Genialny film
Witam obejrzałem wczoraj "Prawo Zemsty" i jestem pod wrażeniem, już dawno nie oglądałem tak dobrego filmu. Ktoś może oglądał ? Jeśli macie 2h wolnego czasu to polecam, naprawdę warto :)
Film Bardzo dobry, ale nie genialny do tego poziomu to mu troszkę brakuje jest wiele dużo lepszych filmów.
Kilka akcji w filmie trochę naciąganych ale za to wszystkie bardzo efektowne. Jeden z moich ulubionych filmów tego typu.
fajny -dzięki za rekomendacje :)
Wlasnie szukam jakeigos filmu na dzis. Zarelko sie robi, jestem po zakupach wiec niczego nie zabraknie do picia, kocyk elektryczny jest, chlodny jesienny wieczor, tylko fiomu brakowalo i pomyslu na film. Zobaczylem trailer i na szczecie na YT jest caly film. Galaxy s3 jest, ktory bedzie mi sterowal YT, PS3 jest przez ktorego bede ogladal film, jutro wolne od pracy bo swieto, kobitka zycia jest, kac cygarowy zszedl po wczorajszej imprezce - wieczor jakich malo.
Dzieki za film
przeczytałem tylko
"Wlasnie szukam jakeigos filmu na dzis.
bla bla bla bla
Dzieki za film"
Delstar -- Gdzie ty żyjesz, że o nieludzkiej porze z lubą film oglądać począłeś? ;]
Całkiem fajny film, widziałem w kinie. Plus za kawałek Deftones w więzieniu :)
Bartesso94 ta, ale na powiekach się nie skończyło :D, motyw z obiadem o 13 i muzyka do jedzenia wymiata xD szparagów mu się zachciało hehe
[13]
Zajebiste, dawaj wiency!! I tytuł tego, jakby się dało. Wiem, że kompozytorem jest Brian Tyler i to tyle.
edit: nvm, mam już. Tytuł jak w jutubie.