Gra do 60/70zł
Jaką grę polecacie do 60/70 zł?
Lubię strzelanki, akcję, skradanki, wyścigi ogólnie wszystko.
Splinter Cell Conviction? AC?
Gra w wersji pudełkowej.
edit: A, przepraszam. Nie doczytałem, że tylko pudełka cię interesują.
Nie zmienia to jednak faktu, że warto się zainteresować promocyjną ofertą na Steamie. Za 50PLN masz cztery gry, które spełniają Twoje kryteria.
http://store.steampowered.com/sub/7513
a ja we ferie widzialem nfs hot pursuit w tej cenie w empiku ;)
edit:Slasher11 - ooops :D nie wiedzialem
Splinter Cell Conviction i przechodzic w coopie online!
Kjx ale te gry to przeszlosc, jedyne co trzyma poziom do dzisiaj to far cry 2!
Koksik, a przeczytałeś pierwszy post? Jest tam wymieniony między innymi AC, który jest w pakiecie. Jak więc widać, kolegę tomo interesują również "przeszłe tytuły". Zresztą, SCC też najnowszy już nie jest.
No i za 60PLN raczej żadnej nowości, która dopiero co wyszła, nie kupi.
Pamiętaj też: w grach nie tylko grafika się liczy...
Ale przeczytales ze to jest AC 1 ? nie wydaje mi sie zeby to go interesowalo od AC 2.
Jak nie kupi jak kupi -.-
1. Co? Nie rozumiem co Ty do mnie rozmawiasz...
2. Podaj przykład gry pokroju AC lub SCC (chodzi mi o "rozmach", nie o rodzaj), którą dopiero co wyszła i kosztuje 60PLN.
Medal of Honor i Hot Pursuit owszem ale pierwowzory które wyszły już dawno.
Black Ops moim zdaniem nie ma prawa być porównywany jakością do pierwszego AC i Conviction.
Thane ja pisze o grach o ktore pytal sie autor watku, a poza tym kjx pierw napisal nowosc ktora kosztuje 60 zl pozniej zedytowal posta i napisal co innego
Nie, nie jest mi łyso. Niby czemu? MoH wyszedł prawie pół roku temu, a NFSHP 5 miesięcy. Średnie te Twoje nowości. Nadal twierdzę, że lepszym dealem jest paczka AC, CoJ, TC:RSV2 i FC2 za 50PLN niż którakolwiek z wyżej wymienionych przez Ciebie gier (abstrahując od tego, że autorowi wątku zależy na pudełku).
NFS wyszedl 4 miesiace temu ;) jak dla mnie to jest wciaz nowosc.
jeszcze Star Wars TFU 2 oraz moge polecic Two Worlds 2. ;)
Dobra, z tej waszej pomocy to narazie nic nie wybrałem xD
Jeśli to pomoże to w swojej mini kolekcji mam już:
1. Battlefield: Bad Company 2
2. Battlefield: Bad Company 2 Vietnam
3. Just Cause 2
4. Batman Arkham Asylum
5. Call of Duty Black Ops
6. Grand Theft Auto IV: Complete Edition
I mam problem z BC2 Multi może wy tutaj pomożecie, ściągnąłem PunkBustera i wyskakuje po próbie wejścia na serw, komunikat "Wyrzucono Cię z gry. Powód: PunkBuster kicked player "lalala" (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe"