Gdzie je kupię?
Poszukuję okularów takich jak na zdjęciu obok. Widzieliście może gdzieś do kupienia? Będę wdzięczny za pomoc.
Z biebera jest równie wielkie beztalencie i bezguście co michael jackson, lady gaga, nie rozumiem co ci się w tych pinglach podoba..
[4] - co jak co - ale napisac o Michaelu Jacksonie ze to beztalencie...
..szukalem jakiegos przykladu. Ale sie ne da. Po prostu sie nie da.
zamykam wątek
otwieram wątek
Nie skomentuję tych postów. Pokazujecie tylko jak wielką biedą mentalną i intelektualną jesteście. Nie pytałem się o nic więcej jak tylko o to, gdzie mogę dostać takie okulary. Tyle.
Ale przecież ty nie czytasz swoich wątków, więc jak chcesz się tego dowiedzieć? No chyba że poprosisz kogoś innego żeby założył taki sam wątek.
[6] Rozumiem, że wykładnikiem talentu jest liczba sprzedanych płyt? Idąc tym tropem - gówno musi być wykwintnym daniem, przecież miliony much tak się nim rozkoszują!
Montera, może byś dostał lepsze odpowiedzi gdybyś nie walił tak często błazeńskich postów pokroju "i tak nie czytam własnych wątków". Po co komuś pomagać skoro i tak ma to w d*pie?
Czepiacie sie jakby Montera prowokował na forum, wrzucał jakieś głupie wypowiedzi albo linki czy po prostu obrażał innych tylko żeby wywołać burzę na forum a potem znikał z wątku. Przecież nie wiecie nawet jak wyglądałby w takich okularach, Montera na pewno by nie dopuścił aby jego dane osobowe albo zdjęcie trafiło na forum dostępne dla jakiejś randomowej osoby.
Prasuje ten wuntek
O mentalnej biedzie mówi ktos kto mieszka w Suwałkach xD skisłem