Nie wiem dlaczego ludzie najbardziej stawiają na Mafie 2.Nie sądzę żeby to był hit.Ja postawiłem na Battlefield Bad Company 2 i sądzę że to będzie najlepsza gra 2010 roku.Redakcja "Play" już grała w betę BBC2 i im się bardzo spodobała a co dopiero zagrają w pełną wersję gry.Myślę że wszyscy fani gier wojennych na tą grę czekają i ja też.Już nie mogę się doczekać premiery gry 5 marca.
fifa 11
Zdecydowanie Mafia II, juz po nielicznych gameplayach widac, ze bedzie to jedna z najlepszych gier tego roku - klimat, klimat, klimat i jeszcze raz klimat, a do tego niezla oprawa audiowizualna ;)
Nie wiem dlaczego ludzie najbardziej stawiają na Mafie 2.Nie sądzę żeby to był hit.
Oczywiście argumentów brak...
Szkoda że Heavy Rain nie jest pierwszy... :P Może dlatego że jest tylko na PS3?!
Jak Heavy Rain wyjdzie do sklepów, to głosuje też na Red Dead Redemption albo God of War III ALBO Mafia II albo... no i tak to sie ciągnie. ;) Czekam na tyle gier, że aż głowa boli.
Pozdro dla wszystkich głosujących!
NIECH WYGRA NAJLEPSZY! :D
THE FORCE UNLEASHED 2 musi wygrać ;D To będzie najlepsza gra 2010!
Dlaczego nie ma Just Cause 2 ???
Battlefield: Bad Company 2
:D
MMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 222222222222222222222!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oficjalnie powiedziano, że Batman: AA2 nie wyjdzie w tym roku.
ja wam powiem,ze moim zdaniem najlepsza gra 2010 to bedzie splinter cell conviction
mozna wywalic
Kurde tyle świtnych gier że nie moge się zdecydować. Mafia II albo Alan Wake ( która zapowiada się mega klimatycznie ;]
PRINCE OF PERSIA FORGOTTEN SANDS no panoooooooowie jak można zapomnieć o takiej grze jak PoP ;| ale według mnie najbardziej warto czekać na God Of War III ;D
mogłem sie tego spodziewać
mafia 2
widzę że słaba pozycja Starcrafta 2 wynika z tego że niewielu graczy już pamięta Starcrafta 1...
no ale cóż dzieci grafiki są niestety w większości...
No niestety exclusive'y na konsole nie mają szans na wygraną, gdyż PC jest zbyt popularną platformą do gier w Polsce. :/
ja najchętniej bym zagrał w alien vs predator widziałem rencenzje i mi się spodobała
Szkoda Wiedźmin na 2 miejscu ale jeszcze zobaczymy, ma spore szanse na bardziej zaszczytny tytuł Gra Roku 2010 i jest moim faworytem. Mafia II to porażka. :P
adi123321 sam gownem jestes. Zaloze sie ze wiedzmina nawet na oczy nie widziales.... Szkoda gadac.....
Szkoda że RDR tak daleko.