Witam szukam nowej karty graficznej do monitora asus 248qe
Co możecie polecić gry w jakie będę grał to głownie cs-go na 144hz czasami jakieś nowsze gry coś jak gta V np,ale najbardziej zależy mi na tym aby dobrze się grało w cs na 144hz i żeby się też jakoś strasznie nie grzała,czasami jakiś film w 3d.Szukam czegoś do 800zł ,na oku mam na razie GTX660.
Mogę tanio sprzedać GTX 580 Gigabyta. Praktycznie wszystkie nowe gry chodzą na tej karcie na wysokich lub maksymalnych ustawieniach bez problemu
Jak poczekasz miesiąc, to będę miał w tej - lub nawet niższej cenie - do sprzedania GTX 770 od Gigabyte. Używana rok, ze wszystkim co miała w chwili zakupu.
Tzn. Chcesz aby gra wyciągała to stałe 144?
R9 280 ale nie bierz od MSI bo strasznie jest głośna wiem bo mam
TAK
To powodzenia :)
Co to monitor od nvidii, że wymaga sterowników kompatybilnych z ich kartami?
WalterWhite Tak
g@mers0ft: czemu powodzenia ?Na takim gtx; 960 nie zagram w cs go na 144Hz ?
Nic lepszego niż gtx 960 w takim razie nie zajdziesz (jak do 800 chociaż ta karta kosztuje 900)
O to spytaj się sprzedawcy :) (Nwm niech się inni wypowiedzą)
karta kartą, jeszcze odpowiedni monitor, ok 1500 zł :)
http://www.geforce.com/hardware/technology/g-sync/where-to-buy-g-sync-monitors-and-modules
piokos przecież pisałem właśnie,że monitor już mam i właśnie dlatego szukam do niego nvidii
GeForce GTX 750 Ti 2 GB GDDR5 - www.morele.net/karta-graficzna-geforce-gtx-750-ti-2gb-gddr5-128-bit-hdmi-2dvi-gtx750ti-ph-2gd5-632005/
cena: 595 zł
Rodzaj chipsetu GTX 750Ti
Ilość pamięci RAM 2 GB
Rodzaj pamięci RAM GDDR5
Szyna danych [bit] 128
Typ złącza PCI-Express 3.0 x16
Taktowanie rdzenia [MHz] 1020
Taktowanie pamięci [MHz] 5400
Łączenie kart nie
Rozdzielczość 2560x1600
Chłodzenie Radiator i Wentylator