GeForce 650ti BOOST
Mam pytanie czy karta graficzna wymieniona w tytule jest kompatybilna z moją płytą główną ASUS P5G41T-M LX
znalazłem specyfikację techniczną płyty ale jej nie obczajam [link]
tak, ale lepiej napisz ile masz $$$ na kartę bo to średniak co chcesz kupić i możesz przepłacić.
Obecna karta jest tak słaba że ta jest przy niej idealna po za tym hajs się nie zgadza więc cena jest ok
Obecna karta jest tak słaba że ta jest przy niej idealna
Zapewne masz rację ale na długo Ci nie wystarczy a lepszym wyborem będzie zakup GeForce 660.
Lepiej trochę dozbierać i się nie spieszyć ale to już Twój wybór.
Ponoćchodzi powiedzenie "Nie kupuje czego co ma Ti w nazwie" . Ale czy to prawda to nie wiem :) W razie czego to polecam posłuchać kolegów :)
Napisz do jakiego komputera zamierzasz tą kartę wkładać- dokładną nazwę procesora i zasilacza.
@6 - bzdura, 660 Ti jest bardzo udaną kartą, sporo wydajniejszą od zwyklego 660.
No czy nie sa w pewnien sposób gorsze od kart z gołymi nazwami jak np tutaj 650 vs 650LE :) Takie pogłoski chodziły na podwórku kiedyś, że jak coś ma dopisek to lepiej tego unikać ;)
Nie ma takiej karty jak 650LE.
GTX650 występuje w 3 wersjach: GTX650, GTX650Ti i GTX650TI BOOST.
650Ti ma dwa razy więcej jednostek teksturujących od GTX650, a wersja BOOST dodatkowo dwa razy więcej ROPów.