Gra RPG
Witam,
Moglibyście mi polecić jakaś grę RPG na taki komputer : Intel Pentium 4 CPU 2.41 GHz, 1 Gb Ram Ge force 6600 z 256 MB ram ( wiem że bardzo słaby ale mam go od komunii i mam zamiar go zmienić ale jeszcze chciałbym w jakaś grę pograć fajna RPG na tym kompie :) jbc w Drakensang : the Dark Eye już grałem :) )
"Gothic" 1, 2,
"The Elder Scrolls" do "Obliviona"
"Newerwinter Nights"
Might & Magic IX
powinno Ci wystarczyc
Mass Effect
Gothic III
Icewind Dale I + II
Baldur's Gate I + II
Neverwinter Nights II
Czy na pewno Mass Effect pójdzie mi ?
znaczy Drakensang : The Dark Eye nie było problemu z graniem i w Gothic 3 tez się dało jakoś grac
[up] 9 bo napisał że od komunii ma kompa albo 18 (z nicka)
Jakby to robiło jakąś różnicę ^^
Anachronox
Arx Fatalis
Grandia 2
Mass Effect był niedawno w CdA, więc po prostu pożycz od kogoś i sprawdź (po instalacji, nie wymaga płyty w napędzie)
Gothic 1 ,2 tak powinien śmigać ,ale o Gothic 3 możesz zapomnieć będą duże lagi,a nieraz ci się komp zawiesi , wiem bo kiedyś miałem 6600 GT i to była porażka
The Elder Scrolls I Arena
The Elder Scrolls II Daggerfall
The Elder Scrolls III Morrowind
The Elder Scrolls IV Oblivion
Gothic 1
Gothic 2 + Noc Kruka
Fallout 1
Fallout 2
Icewind Dale
I wiele wiele innych ... głównie gry do 2006 roku.
Zależy jeszcze z jakiej wolisz grać perspektywy, z oczu, czy kamera za plecami, czy jeszcze wyżej ..
Najbardziej polecam wszystkie TES'y i Gothic.
ale o Gothic 3 możesz zapomnieć będą duże lagi,a nieraz ci się komp zawiesi , wiem bo kiedyś miałem 6600 GT i to była porażka
pfff, ja Gothica 3 przeszedłem na fx5200 i to jeszcze premierówkę, bez żadnych patchy! :P
ale o Gothic 3 możesz zapomnieć będą duże lagi,a nieraz ci się komp zawiesi , wiem bo kiedyś miałem 6600 GT i to była porażka
Mylisz się przeszedłem całego i Zmierz Bogów też i ok miałem lagi tak co 10 sekund na sekundę (oczywiście mowie o ruszaniu się czyli wtedy kiedy teren się wczytuje ) ale jeśli nie am się kasy na komputer i jest się niepełnoletnim to trzeba wykorzystywać to co się ma w 100% i nawet więcej ( więcej czyli właśnie w takich grach ze będą sie cięły) cóż takie życie .