Gdzie kupić takie spodnie
- takie slimy to bez problemu a rurki to już chyba tylko internet a wolał bym przymierzyć by nie wyglądać jak pajac
2 zakład o dychę że na pewno zobaczysz lvl 1 -100+ postów
Pomysł może niekonwencjonalny i zaskakujący, ale ja zaryzykowałbym z jakimś sklepem odzieżowym.
Po ulicach biegają tłumy nastolatków w takim outficie; dostanie takich portek nie może więc wiązać się z nadludzkim wysiłkiem.
Naprawdę chcesz tak wyglądać jak na grafice, rączka w kieszeni na dupie, rureczki. Dla mnie to koniec normalnego
społeczeństwa. Gdy takiego widzę to chciałbym mu zajebać w mordę.
Kazdy ubiera sie jak chce i basta. Smiesza mnie ci "mescy" polacy dyktujacy innym jak sie ubierac. Sami nie potrafia wlozyc niczego innego niz dresow albo spodni wygladajacych jak worek po ziemniakach. Ciekawe czy rockmenow (ktorzy slyna z obcislych skorzanych spodni) tez wyzywaliby od pedalow. Najlepiej nosic to co mamusia dala, bo tak trzeba. Zero wlasnego wyczucia stylu i zascianek mentalny
Dla mnie to koniec normalnego
społeczeństwa. Gdy takiego widzę to chciałbym mu zajebać w mordę.
mocne slowa jak na siedmiolatke
Tego typa z lewej fotki to glodzili gdzies w obozie ? wyglada jakby lekki wiaterek mial go przewrocic :P pewnie wazy tyle co jedna reka pudzina :P

->
A tak serio, wy się tu bulwersujecie a zaraz jakiś student socjologii wyskoczy, że chciał zrobić eksperyment nt. agresji w internetach

bada bum tss
W damskim butiku czy coś. LEL
spoiler start
wiem, że będzie w najgorszym przypadku banan, ale co tam
spoiler stop
Naprawdę chcesz tak wyglądać jak na grafice, rączka w kieszeni na dupie, rureczki. Dla mnie to koniec normalnego społeczeństwa. Gdy takiego widzę to chciałbym mu zajebać w mordę.
Na pewno normalniejsze jest społeczeństwo co ubiera się po swojemu, niż to, które chce dać komuś w mordę tylko dlatego, że ma inne spodnie.
fajny Książę zapomniałeś wspomnieć, że prawdziwy mężczyzna do sandałów nosi białe i tylko białe skarpety.
Jezu ludzie jest 21 wiek pojedziesz do USA i to jest norma Japonia -norma
Korea Południowa -norma Uk norma i można tak wymieniać pewnie ale to wiem na 10000%
A w Polsce nadal ludzie ubierają się jak w 2000 roku a ale mam nadzieje że prędzej czy pózniej taki wątek nie będzie śmieszył
Co do wątku Zara na 100000%
Jezu ludzie jest 21 wiek pojedziesz do USA i to jest norma Japonia -norma
Korea Południowa -norma Uk norma i można tak wymieniać pewnie ale to wiem na 10000%
A w Polsce nadal ludzie ubierają się jak w 2000 roku a ale mam nadzieje że prędzej czy pózniej taki wątek nie będzie śmieszył
Co do wątku Zara na 100000%
Dokładnie. Nie widziałem geja w innym Państwie w innych spodniach.
Zara, River Island, Bershka, Pull and Bear, H&M. Z tym, że nie polecam dwóch ostatnich. Spodnie są tam raczej kiepskiej jakości.
18 kiedyś tak myślałem jak ty że są typowe pedalskie spodnie do póki nie kupiłem spodni typu slim
i zobaczyłem że są to normalne spodnie -nikt mi nie wpier.. no i jakoś nie widzę bym był w mniejszości a raczej powoli robi się 50/50 wystarczy wyjść z domu do CH np