GRA ROKU 2010 - kategoria: Najlepiej rozwijana gra MMO
Zapraszamy do głosowania w kategorii: Najlepiej rozwijana gra MMO!
http://graroku2010.gry-online.pl/?kategoria=najlepiej-rozwijana-gra-mmo
World of Warcraft (Cataclysm)
Z braku laku (bo juz dlugo nie gram) glos na WoWa. Murowany dla mnie kandydat, jeszcze dlugo zadne MMO mu nie zagrozi.
Jaki Fail , gdzie jest Runescape ? przecież on co tydzień ma nowe rzeczy .A taki wow ? raz na rok
Jak dla mnie 4Story ;-)
Zagłosowałem na Dungeons & Dragons Online. W roku 2010 wyszło do gry 6 Updatów, dlatego w pełni zasługuję na tytuł gry roku w tej kategorii. Ale wiadomo wygra WoW...
Hmm, a czemu w tej kategorii nie ma Runes of Magic, które przez ostatni rok rozwinęła się wielokrotnie bardziej od jakiejś połowy tu wymienionych i w dodatku za zmiany nie trzeba było płacić?
tu nie trzeba być wróżką żeby wiedzieć kto zwycięży :D
1.WoW 99,99 %
2.Reszta 00.01 % :P
Brakuje mi Runes of Magic własnie. Gra rozwinęła się potężnie przez ostatni rok, do tego jest darmowa a na liście jej nie ma..WTF?
czemu nie ma Tibii ta gra jest rozwijana od 1997 roku do teraz :D
Nolifer ogarnij się runescape to gra dla dzieci.
jak dla mnie WoW kiedy w niego gram czuje magie.
[18]
EVE Online - tyrannis. Avatary, ktore nie maja wplywu na gre. Incursion ktora jest zabawka na kilka minut. "rocket fix" ktory nie jest zmiana a fixem buga (poprawka zmian) ktore wyszly 2 lata temu. Sorry, ale jesli zmiana 2 cyferek zajmuje im 2 lata nie jestem w stanie uznac tej gry za najlepiej rozwijana. Do tego pojscie w mikroplatnosci i w mainstream NPC slashing (czytaj: EVE cofa sie w rozwoju).
IMO EVE przestala przodowac pomyslami w swiatku MMO jakies 2 lata temu, od tamtego czasu stara sie co najwyzej przypominac WOW w kosmosie.
A IMO najlepiej rozwijajaca sie (przynajmniej w roku 2010) gra byl LOTRo. Uratowanie gry przez przejscie w sensowny system mikroplatnosci = przyklad dla innych jak to robic. Ewentualnie tez DDO (podobne podejscie), ale to bylo chyba przed 2010?
Umieszczanie WoWa między innymi grami MMO niema sensu bo i tak WoW wygra. Powinna być jakaś nowa kategoria w której odrzuci się WoWa a będzie reszta gier MMO i wtedy będzie zacięta rywalizacja.
Myślę że z WoW'em jak z pisem. Wybierzmy mniejsze zło.
tomoczak sun@ Na jakiej podstawie to stwierdziłeś ? Bo ma taka grafikę ? Wow też ma bajkową i do tego strasznie gównianą więc nie wiem na jakiej to podstawie wyciągnąłeś , poza tym w wowie oprócz tych całych śmiesznych battlegroundów w któryś w rs jest z 10 może rodzai nie ma nic do roboty . I tak właśnie mnie zdenerwowałeś bo nie lubię jak ktoś ocenia grę w którą nie grał a tylko ogladał ss. Każdy tak zajawia się wow'em a tak naprawdę ta gra do dno .
a ja tak w ogóle zagłosowałem na Władce pierscieni dlatego, że zrobiła sie darmowa :D
Liczyłem na obecność APB :P
APB już nie ma.... WoW wszystkich deklasuje, jak zawsze :)
A gdzie np. l2?
A gdzie w grach online jest League of Legends? Słabo, nie postarali się ci, co tworzyli ranking :D.
Owszem WoW był mocno rozwijana. Ale w porównaniu do League of Legends, to WoW praktycznie stoi w miejscu. Ta gra (LoL) rozwija się szybciej niż... aż brakuje mi porównania :P A czemu tej gry nie ma na liście? Eh, ci moderatorzy...
LOL i jedna postać na 2 tygodnie? Rozwój nie z tej ziemi. Na jedyną rzecz, która interesuje wyjadaczy lol'a czyli Magma Chamber czeka się już ponad 3 miesiące, więc z czym do wowa pytam?
World of Warcraft najlepsze MMO