fifa 15 pc pójdzie na pentium g3220?
Witam jestem nowym uzytkownikiem forum,chciałbym się was zapytać czy fifa 15 pójdzie na procesorze intel pentium g3220?aktualnie mam pentiuma d staaroć,mój budżet wynosi 350 złotych,z czasem wymienie na i5 bo wiem ze płyta oferowana z tym g3220 daje taką możliwosć a rozdzielczoś w jakiej gram totylko 1280x1024,ustawienia nie muszą być full
nikt nie pomoże?
nikt nie wie?
Jak karta i pamięć spełniają wymagania to spokojnie. Mi na i5 3317u działa bez problemu na wysokich.
Karte mam geforce 440gt oem 1,5gb pamieci,ram zamowilem 4gb ddr3,wiem ze karta nie jest super ale ma directx 11 do rozdzielczosci 1280x1024 mi wystarcza do wszystkiego,nie musza być ustawienia na full
ramu lepiej 8 GB
parametry porownywalne z moim laptpem takze na niskich bez problemu, a na wysokich nie dam sobie niczego uciac
heh nie stać mnie w tej chwili na 8 gb,mam laptopa ale tam jest integra i dziala na 4gb czasem ścina no ale integra
i tak peweni poczuje róznice bo demo na pentiumie d chodiło około 15-20 klatek sprwdzane we frapsie
a amd bulddożer fx 4100 4x 3,6ghz,c jest wart
no to jak chodzilo 20 klatek to tak samo jak u mnie, wlaczysz v-sync w panelu nvidii i bedzie plynnie
na pentium d?jaj se ze mnie robisz;)?jak lagoza była czasem neizla ale kaltki skaksly od 15-20