Jaram się. Trine to naprawdę przyjemniasta seria. Z tego co widać na zwiastunie, trójka ma łączyć zabawę z perspektywy 2.5D z pełnym 3D... Klimacik już bije z ekranu :)
https://www.youtube.com/watch?v=0tS05xEHKbQ&feature=youtu.be
Trine to jedna z najlepszych o ile nie najlepsza seria w którą grałem, bardzo wciąga. Ogólnie nie gram za wiele w gry, ale na Trine 3 z pewnością znajdę czas, druga gra na mojej liście na którą czekam z niecierpliwością.
Za tydzień Ori and The Blind Forest, a jeszcze w tym roku Trine 3! Znakomicie :)
Ta seria schodzi na psy.
Trine ma coś w sobie, że człowiek mimowolnie się cieszy na wiadomość o kolejnej części.
raziel88ck
Ta postać była od pierwszej części gry.
Mi się podoba. Niby odejście od formuły poprzednich części ale nie zrobiono tego w sposób nachalny.
Trzeba będzie w końcu dwójkę przejść.
Na dwójkę była dobra przecena na PSN ostatnio, może jeszcze jest. Skończyłem na PC, ale skusiłem się też w wersji na PS4.
Złodziejka :) Ale faktycznie na tym zwiastunie jej odzienie przypomina szatę Altaira z pierwszego AC. Sekwencje 3D wydają się płynnie przechodzić do 2.5D więc to fajny zabieg. Trzeba będzie myśleć przestrzennie przy rozwiązywaniu zagadek środowiskowych :)
Kurczę, niech no zrobią jakąś fajną edycję specjalną. Chętnie zakupię :p