Gdzie jest SPOILER?
Mam problem,mianowicie przy próbie dodania komentarza nie mam opcji zrobienia spojlera, a teraz przy wątku owa opcja istnieje,ktoś wie o co chodzi?
Dopisujesz w tekscie tagi spoilera
spoiler start
[ spoiler ][ / spoiler ], bez spacji. A tagi spoilera dalem w spoilerze, bo juz chcialem to niezuzyte miejsce wykorzystac ;)
spoiler stop
i po sprawie :)
[ed.]
dammit, jeszcze tego nie naprawili.
[1] Ze względu na problem ze spoilerem jaki wystąpił po załadowania nowej formy serwisu wielu użytkowników robiło sobie jaja i używało spoilerów rozciągając forum na lewo i prawo i uniemożliwiając jego normalne użytkowanie. Spoilery zostały usunięte na razie. Jedynie można je ustawić przy edycji posta.
[3] Nie po sprawie, bo to co pod spoilerem jest poprzesuwane.
czyli co mam zrobić zeby spoilera uaktywnić,jaką dokładnie komendę wystosować?
spoiler start
spoiler stop
hell yeah,ok, dziękuję.
@Snakepit -> po sprawie autora watku, bo tekst pod spoilerem jest przesuniety bez wzgledu na to, czy umiescisz w poscie spoilera za pomoca przycisku, czy tez wklepiesz go recznie :)
spoiler start
Tutaj jest Spoiler :D.
spoiler stop
EDIT: Da się bez edytowania posta robić spoiler. Wystarczy zrobić tak jak to napisał w poście numer [3] Miczkus.
[8] nie wiem czemu ale "pamiętałem", że przy spojlerowaniu przy edycji tekst się nie przesuwa O_O
@Snakepit -> przed zmianami na GOL-u sie nie przesuwal. Teraz sie przesuwa :)
[ed.]
spoiler start
test
spoiler stop
a jednak sie przesuwa ;P
Czyli wbrew opiniom malkontentow sa zmiany na lepsze. Ruchomy tekst! A za jakis czas obrazki w 3D!
z tym tekstem przesuwającym się to lipa nieco przyznam szczerze,niezbyt ładnie to wygląda.
To będzie poprawione, niestety okazało się że musi być poprawione razem z innym rzeczami.