Po udanym zakupie kierownicy do PC, przymierzam się do zakupu pełnej wersji gry Forza Horizon 4. Patrząc jednak na cenę (250zł za wersję standardową) zacząłem szukać po internetach jakichś lepszych ofert i odkryłem, że można wykupić dostęp do konta na windows store z tą właśnie grą. Ceny wahają między 20-40zł. I teraz pytanie: jak to działa? czy będę miał nieograniczony dostęp do gry i czy w ogóle takie coś jest legalne?
np. [link]
Po pierwsze kierownica średnio nadaje się do serii Horizon. Imo gra jest przystosowana głównie do grania na padzie.
Po drugie link nie działa. Domyślam się, że to po prostu konto, do którego ma dostęp więcej niż jedna osoba. No i nie wiem, czy w sieci pośmigasz.
Póki co śmigam na wersji demo i powiem Ci, że gra się rewelacyjnie - to jest raczej kwestia ustawień zaawansowanych w grze, bo trochę zabawy z tym miałem.
Link nie działa, bo system go zablokował, ale wg oferty z linka dostęp do gry multiplayer jest w pełni dostępny. Zastanawiam się tylko czy po zakupieniu dostępu do konta i pobraniu gry na PC będę miał nieograniczony dostęp do pełnej wersji gry.
P.S. Zwróciłem uwagę na csw na początku nicku - jak my chyba z tego samego miasta. Czyżby Świecianin :D ?
Wykupienie dostępu do takiego konta nie pozwala na grę online, która jest głównym aspektem Forzy Horizon 4. Na cdkeys kiedyś była za 130, teraz wciąż drożeje, trzeba poczekać na zniżkę. Żałuję, że wtedy nie kupiłem, bo gamepass mi minął, a gierka naprawdę zacna. Ale 160 to już lekka przesada
W zasadzie to gra przez neta średnio mnie interesuje. Wolę singleplayera. Na allegro piszą: " Logujesz > Pobierasz> Grasz na swoim koncie" oraz "Grasz na swoim prywatnym koncie Windows !!!"
Rozumiem, że chodzi o to, po pobraniu gry z kupionego konta wylogowuje się w tego konta, a potem loguje się swoje i odpalam grę?
A jakie kółko sobie sprawiłeś?
Dokładnie Wojciechu, dobrze kombinujesz :)
Są też oferty tej gry za 2zł i ten sam schemat. Wieczorkiem sobie to zakupię i dam znać jak to finalnie działa.
@cswthomas93pl
q-smart suzuki sw6060
1. Jaką kierownice kupiłeś? Czy masz pełny skręt w kierownicy czy tylko po ok 45 stopniach masz w grze pełny skręt (pytam się bo tak właśnie wygląda w większości granie w FH4 na kierownicy).
2. Ja polecam ci GamePass'a(sam tak mam od listopada i nawet 20 zł na te grę nie wydałem) masz grę na własność i płacisz 4zł na miesiąc (jak multi cie nie interesuje to trzy miechy i będziesz miał spokojnie calaka)
Po za tym gra głównie stawia na zabawę w multi (masz eventy Forzathon i itp) i zmianę pór roku. www.youtube.com/watch?v=CAsYdrL8LM0
Wcale nie. Można po prostu anulować automatyczne odnawianie i następny miesiąc znowu jest w ofercie promocyjnej. (Sam sprawdziłem - załączam wyciąg z konta :) )
Moja kiera to qsmart suzuki sw6060 - dobry sprzęt za niewielkie pieniądze.
W grze kierownica rzeczywiście ma ograniczony kąt ale to dlatego że gra ma arcade’owy system przystosowany pod pada. Jednak wystarczy pogrzebać w zaawansowanych ustawieniach kiery w grze i gra się rewelacyjne.
Gierkę z chęcią przetestuje. Dzięki za rekomendację :)