępcą?
<---------
Przestępca widzi w ludziach przestępców? Myślałem że frajerów ;P.
Ale nie, nie jestem przestępcą - raczej w drugą stronę, ja się ich (pośrednio) pozbywam ;).
Pozbywasz się ich? jesteś egzekutorem?
Btw kim byś nie był ja bym się bał z tobą pracować
widzę w ludziach przestępców i spodziewam się najgorszego
+
ja się ich (pośrednio) pozbywam
berial6
Prekursor, śmiem wątpic byś w to grał
https://www.gry-online.pl/gry/the-precursors/z5a2b#pc
Pozbywasz się ich? jesteś egzekutorem? Kapusiem, przecież napisał ja się ich (pośrednio) pozbywam
Jesteś zawodowym przestępcą?
Ale nie, nie jestem przestępcą - raczej w drugą stronę, ja się ich (pośrednio) pozbywam ;).
Pozbywasz się ich? jesteś egzekutorem? Kapusiem, przecież napisał ja się ich (pośrednio) pozbywam
To się nadaje na 4chan'a :D
Wydało się... Niestety ta wiedza umieszcza was na szczycie mojej listy weekendowych sprawunków ;].