https://www.gry-online.pl/forum/pilka-nozna-mistrzostwa-swiata-2026-kanadameksykusa/z21022c37
Dodawanie do ignora chyba nie działa... niby w ustawieniach forum mam info, że ignoruję, a i tak posty się wyświetlają.
Takie pytanko z ciekawości, odkąd odkopywacz zwłok pogratulował mi 9 lat na forum w jednym wątku to miałem nagle ranking 117, a dziś mam 108. Normalnie powinienem mieć 99 teraz, chyba że przywróciliście mi kiedyś odebrane punkty za bycie niegrzecznym 🤪
I drugie pytanie, tenor od gifów na forum umarł czy mam jakiś błąd?
Luźna prośba, pomysł, propozycja.Dodajcie, zróbcie możliwości dodania w bazie danych gry/encyklopedii, jakiejś nawet zakładki i wrzucenia screenów z danej gry przez użytkowników, lub ewentualnie do profili userów dodanie screenów, i ich przypisywanie na bazie gier z encyklopedii a później w opisie danej gry, oddzielny "koszyk" ze wszystkim screenami graczy/użytkowników danej gry. Oczywiście można zrobić "limit" wrzucania, np. 10 screenów do każdej gry, każda osoba mogła by wrzucić, bo rozumiem że "zasoby"...
Dodatkowo z możliwością ich oceniania, lajkowania, komentowania?
Może mogło by być to fajnie...
Druga sprawa...
Wyróżnienie recenzji, oceny graczy w danej grze.
Można jakoś to wyróżnić by recenzja z oceną kogoś mogła być w jakiejś innej "sekcji", coś na podobnej zasadzie jak steam, z możliwością podania swojej czasu gry, recenzji, krótkiego tekstu wraz z oceną.
Teraz to jest po prostu wszystko wrzucone do jednego i ciężko coś znaleźć konstruktywnego pośród zwykłych komentarzy, pytań, hejtu itd... Recenzja userów wśród recenzji tutejszych recenzentów.
Pomyślicie...? :))
Może byście pomyśleli nad ograniczeniem odkopywania wątków przez osoby z rangą 0. Albo po prostu zamykać wątki w których ostatni post był np. 3 lata temu.
Gdzie zniknęła wyszukiwarka obok awatara?
A dobra, już widzę. Strasznie niewygodnie po lewej stronie teraz, zmiana na minus dla mnie :(
Masz nowy watek https://www.gry-online.pl/forum/gol-2026-h2-watek-techniczny-i-organizacyjny/zd102c016