Tym razem coś dla fanów ścigałek.
Dawno nie było nic ciekawego na tej półce, więc chyba warto ;)
THE CREW -> https://www.gry-online.pl/gry/the-crew/zc3799
Niestety nie mamy do oddania gry.
Mówię niestety, bo wczoraj się trochę pobawiłem i coś zaiskrzyło :D
Pewnie jak zwykle nie będę miał czasu żeby ograć dokładnie, ale co począć :(
Do oddania mamy sześć koszulek.
Wygrywają maile:
#1 #4 #6 #14 #18 #22
Poprzedni wątek jest tu -> https://www.gry-online.pl/forum/giercownik-265-far-cry-4/z4ce0e4c?N=1
Giercownik to cykliczny wątek niejedynej audycji radiowej o grach w Polsce ;)
Możesz jej słuchać w każdą sobotę ok. 14.15. tu - >
http://www.radio.koszalin.pl/pl/page/dod/sluchaj-online.html
czyli na antenie Polskiego Radia Koszalin.
Nagroda główna w naszym konkursie, to z reguły gra-bohaterka wątku !
Wygrywa ją osoba, która udzieli poprawnej odpowiedzi na pytanie konkursowe i trafi swym mailem w odpowiednie miejsce.
Nagrody dodatkowe (jeżeli są), to najczęściej przeróżne gadżety !
Wędrują one do osoby, która najlepiej (IMO) wywiąże się z zadania specjalnego postawionego w wątku,
lub pierwsza odpowie w wątku na pytanie w KGB czyli Konkursie Gola Błyskawicznym.
Odpowiedź do konkursu głównego powinieneś wysłać tu - > [email protected]
W mailu (jednym dla jednego miejsca zamieszkania) wpisz Imię, Nazwisko i adres.
Maile niepełne nie będą uczestniczyć w konkursie. Możesz też wpisać Nick z GOL-a. Jeśli takowy posiadasz oczywiście ;)
Propozycję banerów do kolejnych wątków wklejajcie dopiero po zakończeniu konkursu głównego!
Baner zrobił gtx295xD Dzieki ;)
Powodzenia wszystkim życzę!
Styl podobny do tych, co były do wygrania ostatnio - tytuł z tyłu i jakiś emblemat nie kojarzący się bezpośrednio z grą na froncie.
Dzisiaj dotarła czerwona z Far Cry'a 4 - bardzo dobrze się prezentuje, tak więc jeszcze raz - wielkie dzięki! ;)
6 sztuk? No nieźle :). Tak wgl to czekam na tą grę odkąd się o niej dowiedziałem, ale raczej mnie dziś nie będzie. Rabotajet :|.
PIL -- > Czemu, gdy do oddania jest/są gra/gry, to tylko i wyłącznie na PC? Może warto by pomyśleć też o konsolach X360/PS3. ;)
Pytanie wyjątkowo nietrafione, bo nie do końca zrozumiałe + nie było pytania w wątku. :/
super pytanie :> mozna na nie odpowiedziec w kilka sposobow ,pewnie znow bedzie uznawana najmniej logiczna odpowiedz
Czy ja wiem czy takie trudne. U mnie poszło :P
Nikt nie powiedział, że trudne - na pytanie można odpowiedzieć dwojako, co wprowadza sporą konsternację.
Sorsha -> super pytanie - Wiem :))
mozna na nie odpowiedziec w kilka sposobow - Bez przesady.
pewnie znow bedzie uznawana najmniej logiczna odpowiedz - Dzięki. Jednak się mylisz.
Przypomnę, że pytanie brzmiało:
Proszę dokończyć zdanie:Najbardziej charakterystyczną cechą silnika napędzającego samochód Mazda Cosmo Sport jest ...
A nie: JAKI silnik napędza samochód ...
Hmm, czyli odpowiedz, ze charakterystyczna jego cecha bylo to, ze byl to silnik rotacyjny (pierwszy taki), jest bledne?
Na początku chciałem napisać, że jest chłodzony cieczą, ostatecznie wysłałem odpowiedź o silniku dwutłokowym.
Wysyłać jeszcze raz, gheghe? :P
Wysyłać jeszcze raz, gheghe? :P
Nie wolno! :D
Zastanawia mnie dlaczego PIL tak długo milczy.
Zastanawia mnie dlaczego PIL tak długo milczy.
Pewnie czeka na więcej odpowiedzi.
Ja wysłałem odpowiedź z chłodzeniem cieczą, ale za pewne nie o to chodzi, tylko o dwutłokowość(jest takie słowo? :D ).
A szkoda, bo koszulki znowu są świetne.
gtx -> Dlaczego jaja? Pytanie moim zdaniem było bardzo precyzyjne. Bardziej skomplikowane niż zazwyczaj ale precyzyjne. Jego złożoność polegała na tym, że trzeba było najpierw znaleźć silnik Mazdy Cosmo Sport, a potem określić jego cechę charakterystyczną.
Gdyby mnie ktoś zapytał o najbardziej charakterystyczną rzecz w silniku Wankla, powiedziałbym
- "Trójkątny (prawie) tłok".
Jeśli ktoś napisał o
- "Wirującym TŁOKU" (a nie posuwisto-zwrotnym) - to też dobrze.
Można też było napisać o:
"Dwóch tłokach" i
"Dwóch komorach"
Takie odpowiedzi uwzględniałem.
#1 - lop666@ ... - 14:20:54 - L
#4 - mrjohhny@ ... - 14:21:30 - XL
#6 - marcus-pl@ ... - 14:21:56 - L
#14 - myszkou55@ ... - 14:23:23 - L
#18 - lewapa@ ... - 15:26:32 - XL
i tu system numerów się wysypał ;))), a ostatnim nagrodzonym jest
kuba6159@ ... - 15:32:05 - XL
Gratulacje.
Za tydzień chyba odpoczywamy ;)
Lol, myślałem, że już za późno będzie :D
Jednak dobrze, że poczekałem na brata, żeby podpowiedział.
Dzięki.
O kurde xD Nie spodziewałem się! Już myślałem, że źle wysłałem. Ogromne dzięki ;)
Gratulacje! Napisałem o dwóch tłokach, ale...
Szkoda takiej koszulki?
Ja jestem tym szczęśliwcem, który wysłał jako ostatni. Nie wiedziałem czy to poprawna odpowiedź, ale jak widać ryzyko opłaciło się.
Wysłałem 14:21:53 + 2 sekundy na dotarcie, więc pewnie byłem #5, a prawie #6 - ech, tak blisko!
Hmmm.
Byłem przekonany, że wszystkie koszulki przyjdą takie same.
Okazało się, że nie.
Mam 3 XL-ki (z logo z [1]) i 3 L-ki (z takim logo ->)
Myślę, że powinienem pozwolić wybierać nagrodzonym. Oczywiście w kolejności ;)
Czekam na Wasze decyzje.
Wolałbym L, ale jeżeli inni ją wybiorą to XL nie będzie wcale najgorszą opcją :)
Poproszę rozmiar L, na XL powinienem się załapać za jakieś pół roku z siłownią. :D
O.K.
Koszulki rozparcelowane. W poniedziałek zlecam wysyłkę.
W następną sobotę w Giercowniku -> https://www.gry-online.pl/gry/this-war-of-mine/zd3c61#pc
Mam obiecany kod do Steama ;)
This War of Mine to jest pozycja must have jak dla mnie. Gra prezentuję się świetnie, a poza tym wywiera na graczu duże emocje. Super, że będzie w następnym giercowniku :).
Przyszła do mnie dzisiaj koszulka. W realu prezentuje się dużo lepiej niż na zdjęciu. Jeszcze raz dzięki.
Mam nadzieję, że do innych koszulki też już dotarły.
Mamy nowy -> https://www.gry-online.pl/forum/giercownik-267-this-war-of-mine/zdce7275?N=1